login |

Délelőtti videó 3.: Halston

2020. 02. 19. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Amikor egy promó azonnal megnyer? Ryan Murphy egyik következő Netflix-es sorozata a Halston lesz Ewan McGregor főszereplésével (a készítő Starr White, rendező: Dan Minahan) a Halston lesz, ami Amerika első celebbé vált divattervezőjéről szól, az ő üstökösszerű felemelkedéséről és bukásáról.

Halston divatbirodalma egyet jelentett a luxussal, a szexszel, a hírnévvel és a státusszal a 70-es és 80-as évek New York City-jében. Egészen addig, míg egy ellenséges felvásárlásnak köszönhetően el kellett kezdenie küzdeni azért, ami számára a legtöbbet jelentette, a Halston névért.

Mivel a forgatás tegnap kezdődött el, ezért a tovább mögötti zseniális stílusú videó még nem igazi előzetes, azonban ettől még szuper jó ahogy a főszereplők korabeli ruhákban 2 percen át illegetik magukat a kamera előtt. A divatbolondok biztos megőrülnek majd a stílusért, de a táncőrülteknek is jól fog esni az anyag. További szereplők: Rory Culkin (mint Joel Schumacher), Rebecca Dayan (mint Elsa Peretti), David Pittu (mint Joe Ella), Krysta Rodriguez (mint Liza Minelli), Sullivan Jones (mint Ed Austin) és Gian Franco Rodriguez (mint Victor Hugo).

4 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2020. 02. 19. 13:46

Lehet velem van a gond de szerintem ez baromi unalmas promo. A casting jó de ennél többet nem nagyon lehet elmondani erről. Victor Hugo meg hogy került a képbe? Én csak egy embert ismerek ezen a néven. :D

Jesustomer - 2020. 02. 19. 20:34

Szóval Ewan nem (csak) a Kenobi sorozat miatt növesztette a haját.
Elsőre elkapott, bár ebben nagy érdeme van Ewan-nek is.

szilvi4 - 2021. 05. 05. 10:16

szerintem csak nagyon 60-as évek hangulatú előzetest akartak csinálni, semmi csicsa…de lehet hogy tévedek!

delMaar - 2021. 05. 11. 01:20

márpedig ez rohadtjó lett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz