login |

Hírszerda – Godfather of Harlem 2. évad! Kim’s Convenience 5. évad!

2020. 02. 19. 09:18 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Outlander – Az idegen 5. évad + Netflix: Séf show 3. évad + HBO GO: A pénz hálójában 2. évad
 • Premier: Workin’ Moms S4, Hot Ones: The Game Show S1, Have You Been Paying Attention NZ S2, Prison S2, What’s Eating America With Andrew Zimmern S1, Ready Meals Are They A Con S1, Deadly 60 S4, Celebrity Britain by Barge Then and Now S1 + Finálé: Washington S1, Body Cam S2, Justin Bieber: Seasons S1
 • Teljes évados premier: The Chef Show S3 (Netflix)
 • Magyar premier – AXN: 03.19 Az újonc (The Rookie) 2. évad
 • Magyar premier – AXN: tavasz NCIS: New Orleans (NCIS: New Orleans) 6. évad
 • Magyar tévés premier – Cinemax: 03.21 Válaszcsapás (Strike Back) 8. évad
 • Magyar premier – Netflix: 03.22 Feketelista (The Blacklist) 7. évad (folytatás)
 • (Mint látható az első sorban, ugyan egy kis késéssel, de felkerült a magyar felirat az Outlander 5. évados kezdésére a Netflix-en.)
 • Pilotberendelés: Home Economics – ABC, egykamerás komédia, készítő: Michael Colton és John Aboud, önéletrajzi ihletés alapján három felnőtt testvérről, akik közül az egyik a felső tízezerhez tartozik, egy középosztálybeli, egy pedig csak nagy nehezen él meg az egyik napról a másikra.
 • 2018-a hír volt, hogy tévésorozatot terveznek készíteni a Mighty Ducks-mozifilmek (itthon: Kerge kacsák) alapján, az ABC Signature Studios részvételével, aminek a készítője az eredetit is jegyző Steven Brill lenne. Na, megtörtént a berendelés és 10 részben a sorozat a Disney+-ra érkezik majd, és amellett, hogy Emilio Estevez is visszatér benne, Lauren Graham lesz a főszereplője. További szereplők: Brady Noon, Swayam Bhatia, Taegen Burns, Julee Cerda, Bella Higginbotham, Luke Islam, Kiefer O’Reilly, Maxwell Simkins és De’Jon Watts. A társkészítők, Josh Goldsmith és Cathy Yuspa lesznek a showrunnerök
  A történet Minnesota-ban játszódik majd, ahol az egykori béna ifjúsági hokicsapat mára kiemelkedő gárdává vált. A sztorit az indítja be, hogy az egyik 12 éves srácot kivágják belőle, mire az anyja nekiáll, hogy összerakjon egy szedett-vetett csapatot ilyen-olyan okok miatt partvonalra szorult gyerekekből, akik révén be akart inteni a minden áron a győzelemre törekvő gyereksport kultúrának. És ebben segít neki Gordon Bombay, hogy a gyerekek rájöjjenek arra, hogy a sport szeretetéért is lehet csinálni az egészet.
 • A Liar 2. évadja márciusban kerül az ITV képernyőjére.
 • Az Arrow zárása kapcsán egyelőre nem nagyon lehet mondani semmit egy esetleges Green Lantern-ös továbbgondolásról – eleve az, ami képernyőre került, elég komoly tárgyalások eredménye volt, hogy mit mutathatnak, mire utalhatnak. Meglátjuk, mit hoz a jövő.
 • Daniel Craig lesz a Saturday Night Live 03.07-i epizódjának műsorvezetője. Zenei vendég: The Weeknd.
 • 04.08-án megint egy musiceles epizóddal jön a Riverdale, vagy legalábbis színpadra fogják állítani benne a Hedwig and the Angry Inch-et.
 • A Homeland 8. évadja kapcsán a készítő elmondta, hogy amellett, hogy eléggé elhúzódott a marokkói forgatás, még nem is tudtak mindent felvenni Afrikában, és amikor visszajöttek Amerikába, egy újabb produkciós kellett felállítaniuk, hogy folytassák a munkálatokat, ami újabb pár hónap pluszt jelentett.
 • A múlt hét legnézettebb kábeles sorozatai Amerikában: össznéző: Project Blue Book – 2,3M, 25-54: Vikings – 882e, 18-49: Miracle Workers: Dark Ages – 638e, 18-34: Sistas – 220e – ezek mnd L+3-as adatok.
 • Januárban a Netflix megnyitotta francia főhadiszállását, és bejelentettek egy rakás francia sorozatot és filmet.
 • Nem mintha bárkit is meglepne, hiszen 2 éve nincs hír róla, de nem lesz semmi a Wong Kar-Wai-féle Amazon-os sorozatból, a Tong Wars-ból, amiről még itt írtunk.
 • Charlie Brooker és Annabel Jones kiszállt az Endemol Shine Group-ból, és a Black Mirror készítője a Netflix-szel folytat tárgyalásokat saját készítői szerződéséről.
 • Az Epix berendelte a Godfather of Harlem 2. évadját.
 • A CBC berendelte a Kim’s Convenience 5. évadját. Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a premierről.
 • Vendégszerep: Reiko Aylesworth – Tommy, Paul Guilfoyle – A Million Little Things, Lyle Lovett – Blue Blood, Brenda Song – Station 19, Demore Barnes, Roger Cross, Aunjanue Ellis, Rick Fox – Law & Order: SVU, Natalie Zea – 9-1-1: Lone Star (visszatérő),
 • Állandó szerep: Jeanne Tripplehorn – The Gilded Age (HBO), Sebastian De Souza – The Great (Hulu)
 • Interjú: Matt Bomer (Jamie – The Sinner), John Mankiewicz és Anders Weidemann (az Interrogation készítői), Will Becher és Richard Phelan (a Shaun The Sheep: Farmageddon rendezői), a LEGO Masters készítői,
 • Már lehet jegyeket venni az augusztusi Budapest Comic Con-ra – egy napra 5 ezer forint, a hétvégére 10 ezer elővételben, a helyszínen 10 és 16 ezer lesz. Fontos, hogy aki fotózni vagy dedikáltatni akar a meghívott vendégekkel, annak külön kell ezekért a lehetőségekért fizetni.
 • Új sorozat: The Silent Sea – Netflix, koreai, készítő: Park Eun-kyo, rendező: Choi Hang-yong – utóbbi 2014-es rövidfilmje alapján, rejtélyes sci-fi thriller a közeli jövő Földjéről, mely kezd kifogyni a vízből. A középpontban elit tudósok egy csoportja, akik a Holdra tartanak, hogy egy elhagyott kutató állomás ismeretlen mintáit elhozzák.
 • Pilotszkript: How Green Is My Valley – Channel 5, angol, készítő: ?? – Richard Llewellyn könyve (itthon: Hová lettél, drága völgyünk?itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), alapján, egy köztiszteletben álló dél-walesi bányász családról továbbtanulás irányába áhítozó fiuk szemén keresztül. Amikor a legidősebb fiú meghal egy bányaomlásban, a srác sógornőjéhez költözik, akibe mindig is szerelmes volt titokban
 • A Peacock berendelt egy interjús sorozatot Hart to Heart: An interview show címmel Kevin Hart műsorvezetésével.
 • Az Extreme Makeover: Home Edition felélesztésében vendégként feltűnik Anthony Anderson, Derek Hough, Ty Pennington, LeAnn Rimes, Laila Ali, Tyler Florence, David Bromstad, Tamara Day, Tarek El Moussa és Jasmine Roth.
 • A NatGeo 2 újabb évadra berendelte a Life Below Zero-t, valamint 1 évadra a Life Below Zero: Port Protection-t.

8 hozzászólás Ne habozz!

motch - 2020. 02. 19. 10:19

Szerintem a CW-nek nincs elég büdzséje egy Green Lantern sorozathoz, aki ismeri az tudja mennyi cgi kellene hozzá és ilyen Flash/Supergirl szintű effektekkel hát…

winnie - 2020. 02. 19. 10:30

passz.

(mondjuk nekem sosem voltak problémáim az effektekkel, személy szerint lenyűgöz, hogy ilyen sok van egy flash-részben, főleg, hogy ugye minimális idő van rájuk, és 8 napra rá jön a következő rész is – nem is tudom, hogy más országos sorozat költ-e annyit effektekre, mint mondjuk a flash.)

Csingiling - 2020. 02. 19. 10:34

Arról lehet valamit tudni, hogy a Kim’s Convenience 4. évada mikor érkezik a Netflixre?

winnie - 2020. 02. 19. 10:36

ha nincs rajta az adatlapján a sorozatnak, akkor vissza kéne nézni, hogy az előző szezon hogy érkezett, de még két hónapig biztos, hogy nem, legalábbis míg le nem megy a kanadai tévében ez az évad.

bluemonkey92 - 2020. 02. 19. 12:17

Lauren Graham 52 évesen lesz a 12 éves srác anyja? Nem semmi, figyelembe véve azt, hogy 20 éve 32 évesen egy 15 éves gyereke volt a vásznon :)

heidfeld - 2020. 02. 19. 13:16

Project Blue Book egy remek sorozat. Mondjuk, nem az, aminek látszik, de az új évadban, többet foglalkoznak azokkal a dolgokkal, amit reméltünk tőle.
Március 15. Los Angeles városában lesz egy nagy rendezvény, ahol The Boys színészeivel, alkotóival lehet találkozni. Azt nem tudom, lehet-e még jegyet szerezni rá., de meglepődnék, ha igen.

kiskiraly - 2020. 02. 19. 15:06
david - 2020. 02. 19. 19:09

hm.. dedikáltatni olyan nagy nevekkel mint Christopher Lambert.. simán megéri az elővételt :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz