login |

Délelőtti videó 3.: Chronicle Mysteries

2020. 02. 23. 12:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

A Hallmark Movies and Mysteries újabb tévéfilmes cozy mystery krimisorozatokat indított a Garage Sale Mystery, a Flower Shop Mystery, a Murder She Baked, a The Aurora Teagarden Mystery, a The Gourmet Detective, a Fixer Upper Mysteries, a Hailey Dean Mysteries és az Emma Fielding Mysteries után.

A Chronicle Mysteries főszereplője Alison Sweeney, aki egy író/true crime podcast-műsorvezetőt alakít és a az első részben egy régi, eltűnési ügyről próbál infókat szerezni, amikor felfigyel valamire. Ez a Recovered, ami tavaly februárban került adásba, s ezt követte a The Wrong Man és a Vines That Bind. Mondhatni ez az 1. évad, de nem hajlandóak sorozatnak nevezni, szóval. A folytatás ősszel The Deep End címmel érkezett.

A tovább mögött 3 rövid előzetes, egy hosszabb videó, és végül egy 25 perces betekintő interjú- és sorozatrészletekkel. Plusz az őszi epizód trailerje.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz