login |

Latin-Amerika a Netflixen: Puerta 7

2020. 02. 21. 14:50 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány, video,

A tegnapi után mára is jutott egy dél-amerikai premier a Netflixre. Ezúttal argentin sorozatról van szó, amely a Barra brava – Az elszánt támogatók magyar címet kapta.

A széria a hírhedt (és világhírű) argentin focis ultrákról, a barra brava-ról szól, akik nem csak a sport, de a belpolitika és a szervezet bűnözés fontos tényezői. A történet középpontjában egy nő áll, aki megpróbál betörni ebbe a férfiak által uralt világba, hogy egy klubot megtisztítson a korrupcióról és a bűnözőktől, miközben helyreállítja családja meghurcolt hírnevét. 

A hivatalos leírás:

Egy eltökélt nő azon dolgozik, hogy megszabadítsa az argentin futballklubot a komoly szurkolótáborát körülvevő erőszakos bűncselekményektől és korrupciótól.

A poszter alatt ott az elég durva és erőszakos előzetes (a Netflix felületén van magyar felirat is). Szereplők: Dolores Fonzi, Esteban Lamothe, Carlos Belloso.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz