login |

Délelőtti videó 3.: McDonald & Dodds

2020. 03. 03. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Amikor egy sorozatnak a címéből ki lehet találni a műfaját? A McDonald & Dodds a brit ITV új krimisorozata, ami pár napja indult el (és ami a nézői vélemények szerint nem tipikus – majd meglátom!)

A főhős egy szerény és szégyellős nyomozó, aki nagyon jól elvan kisváros munkájával, de összerakják egy túlzottan is ambiciózus rendőrrel, akit Dél-London-ból helyeznek át, hogy felfele lépdeljen a ranglétrán. Előbbi évtizedes kihagyás után kerül ismét frontvonalba és felfedezi, hogy elég jól ért a kirakósokhoz, így emelve kettejük munkakapcsolatát új szintre. A részek a gyógyfürdőiről híres Bath bűnügyeit mutatja be, egy kapzsiság által vezérelt gyilkosságot a felsőbb körökből, valamint egy függők rehabilitációjára szakosodott magánkórházban történt halálesetet.

Két tévéfilm, azaz 2*2 epizód várható. A tovább mögött előzetes. Főszereplők: Jason Watkins és Tala Gouveia, valamint Robert Lindsay, James Murray, Susannah Fielding, Ellie Kendrick, Navin Chowdhry.

Tartalék:

2 hozzászólás Ne habozz!

vova666 - 2020. 03. 04. 08:40

Nem szégyenlős?

winnie - 2020. 03. 04. 08:57

passz, tippre azt használják többen, de a net nem nagyon segít abban, hogy biztos, hogy rossz-e a két ‘l’-es, sok helyen egymás mellett emlegetik, és nem tudom, hogy melyik forrást tekintsem perdöntőnek. (új helyesírási szabályzatom nincs.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz