login |

Délelőtti videó 3.: Gentefied

2020. 02. 20. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: video,

A Netflix új dramedyje (pénteki premier lesz) családról és közösségről latinx szerelemről fog szólni, valamint mindarról, ami keresztbe tesz ennek.

A középpontban két mexikói-amerikai unokatestvér, akik küszködnek az amerikai álom üldözése közben, miközben ezek az álmok épp azt fenyegetik, ami oly fontos számukra, a saját környéküket, bevándorló nagyapjukat és a családi taco üzletet. A sebesen változó Los Angeles-ben játszódó sztori olyan témákkal foglalkozik, mint az önazonosság, társadalmi osztály és az insta-hírnév, ami révén lehet meme-eket fordítani a szülőknek.

Előzetes a tovább mögött, persze magyar felirattal, valamint egy szereplőbemutató videó. Szereplők: Karrie Martin, Joseph Julian Soria, Carlos Santos, Joaquín Cosio.

1 hozzászólás Ne habozz!

Gábor - 2020. 02. 20. 13:01

Jé Don Neto a Narcos Mexikóból, de jó bőrben van, örülök hogy nem viselte meg börtön és hogy civil foglalkozást választott :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz