login |

Ez így nem oké, csapó 2

2020. 02. 25. 13:15 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: kampány,

A Netflix új sorozatának második plakátján két elég erős hívószó, vagyis -cím van, az I Am Not Okay With This a The End of The F***ing World-képregény szerzőjének másik képregénye alapján készült (mondjuk a lényegtelenebbnek tűnő rendezőt emelik ki), szóval várós. Már hosszú előzetes is volt hozzá, szóval majdnem mindent láttunk a holnapi premier előtt.

10 hozzászólás Ne habozz!

walaki - 2020. 02. 25. 13:55

“…plakátján két elég erős hívószó, vagyis -cím van, az I Am Not Okay With This a The End of The F***ing World-képregény szerzőjének másik képregénye alapján készült”
Ezt én most nem értem. Nekem a plakáton az látszik, hogy “director of The End of the F***ing World”, ez nem azt jelenti, hogy a rendező közös? Persze ettől még lehet, hogy ugyanaz készítette a képregényt is.

Tényleg bocs, eszem ágában sincs kötözködni, csak kíváncsi vagyok a rendezőtől függetlenül van-e kapcsolat a képregényrajzolók között, vagy csak benézés.

winnie - 2020. 02. 25. 14:10

írom utána, hogy “mondjuk a lényegtelenebbnek tűnő rendezőt emelik ki”. mert az erősebb kapocs, hogy a történet ugyanannak az agyából pattant ki, mint az, hogy ugyanazt bízták meg pár rész rendezésével.

winnie - 2020. 02. 25. 14:12

(nyilván megértem az okot, de mondjuk az sem nagy dolog, hogy shawn levy produkciós cége gyártja, de így, hogy ráírták a stranger things címet, sokak számára kötelezően bepróbálandó lesz.)

mic88 - 2020. 02. 25. 14:13

Ez szinkronnal jon a Netflixre?

winnie - 2020. 02. 25. 14:23
mic88 - 2020. 02. 25. 15:32

koszi :)

walaki - 2020. 02. 25. 16:39

@winnie: ahá, így már világos. Szóval a rendező is ugyanaz, illetve a képregényrajzoló is. Kösz szépen!
Nekem már csak emiatt is bepróbálós, az TEFW nagyon bejött, de azért a Stranger Things sem rossz marketing húzás, valóban! Biztos sokan lesznek, akik emiatt állnak neki.

Csigusz - 2020. 02. 26. 09:01

“de így, hogy ráírták a stranger things címet, sokak számára kötelezően bepróbálandó lesz”

Szerintem a “from the producers of XY” egy teljesen semmitmondó – ugyanakkor olcsó húzás, mert valóban ránéznek – információ egy nézőnek.
Meglesem azért, bár Sophia Lillis ugyanúgy kezd sok lenni már nekem, mint Finn Wolfhard.

winnie - 2020. 02. 26. 09:41

azért ez a “nehogymár egy színész dolgozzon”-hozzáállás elég fura. ilyen alapon minden színész, aki heti sorozatban dolgozik, még több:)

de viccen kívül, miért sok? oké, én csak egyetlen sorozatban láttam eddig, a többség meg egy filmsorozatban is (hiszen az új filmje még nem ért el hozzánk, az ifjúsági filmjét nem biztos, hogy sokan látták), de az elmúlt 3 évben két filmszerep és egy sorozatos mellékszerep a sok ellentétének tűnik nekem.

Csigusz - 2020. 02. 26. 15:22

@winnie:
OFF
Nem a munkán van a hangsúly, nyilván dolgozzon, csak nekem unszimpatikus a kölyök. Valamint a karakter/kinézet is szinte állandó ahol megjelenik.
(Hülye példa lesz, mert felnőtt, és nem-tv, de vegyük pl Chris Evans-t. 10 év Marvel közben azért csak volt egy Snowpiercer, Gifted és egy – igaz ez utána – Knives Out. És nem azt látta az ember mindenhol, hogy “itt a Kapitány”.)

Meg lassan már van egy ilyen kötelező érvényű szabály, hogy bármi ami 80’s revival abban ott a helye :D

Lillis is nekem egyelőre ilyen, It/Sharp Object és most ennek ugyan még csak a trélerét láttuk, de egy típust hoz egyfolytában – tudom ez nem az ő hibája, csak mindig ilyet írnak neki.
(btw MBB-t is teljesen ugyanez a kategória, a Godzilla-ban is csak sírni/üvölteni/kétségbeesetten nézni tudott)
OFF VÉGE

Köszi, hogy leírhattam a hülyeségemet, nyilván ettől még ez a sorozat lehet tök jó! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz