login |

Álarcos énekes – írta Scat

2020. 02. 16. 16:50 - Írta: vendegblogger

37 hozzászólás | kategória: hazai termék, kritika, reality,

Múlt héten elindult az RTL-en is a The Masked Singer, ami itthon Álarcos énekes lett. Nincs bajom a fordítással, a TV2-es változatéval már inkább. Nem tudom, ki ismeri az eredeti formátumot – én nem -, úgyhogy aki arról szeretne tudni, az itt talál róla infót.

De térjünk rá arra, milyen is volt a reality, ami szerencsére nem lett elnyújtva, hanem meglepő módon mindössze 80 perc az egész (abban is csak két reklámmal!), úgyhogy másfél óra körüli, ha tévében nézi az ember. Szerintem ez teljesen elfogadható, nálam a két óra az a határ, ami fölött már inkább nem nézem meg a műsort, még online sem.

Dióhéjban az Álarcos énekes arról szól, hogy álarcokba öltöztetett emberek énekelnek vagy próbálnak énekelni, akikről a négyfős zsűri meg próbálja kitalálni, hogy ki(k) is van(nak) a maszk(ok) alatt. Vegyük sorra a dolgokat.

Először is, a zsűri: Sebestyén Balázson meglepődtem, hogy nem a műsort vezeti, hanem bírál/nyomoz. Őszintén szólva neki ez egész jól áll, mert a műsor eleve arra épít, hogy minél jobban meglepje az embert, hogy kit rejt a maszk, mindezt a lehető leghomályosabb bemutatkozó videóval, és legfurcsább jelmezekkel karöltve. Az ehhez tartozó tippelgetéshez és jó hangulat kialakításában lubickol, teljesen megfelel az egészhez. Az egyetlen gondom az, hogy meg sem próbál jól tippelni, hanem a legelképesztőbb baromságokat mondja. Viszont mivel ez csak a móka egy része, ezért elnézhető.

Hozzátartozik a dologhoz, hogy mind a műsorvezető Istenes Bencével, mind a többi taggal is jól együtt tud működni, még Dancsóval is, akinél furcsállottam, hogy mennyire kilóg, mondhatnám számkivetett a zsűriben. Jó példa erre, hogy Gáspár Laci egy ideig azt hitte, hogy Pisti a keresztneve, holott Istenes Bence mindenkit bemutatott, de gondolom beszélgettek is egymással műsoron kívül. Bár, ki tudja.

Utóbbi ugye egy jutuber – van ilyen szó? -, aki a YouTube felületén nagyon népszerű, bár szerintem a régi bemutatói voltak inkább jók – az ő profilja ott igazából az, hogy éppen népszerű témákat, videókat dolgoz fel egy rém ironikusnak szánt stílusban, ami hol működik, hol nagyon nem. Ott lehetősége van úgy és annyiszor megvágni a videóit, ahogy akarja. No, ennek a hiánya baromira érezhető volt a műsorbeli szereplésén, még az utómunka sem segített rajta, olyan sokszor kilógott a lóláb, amit sikerült olyan hülyeségekkel tetézni, hogy a legalapvetőbb dolgokat sem ismerte fel. Az, hogy ez tréfa volt-e vagy sem, nem tudjuk meg.

Bár az is igaz, hogy van egyfajta „kulturális szakadék” közte és a másik három ember között, hiszen akit ő ismer, azt meg a többiek nem – arra gondolok, mikor Beniipowa nevét dobta be.

Csobot Adél azt hozza, amit bármelyik műsorban. Olyan, akár egy nagyra nőtt gyerek, aki őszinte örömmel tud rácsodálkozni mindenre, amit lát. Mindezt nagyon hangosan. Nekem így, hogy csak résztvevője a dolgoknak, nem irányítója, abszolút rendben van, nem soknak érzem, hanem üde színfoltnak.

Gáspár Laci pedig a tőle az X-Faktorban megszokottakat nyújtja. Hangos, zavaros és sokat beszél, szerencsénkre Balázzsal jó csapatot alkotnak, engem szórakoztattak a beszélgetéseik. Illetve ő nevezhető egyedül szakmai zsűrinek, hiszen énekes. Vélhetőleg ő ezt tudja kamatoztatni a stúdióban.

Minderre szükség is lesz, mivel ahogy azt már szomorú módon megszokhattuk, hogy az RTL Klub képtelen normális hangosítást biztosítani a műsorai számára. Gondoljunk csak a Való Világ „hallatok?/hallasz?” klasszikusaira, de általában az X-Faktor első adásai is kritikán aluliak ilyen téren. Annyira pocsék volt a hang, hogy én a Pandánál és a Nyuszinál azt hittem, hogy a háttérénekeseket vagy playbacket hallok, nem pedig a jelmezben lévő embert. Egyedül a Robotnál volt korrektnek nevezhető a hangminőség. Elképesztő, hogy ennyi év után sem lehet ezt normálisra megcsinálni. Az előadások egyébként nem voltak rosszak, szerencsére nem hosszúak, és egy-egy jelmez vagy dal választás el is szórakoztatott – szörnyecske és robot.

Érdekesnek találtam, hogy a párbajokból először a közönség választ, aztán a maradékból a nyomozó brigád. Hirdették egyáltalán, hogy lehet jelentkezni a közönség soraiba? Nekem végig az járt a fejemben, hogy ők elakartak menni vagy a csatorna hívta őket valami statiszta-adatbázisból? Nem gondolok semmiféle összeesküvésre, ebben a műsorban értelme sem lenne, csak kíváncsi vagyok.

Összességében engem szórakoztatott az Álarcos énekes, jó a hangulat, nem túl hosszú a műsor és az alapötlete is tetszik, a legfőbb hibája a hangminőség, de azon lehet javítani. A 2. részben pár újabb maszk jön, és utána ismét a korábbi énekeseket fogjuk hallani újabb számokat énekelve, újabb nyomok kíséretében, lehet újabb tippeket ellőni. A tovább mögött ellövöm, hogy ki volt a premier kiesője – volt, aki rájött? A hulladék hangosítás miatt ezt soha nem találtam volna ki, pedig elég ismert énekes.

A Panda esett ki, aki Csepregi Éva volt, más kérdés, hogy ebből semmit nem lehetett észrevenni. Ennyi erővel én is lehettem volna, annyira nem hallatszott.

Az mondjuk tetszett, hogy miután lelepleződött, a képernyőn alján folyamatosan jelentek meg az infók arról, hogy milyen nyomokat hagyott pandaként a bemutatkozó filmjében, és mikre célzott azokkal. Például, hogy a keleti oldalt szereti, ami ugye a Japán turnékra utalt. Bár a nyomozók szerint meg Miskolcra.

Meg fogom nézni a második részt is, mert kíváncsi vagyok a folytatásra.

37 hozzászólás Ne habozz!

Deny - 2020. 02. 09. 20:45

Pozitív csalódás, csak a hangosítás borzalmas (sajnos az XF-ben is gyakran előfordul). Szinte csak a robotot lehetett tisztán érteni. Részben ezért is szívta meg a Panda szerintem.

A zsűri szerintem oké, esküszöm nem idegesítenek annyira, mint az amcsik.

Szerintem jól összerakták, csak pár dolgon kellene még csiszolni. Az tetszik, hogy nem lett totál egyértelmű a clue package. Attól tartottam, hogy nagyon könnyű lesz mindenkit kitalálni, mert túl árulkodóak lesznek a nyomok.

Ronaldo - 2020. 02. 09. 20:56

Szerintem értelmetlen az egész és hibás az alapkoncepció. Az álarcosok személye konkrétan kitalálhatatlan. Az egész egy vaksötétben tapogatózás. A (torzított) hang alapján nyilván senkit nem fognak megismerni. Eleve olyat sem sikerült eltalálni, aki konkrétan énekes, vagyis konkrétan a hangjából él. Emellett a kisfilmben szinte semmi nyom vagy kapaszkodó nincs, ami kicsit is gondolkodásra késztetne vagy legalább megteremtené annak illúzióját, hogy kitalálható az illető. Ez egy nagy nulla. Ezzel az erővel elég lenne, ha semmit nem csinálnának csak odaállnának némán és hasraütés-szerűen saccolnának a nyomozók.
Aztán lehet, hogy az egész a műsorvégi katarzisra van felhúzva, amikor egyvalaki leveszi az álarcot, ezt nem tudom, de az előtte lévő isten tudja mennyi idő nekem biztos, hogy nem fog megérni ennyit.

Deny - 2020. 02. 09. 21:07

Ronaldo: Nekem több versenyzőnél is lett tippem a kisvideó alapján, és elnézve a kommenteket, szerintem jó nyomon is járok. De lehet, hogy előnyben vagyok, mert nézem az amerikait, és már tudom, hogyan kell figyelni a nyomokat.

Miertez - 2020. 02. 09. 21:16

Egynek elment, jelmezek egy darabig viszik a műsort de nekem maga a formáció gyenge. Ötletem sincs mi alapján értékelik őket. Ha meg már nagyjából tudja az ember, hogy ki van a maszk mögött miért is nézzem legközelebb? Szerintem jobb lett volna ha a végén mindenki leveszi a maszkot, jövőhéten meg jön a következő adag.

LambSkewers - 2020. 02. 09. 21:27

Teljesen elfelejtettem, hogy itthon is megvették erre a jogokat, aztán láttam a tv-ben egy reklámot. Barátnőmmel pont tegnap beszélgettünk erről. Ez eredetileg egy koreai műsor volt, ott remekül működik a dolog, mert több ezer idol és énekes van az országukban. Hatalmas a zenei piac. Az utcán és a boltokban zene szól 24/7, ebből kifolyólag elég jól ismerik az énekeseiket. Nálunk szerintem ez nincs így.

Tök mókásnak tűnhet a maszk..egy ideig, de nem látom úgy, hogy ez hosszabb távon nagy nézettséget fog hozni. Sokkal jobban jártak volna, ha az I Can See Your Voice jogát veszik meg, ahol random emberek énekelnek és a sztárvendégeknek tippelni kell, hogy ki a rossz és ki a jó énekes. A rész végére egy versenyző marad, ha rosszul énekel, a sztárvendégek vesztettek.

Kpop rajongóként/koreai variety műsor nézőként ez a véleményem. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle egyébként, érdekes lesz látni a kulturális különbséget.

juhaszvik - 2020. 02. 09. 21:58

Nekem az amerikai verzió tetszett, és ebben is láttam jó dolgokat, de kezdeném a rosszal:
1. borzalmasak az énekhangok. alig lehet hallani őket, ami ennél a formátumnál duplán szívás, mivel alapból is sokat vannak halkítva a nyomozók miatt.
2. a hármas számú nyomozó, a youtuber srác. Annyira nem illik oda, hogy az már fájdalmas. Talán egy momentuma volt, ami összhangban volt a többiekkel, egyébként folyamatosan kilógott. De ezt is lehetne jól csinálni, simán lehet az is egy karakter, hogy valaki nincs képben, de ez a srác csak szimplán rossz. ha volt idő két felvétel között instruálni, akkor remélem megtették.

És akkor a jó dolgok:
1. Balázs überprofi, ezt már ezerszer bizonyította, és itt is jól irányítja a dolgokat. Viszont nem emlékszem, hogy valaha is lett volna ilyen “zsűriszerű” szerepben, de majd valaki biztosan kijavít. Lehet utálni, nekem sem a szívem csücske, de el tudom ezt engedni, és nagyon jól szórakozom.
2. jelmezek: elsőre kicsit zavaróak (az amiknál azért jobbak vannak), de ha alaposan megnézi az ember, akkor egészen tetszetősek. a pandát leszámítva: az gyenge volt szerintem.
3. úgy általában működik a nyomozócsapat. fogalmatlanok, mondanak h*lyeségeket, de a youtuber srácot leszámítva hozzák amit kell: szórakoztatnak, és közben ők is szórakoznak.

Amit várok: vendégnyomozók, és hogy kezdenek valamit a hangokkal.

elektro - 2020. 02. 10. 00:30

Kíváncsiságból megnézetem a műsort kivételt tettem, hogy nincs sport vonatkoztatása (lehet lesz egy sportoló is majd köztük).
De itt is sikerült elrontani a zsűrit nincs dinamika köztük erőltettek. Ebből max kettőt Balázst és valamelyik énekest kellett volna. A másik kettő helyére egy nagy lexikális tudással rendelkezőt kellett volna (Dancsó erre nem alkalmas), akár egy erős Legyen Ön is Milliomos játékost is előbányászhattak volna. Talán negyediknek a zenében és a celeb világban is otthonosan mozgó kritikust. Akkor tényleg el lehetne hinni, hogy ki akarják találni és nem a hülyéskedésre vannak ott, így random embereket is beültethettek volna nem érezném a különbséget.

Pongi - 2020. 02. 10. 00:32

Nekem bejott a műsor mondjuk én az amerikait nem néztem, de szerintem mindjárt utána googlezok:D. A tehetségkutatóktól már nagyon kivagyok… ez szórakoztató, vasárnap esti kikapcsnak tökéletes. Kicsit fura hogy dobàloznak a nevekkel, és szinte bárki lehet, de nyilván ez adásról adásra szűkülni fok.

A zsűri: nekem nincs bajom igazaból senkivel, abban egyetértek h a Dancsó nem illik oda, talán belejön majd, talán nem. Meglatjuk. A Balázst én bírom, de itt nekem kicsit sok volt, latszik h o alapbol egy musorvezeto. A Laci hozza a xfaktoros stîlus amire en pont nem vágyom. Sajnos. Adel meg hat az Adel, o szerintem minen musorban ilyen.

Jelmezek szerintem nem voltak rosszak. Nyilvan volt jobb meg rosszabb de a pávás szerintem eleg latvanyos volt.

Az unikornis szerintem a Tenya és a szörnyecskéből is simán kinézem, hogy a Vadon Jani. a többiekre nekem sincs nagyon tippem:D

Jeee - 2020. 02. 10. 01:01

Nekem tetszett, tuti lesz köztük YouTuber, azért rakták oda Dancsót más oka nincs. Talán a fiatalabb korosztályt akarták megfogni vele, de ha továbbra is így oltják, akkor elfognak pártolni(abból kiindulva, hogy mennyire magukra tudják venni egyes emberek, ha rosszat mondasz a kedvenc youtuberukről).

Nekem tetszett a műsor, izgalmas találgatni. Megprobálok ilyen téren távol maradni az internetről, nehogy valaki aki részt vett a forgatáson túl jól tippeljen. Megvan a saját kis véleményem, hogy kiket rejthet a maszk, de direkt nem keresek rájuk.

És akárki akármit mond, Balázs erre született, nagyon sokat dob a műsoron. Két percen keresztül oltogatta Bencét a volt csajaival a Felesége előtt. Nagyon kínos volt. Imádtam

Wezir - 2020. 02. 10. 08:51

Nagyon jól szórakoztam a műsoron. Az eleje kicsit erőltetett volt. A Dancsó idegesítő (pedig azt gondoltam az Adél fog kiakasztani, de egész tűrhető volt). A Robot szerintem Rakonczai Imre, a Szörnyecske pedig a Vadon Jani.

Gergely - 2020. 02. 10. 09:41

Hey,
Szerintem a szörnyecske Hide the pain Harold, alias Arató András. ;)

Cleda - 2020. 02. 10. 11:47

Nekem, mint igazi Z generációsnak, nagyon nehéz volt bármit is kezdeni ezzel a műsorral. Az amerikai változatot nem néztem, mert ott is hamar kiderült számomra, hogy a nagy részüket nem is ismerem, erre miközben néztem a magyart, rájöttem h itt sincs sokkal több esélyem. Amikor sorolgatták az embereket, nem is tudtam, hogy kiről beszélnek, rendesen éreztem a generációs szakadékot. De ami a legrosszabb, hogy igazából a mostani hatalmas nagy magyar celebekkel sem vagyok annyira otthon, nemhogy a régiekkel. Szóval innentől kezdve nálam majdnem teljesen bukta. A nyomozók sztem korrektek voltak, Dancsó Caramel-es beszólása egyenesen megmosolyogtatott, de más annyira nem nagyon maradt meg. Viszont a hangosítás olykor szörnyű és vészesen amatőr volt.

Diapolo - 2020. 02. 10. 11:53

Szerintem katasztrófa volt. Ez a műsor, ilyen szerkesztéssel néhány rész után kifullad. Nagyon sok a duma a semmiről, és olyan nagyon erőltetett az egész.
Azt hiszem, normális ember Balázst nem a zsűribe ültette volna, pontosan látszik, hogy reggelire megeszi a konkrét zsűrit és Istenest is, és azt hiszem, az azért nem egy túl jó műsorszerkesztés, ha a zsűri egyik tagja vezeti kvázi a műsort is, itt pedig ez történt. Dancsó abszolút kilóg, nem való ilyen műsorba, de lehet, hogy a youtube-nál különbözőbb videókba se. Csobot Adéltól a falra mászok, borzasztó irritáló, legszívesebben őt öltöztetném egy jelmezbe, de olyanba, amiben beszélni sem tud. Gáspár Laci pedig hozza az X-faktoros stílusát, szerintem az teljesen jó. Amitől azért tartok, és jó eséllyel megvalósul, hogy a TV2 és az RTL esetében is előbb-utóbb olyan arcok fognak képbe kerülni, akik a csatornához közel állnak, így jelentősen csökkenne a merítési lehetőség. Amikor most a nőknél tippeltek és Kiss Ramónát, illetve Szabó Zsófit mondták, már akkor éreztem, hogy ez nem lesz így könnyű, mivel a két csatorna között akkora átjárás nincs – főleg, hogy ugyanazt a műsort csinálják, csak más néven…

Aszusz - 2020. 02. 10. 21:21

Nekem alapvetően tetszett az első rész. Anno az amerikaiba belenéztem, de mivel senkit sem ismertem, ezért az érdeklődés eléggé lelohadt. Itt legalább van esélyem… nem kitalálni, mert annyira nem ismerem a mai celebvilágot, de a zsűri gondolatmenete nekem elég szórakoztató. A legidegesítőbb számomra Adél, nem nagyon bírom az affektálós stílusát, de ide elfér, nem annyira rossz. Balázs túl sok helyenként, ahhoz képest nem emlékszem tőle sok maradandóra – kivéve amikor Istenest oltogatta a volt csajaival, amit én pont hogy nem tartottam szórakoztatónak, hanem már a bunkóságot súrolta. Ehhez képest nekem Dancsó felüdülés volt. Szemmel láthatóan komolyan veszi, hogy neki itt nyomozni kell, néha teljesen fogalmatlan, de az vicces volt, amikor betippelt egy youtubos srácot, és a többiek néztek, hogy az meg ki… Nyilván más embereket ismert, mint a többiek, de ez nem baj.

Amúgy messze nem vagyok Dancsó-rajongó, láttam már elég sok videóját, mert a lányaim szeretik, és véleményem szerint a stílusát kicsit szokni kell, és néha nagyon mellélő (=nem vicces, bár annak szánja), de határozottan van benne pontenciál, a legtöbb videójában azért van néhány olyan ötlet, geg, amit szerintem is nagyon eltalál. Csak az arány nem annyira jó (magyar youtuberek közül számomra a top Vidman, őt meg sem közelíti)

Gáspár Laci hozta a kötelezőt, lelkes, próbálkozik, nem bírom különösebben őt sem, de itt teljesen rendben volt.

A legnagyobb negatívumnak a műsorban én is a hangzást tartom. Az énekeseket tényleg nem hallani, a zene sokszor elnyomta őket, ez főleg a pandánál és a nyuszinál tűnt fel. Komolyan hallgatózni kellett, hogy most vajon énekel-e vagy sem. Ez a nagyon gáz.

Tom Vajner - 2020. 02. 11. 19:24

Szerintem a szörnyecske Hajdú Péter, egy résznél a hangja nekem nagyon olyan volt.

Mate4182 - 2020. 02. 16. 17:11

nekem baromira bejott az elso resz!
A zsurirol: Gaspar Laci szorakoztato bolond kategoria nalam (mindamellett hogy o tenyleg hivatasos zenesz)
Csobot Adelrol pont azt gondolom amit a kritikaban is irtak
Balazs hozza a szokasosat amit vki vagy bir vagy nem, en birom szoval nekem o mindig szorakoztato

Dancso – rola mar irtam egy kommentben es kitartok a velemenyem mellett miszerint az RTL a kovetkezo nagy TV arcnak szanja, epitve a rajongo taborara akik lassan a 18-49be lepnek es ha cask a felet hozza youtuberol, az mar szammottevo nezettseget jelenthet (nyilvan ez most meg nincs igy, de sneki se profin kezdte). idegen meg neki ez az egesz es ez latszik de szerintem jo less idovel. az elejen meg kicsit zavarban volt (a te rajongoid meg ,… koporsoban) aztan kezdett feloldodni o is (atvennem a szot a Carameltol)

Istenes hozza a szokasosat.

amugy az elo adas elvileg direct playback, a Balazsekban beszeltek is errol, kulonben siman fel lehetne ismernki a hangokat eloben (vagy vmi ilyesmi:D) bar szerintem ezek alapjan a nyomok alapjan jelenleg cask baromi nagy mazlival beletrafalni lehet veletlenul

winnie - 2020. 02. 16. 17:16

az gáz, ha direkt torzítanak, hiszen egyrészt bárki tud másképp énekelni, másrészt az lenne a lényeg, hogy felismerjék, harmadrészt azért sok, nem hangjából élő hangjára azért elég nehéz ráismerni.

odakint például a legutóbbi leleplezett chaka khan volt, akinek szerencsére nem torzítottak a hangján.

Scat - 2020. 02. 16. 17:17

Igen, azóta én is hallottam ezt a rádióban, de ha direkt playback, ráadásul torzított is, akkor mi alapján tippelik meg, hogy énekes-e vagy sem?
Minek rugóznak ezen, ha esélyük sincs felismerni? Ez esetben őrlődjenek a kis filmeken lévő nyomokon.

Nekem ez inkább tűnt maszatolásnak mint indoknak.

winnie - 2020. 02. 16. 17:24

mondjuk lehet, hogy az a céljuk, hogy kisvideó alapján jöjjenek rá.

Mate4182 - 2020. 02. 16. 17:49

hangtorzitastol fuggetlenul a kisvideokbol senki nem fog rajonni semmire legyunk oszintek (rajongoja a keletnek ebbol kellett volna tudni hogy az enekesno volt aki x eve japanban turnezott)

tul nagy a merites… Dancso pl mondott arcokat akikrol sosem hallottam pedig 88as vagyok, de most irhattam volna Balazst vagy Gaspart is.
+1.: edidg Adelnak vaoltak a legjobb tippjei cask mondom!

azt hallottam hogy angol nyelvteruleten (most nemtom hogy usa vagy uk) a neten mindig mindekire rajonnek ideje Koran.
mondjuk azt imadnam ha mint anno a lostnal, most ezen menne a kozos agyalas a comment szekcioban hogy ki a szornyecske :D

Scat - 2020. 02. 16. 18:04

De ha a kis videókból nem lehet rájönni semmire, akkor a jenkik mi alapján jönnek rá a szereplők kilétére?

Ott tippre sokkal nagyobb a merítés, mégis kitalálják.

Amúgy pont azért írtam kulturális szakadékot, generációs helyett. Én 90-es vagyok mégse tudtam jó pár zsűris tippről, hogy ki(k) is az(ok).

KG - 2020. 02. 16. 18:43

Szerintem lehet max pár percre szórakoztató, de se füle, se farka az egész műsornak és szerencsés módon a tv2 még le is másolta:)

Inkább indították volna el a Celeb vagyok ments ki innen-t, az legalább valóban szórakoztató volt.

Mate4182 - 2020. 02. 16. 18:51

Scat – ugy tudom az elejen alapbol elkovettek egy olyan hibat hogy megadtak a magassagat a szereploknek aztan ez volt az egyik legnagyobb kapaszkodojuk (mai vilagban google-el ez eleg komoly segtiseg) meg ott azert ennel kicsit tobbet dolgozhatnak azokon a videokon bar ebben tuti kozrejatszik par evadnyi tapasztalat. ha mar itt tartunk azt se tudom hogy ott torzitjak e egyaltalan a hangot…
a nezettseg is sokat nyomhat a latba, nem mindegy hogy 5 million ember agyal vagy 500 ezer. na mindegy
nem tudom annyira nem neztem utana, de azt tudom hogy ott mukodik az internetes nepek kozott a ,,talaljuk ki egyutt es tegyuk magunknak elore tonkre a meglepestest” :D

Aszusz - 2020. 02. 16. 21:31

A második részre legalább a hangminőségen sikerült javítani, itt mindenkit lehetett rendesen hallani.

Flanker - 2020. 02. 16. 21:33

Aszusz: ki volt a leleplezett?

winnie - 2020. 02. 16. 21:39

kg: lehet, de ha valami ennyi helyen nagy siker, annak illene papiron nalunk is sikert aratnia.

juhaszvik - 2020. 02. 16. 21:52

Na úgy tűnik javult a hangosítás, és valahogy gördülékenyebb volt az egész. A Dancsó gyerek még mindig kilóg, de azért már kezd alakulni a karaktere.

Ami viszont nekem furcsa, hogy míg az amerikai verzióban szinte mindig eltalálom kit juttat tovább a közönség, addig itt gyakran mellémegy a tippem.

És imádom a tempóját. Lehet, hogy része a licensznek, nem tudom, de az egyik legfeszesebb műsor, amit kertévén láttam.

Flanker: !!!SPOILER!!! amainyertesegybizonyoshargitaibeavolt

citrom - 2020. 02. 16. 22:32

Flanker:

Zöld sàska alien jelmezben Hargitay(i?) Bea.

Miertez - 2020. 02. 16. 22:39

Fúú azért a kisvideókra azért még gyúrni kell. Az egyikben egy mondaton belül benne volt a maszkos teljes neve. Ezen mit nyomozzak? Hogy vajon ennyire egyszerű vagy hogy direkt beforgatnak, de ha beforgatnak akkor mégis minek?
Így kicsit alacsony a színvonal.

juhaszvik - 2020. 02. 17. 08:01

Mondjuk poén volt bemondani tippnek az előző heti kiesőt vagy a konkurens műsor zsűrijét. Kár, hogy nem tudja jobban előadni magát az újsrác (Dancsó).

Mate4182 - 2020. 02. 17. 11:16

az elso 4 adast 1 naponn vettek fel, cask mielott vki jobban belemenne hogy mennyit valtozott Dancso jovohet ota meghogy miket reagalnak a tv2s adasra :D

juhaszvik - 2020. 02. 17. 12:33

Mate4182: ez mennyire biztos infó? Nem lehet, hogy az első részt korábban vették fel, és a következőket egyszerre? Ugyanis tényleg volt szó a másik műsor zsűrijéről, aminek az összetétele korábban nem igazán forgott közszájon.

winnie - 2020. 02. 17. 12:42

tippre az első rész külön napos volt, a többit pedig sokkal gyorsabban lezavarták, de én sem tudom.

Mate4182 - 2020. 02. 17. 14:09

meg multheten raneztem Dancso social mediajara es ott volt vmi insta live amiben irta hogy 1 nap megvolt 4 adas kesz van (nem szo szerint de ez volt az uzenete a dolognak)

juhaszvik - 2020. 02. 17. 14:26

Mate4182: tehát nem az “első négy”, hanem csak “négy”.

Scat - 2020. 02. 18. 00:20

Oké, ez hét idézete gyanús:

“Amikor ketten vannak vakon, az már majdnem olyan, mintha látnának!” :D

Mellesleg pozitívum, hogy a hangminőség klasszissokkal jobb volt. Ugye, hogy nem a “torzítás” miatt volt szar a múltkor? (retorikai kérdés)

És az alient esély sem lett volna kitalálni, annyira homályosak voltak a nyomok. Írok egy példát. A kis filmben arra utalt Bea, hogy “faja egyik legintelligensebb példánya”, mindezt azért, mert idézem, “magas pontszámot ért el egy iq teszten”.
Ez mégis mi a franc? Ki tudja ezt? Olyan utalásokat kellene tenni, ami közismert, nem? Esetében mondjuk a playmate-ség vagy ilyesmi.
A többi “nyom” is hasonló baromság volt.

Mate4182 - 2020. 02. 23. 16:39

juhaszvik – igen, nem feltetlen az elso 4. bar egy ilyen musor esetben nem hiszem hogy random sorrendben vennenek fel adasokat :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz