login |

A Westworld 3. évadjának rendes előzetese

2020. 02. 20. 22:01 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: video,

A tovább mögött magyar feliratos trailer és egy rövid teaser nézése közben az jutott eszembe, hogy oké, bemutatják végre a főbb szálakat, amik egyszerűnek is tűnnek: ugye csak nem bonyolítják túl? Elvileg hallgattak a kritikákra, szóval van esély, hogy nem. Mellesleg iszonyat faszának tűnik.

13 hozzászólás Ne habozz!

Platschu - 2020. 02. 20. 22:39

Az HBO nagyon zsebbe nyúlhatott, hogy a megtépázott GoT 8. évad és a túlkomplikált WW 2. évad után visszanyerjék a nézőket. Iszonyat jól néz ki az egész. Valencia adta magát forgatási helyszínnek. Korábban meg nem álmodtunk volna ilyen magas produkciós szintet egy tévésorozatnál, mert mintha mozifilmet néznénk. Remélem nem szúrták el a történetet, bár csak 8 rész jön most.

FhrtZ - 2020. 02. 20. 23:19

Valaki egyáltalán észben tartotta, mi is történt pontosan a 2. évadban? :D Ez a sorozat körülbelül olyan mint a Dark, új évad előtt muszáj megnézni az előzőeket, hogy érthető is legyen valami belőle.

Enzo - 2020. 02. 20. 23:38

Valamennyire minden sorozat ilyen szerintem. :D
De az tény, hogy a Westworldnél durván át kell pörgetnem a 2.évados részeket (és kommentjeimet), hogy visszarázódjak.

Amúgy elég b*szó a trailer, jól néz ki, izgalmasnak néz ki, és így első látásra talán nem is lesz annyira katyvasz se.

human - 2020. 02. 21. 04:02

“Korábban meg nem álmodtunk volna ilyen magas produkciós szintet egy tévésorozatnál”

évek óta ez az elérhető szint szerintem (sőt, tippre winnie mindjárt jön valami számadattal is, hogy melyik sorozat drágább, mint ez), de tény, hogy baromi jól néz ki ez az előzetes.

winnie - 2020. 02. 21. 04:59

“Az HBO nagyon zsebbe nyúlhatott, hogy a megtépázott GoT 8. évad és a túlkomplikált WW 2. évad után visszanyerjék a nézőket. ”

amellett, hogy nem érdemes túlbecsülni a nézőket, a got kapcsán a nézőket nem csúcsnézettséget produkáló szezon után kell visszanyerni, plusz a költségvetés már jóval a got premierje előtt megvolt.

winnie - 2020. 02. 21. 05:01

Valaki egyáltalán észben tartotta, mi is történt pontosan a 2. évadban? :D Ez a sorozat körülbelül olyan mint a Dark, új évad előtt muszáj megnézni az előzőeket, hogy érthető is legyen valami belőle.

nekem elsőre sem ment a végignézése már a 2×01-nek sem:) de viccen kívül, meglep, amit írsz, mert azért mégiscsak elég nagy váltás ez a szezon, így arra gondolnék, hogy sokkal simábban fog magában működni, plusz úgyis magyaráznak majd mindent.

Snoopyzit30 - 2020. 02. 21. 05:12

Ez megnyugtató, mert én végig nem nézem újra a 2.évadot.

JKJ - 2020. 02. 21. 05:54

Tényleg fantasztikusan néz ki, de a második évad után ennek sem lesz épkézláb sztorija, mert alapjaiban elhibázott a koncepció. Sajnos, nincs mire építkezni.

heidfeld - 2020. 02. 21. 06:56

Nagy váltás lehet, 3. szezon. Hogy mennyi mindent magyaráznak meg, szkeptikus vagyok, de ha nem ugrálnak, össze-vissza az időben, és többségében tudjuk, ki ember-ki robot, már nagy előrelépés lenne.
Nagyon jól néz ki az előzetes, de az emberi Elsie nélkül, különösebben nem hoz lázba. Nem ez lesz az első, megnézendők listáján, de kellemesen meglepődhetünk rajta.
Második évad után, nem lesz nehéz.

Zoli - 2020. 02. 21. 06:59

Sajnos, nincs mire építkezni.

a trailer pont azt mutatja be ,hogy van mire építkezni

Kissur - 2020. 02. 21. 08:22

Kettős érzéseim vannak. Egyrészt a sorozat a Westworld címet kapta, tehát arról a világról kéne szólnia (oké, a szereplőiről), másrészt félek, hogy kimennek a való világba, mert bukhat a dolog, de egyben várom is, mert sokkal több így a lehetőség. Mindenesetre biztos, hogy ott leszek a 3.évadnál.
Elvileg egyszerűbb lesz a sztori, és kevesebb a rész. Utóbbi miatt növekedhetett meg az egy részre jutott büdzsé. Vagy ilyenkor az van megszabva, hogy részenként kap pénzt a készítő csapat? Vagy van egy alap büdzsé, amit el kell osztaniuk 10, vagy 8 részre?

irgum76 - 2020. 02. 21. 08:53

tényleg durván jól néz ki
és megint sikerült betalálniuk a zenével is
nekem az is elég lesz ha csak tufán bambulhatom a látványt :)

Platschu - 2020. 02. 21. 13:43

A western díszletváros félig-meddig leégett a kaliforniai tűzvészben, ezért is volt keserédes látni a templomot egy villanásra.

Még nem tudhatjuk, hogy miről szól az évad, de az eredeti filmben is voltak más parkok is (római, western és jövő). A 2. évadban volt indiai és szamuráj, most úgy tűnik lesz világháború.

Spoiler? Nem lennék meglepődve, ha a csavar az lenne, hogy a kinti világ a FutureWorld. Csak ez olyan Mátrixos lenne, amikor a parkban van a park és nem mellette.

Lehet már minden ember android és csak nosztalgiázni jártak eddig is a többi parkba. Az első generációs fekete váz is látható volt, amikor bőrt húz fel rá, de közben ott van a fehér öntött is.

Érdekes lehet a Maeve vs. Dolores párbaj, de igazából az írók nem tudják egyiket sem elengedni. Az biztosnak látszik, hogy Dolores a karját elveszíti az egyik jelenetben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz