login |

10 évad után kaszát kapott a Hawaii Five-0

2020. 02. 29. 21:30 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek,

Azért kiemelném saját hírbe azt, hogy a CBS elkaszálta a Hawaii Five-0-t, mert a 10 évad mégiscsak 10 évad. Anno nem gondoltuk volna, hogy ilyen sokat megér a 70-es évekbeli klasszikus modernizálása, mai korba helyezése, de mint láttuk, kvázi trendet indított el, hiszen követte többek között a MacGyver és a Magnum PI is, ráadásul mindhárom egy univerzumba került a crossovereknek köszönhetően.

10 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2020. 02. 29. 21:52

Felkészül: Blue Bloods

winnie - 2020. 02. 29. 22:22

simán lehet, de bennem nem nagyon merült fel, hogy menne. két horgonyt egy napról kilőni necces lenne, bár tény, hogy a blacklist, magnum, macgyver trió miatt nem kéne újat sem hozni, és akkor meg ott lehet egy ncis is.

Sigismundus - 2020. 03. 01. 10:05

Szomorú… Valahogy érezhető volt, amikor több főszereplő sok-részre eltűnik valami mondvacsinált indokkal – és most nem Scott Caan család okokból-jára gondolok, hanem pl Junioréra most.

Azért is kár, mert Chin és Kono távozása után behozott új állandó arcok nagyon jók lettek, elsősorban Junior és Tani, de Lou és Adam is, jobban megkedvelhetők lettek.

Hát, ez van. Magnumot nem nézem, úgyhogy egyenlőre nincs Hawai, dizsi, napszemüveg..

szotyi - 2020. 03. 01. 10:45

A magam részéről annyira nem bánom, az idei évaddal a 4. részig jutottam és nem hiányzik.

dragon1986 - 2020. 03. 02. 01:05

Így hogy kaszálták elkezdtem nézni az elejétől.

2. Evadba behozzott Lori Weston karaktert utalta a nép ezért petíció is volt. Így utólag jó mert emiatt is volt Lauren German CF-ben és Luciferben, nem ragadt egy szerepbe s2-s10

Ambriel - 2020. 03. 03. 08:59

Szerintem jó döntés a kasza, mert a mostani évadban egyfolytában unottnak tűnnek a színészek, a sztorik pedig harmatgyengék.

Chris - 2020. 03. 05. 22:17

Kell a MacGyvernek hely.

Sigismundus - 2020. 04. 04. 20:53

Huhhh, szóval vége…. Véget értek a rekordhosszúságú nyelvtörős epizódcímek.

Kamekonáékat hiányoltam.

Nekem tetszett ahogy amivel lezárták, a legvégén a repülős jelenetnek örültem nagyon…

Aloha+mahalo.

e-batta - 2020. 04. 07. 21:54

Alex miatt döntött így a csatorna, a hátsérülése egyre rosszabbodik, nehezen megy már neki a forgatás. Nem akarták lecserélni másra, így hát elkaszálták a sorozatot.

winnie - 2020. 04. 08. 18:27

hangozzák bármennyire is kegyetlenül, de egy csatorna sosem fog színészt nézni, főleg nem konzultálni vele, az a stúdió dolga, ők vannak velük kapcsolatban. a csatornának a pénz számít – és ezt nem negatív előjellel írom. plusz egy színész sem annyira önző, hogy azt mondja, hogy kiszáll, ha tudja, hogy az a sorozat végét jelenti. akkor fog kiszállni, ha folytatódik a sorozat, és nem lett több száz ember munkanélküli “miatta”.

de ahogy a készítő is lenyilatkozta: a színész korábban is vállalta az újabb éveket, most is vállalta volna szerinte. ha nem így lett volna, akkor nem szerződtetik az új állandó szereplőt, hiszen őt a csatornával kellett először elfogadtatni. és akkor nem forgatnak le cliffhangeröket, hogy később kivágják a részből, stb. ha van csatorna, amit nagyon nem mozgat meg egy színész távozása, akkor az a cbs, ez pedig eléggé ensemble szereplőgárdás sorozat, hogy folytatni lehessen.

persze előfordulhat, hogy volt nyilatkozat, ahol konkrétan elhangzott ez, és akkor visszakozok, de én is csak a tényekre próbálok alapozni, azok pedig: a készítők terveztek 11. évaddal (interjúban elmondta alex lenkov), a stúdió szerződtetett egy színészt kiemelt szerződéssel az utolsó részekre és opcióval jövőre (egyébként csak vendégtarifát adtak volna neki), és az utolsó pillanatban vágták meg a finálét, hogy sorozatzárós legyen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz