login |

Ez így nem OK, csapó 1

2020. 02. 18. 13:15 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kampány,

A Sophia Lillis főszereplésével készített, némiképp természetfölöttinek tűnő képregény-adaptációt, a Netflix-re érkező I Am Not Okay With This-t megnyomjuk több beejgyzéssel, de előbb az első plakátját rakom csak ki, mert úgy jobban üt a második – egyelőre még csak teaser előzetest adtak ki hozzá, de biztos jön hozzá a normál trailer is nemsokára.

UPDATE: Amikor tegnap megírtam a posztot, megeresztettem a Twitteren a sirámot, hogy bírjon ki még egy napot a Netflix a fő trailerrel. Pár órával később előrukkoltak vele. Sebaj. Így kissé elkésettek a fenti sorok, de majd holnap mi is kirakjuk a videót.

4 hozzászólás Ne habozz!

Art3mis - 2020. 02. 18. 16:14

Nagyon Carrie-s. Kicsit könnyedebb hangnemben. Már most imádom.

lalakov - 2020. 02. 18. 18:40

Miért kell mindennek természetfölöttinek lennie mostanában? :( Anélkül is érdekelne.

winnie - 2020. 02. 19. 04:38

lalakov: tudom, hogy költői meg minden, de “minden?”:)

erre biztos van egy kifejezés, valamilyen látens elfogultság, amikor egy jellemző említésre kerül, akkor az ember úgy érzi, hogy mindig találkozik vele, de átszámolva a februárt a 28 újoncból 3 vagy 4 természetfölötti van. ez, a locke & key és a spectros + a utopia falls nem tudom, hogy mennyire az. tény, hogy 3 ebből netflixes, de még mindig nem ez a műfaj volt túlreprezentálva, meg aztán ugye ezekből kettő képregény-adaptáció, szóval egyrészt adaottak, másrészt meg talán azért lettek berendelve, mert ezek érdekes csavart hoznak a sima, földhöz járó sztorikhoz képest, amikből azért van sok a netflixen is.

de összességében, minden egyes klasszikus, nem term. fölötti sztorit, amit jól megrágtak már, érdekessé és eredetibbé lehet tenni egy term. fölötti csavarral.

lalakov - 2020. 02. 19. 16:49

:-D Oké, kihagytam hogy a Netflixen. Nekem hirtelen sok érkezett. ;-) (locke & key, az olasz Luna Nera, Ragnarok). Még úgy is, hogy ebből a háromból kettőt megnéztem és tetszett.
Valahogy hiányom van jó kis nyomozós, ügyvédes (tudom, For Life) sorozatokból. Pedig az újoncok közül 5 is ebbe a kategóriába esik(amit nézek). Mégis kevés. Velem van a baj, tudom. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz