login |

Hírcsütörtök – Ragnarok 2. évad! The Magicians-kasza!

2020. 03. 05. 09:05 - Írta: winnie

22 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Amerikai hercegnő 1. évad, Dave 1. évad, Nullák és ikszek 1. évad, A keresztrejtvény-gyilkosságok 1. évad + Netflix: Castlevania 3. évad (vendégblogger?)
 • Premier: Diggstown S2, Dave S1 (dupla!), Twenties S1, The Trouble With Maggie Cole S1, Sandylands S1, Tournament of Champions S1, The Oland Murder, The Deed S2, Vice News Tonight S4, Fundamental. Gender Justice. No Exceptions S1, Dr Ranj On Call S1, Expedition S1 + Finálé: Good Trouble S2 (vendégblogger?), Party of Five S1, Listing Impossible S1 + volt Love is Blind-reunion itt meg is nézhető
 • Teljes évados premier: Castlevania S3 (Netflix – vendégblogger?),
 • Magyar premier – TV4: 03.08 Elveszett kincsek vadászai (Blood & Treasure) 1. évad
 • Magyar premier – COOL: 03.08 Szélhámos plébános (Sankt Maik) 1. évad
 • A COOL 03.07-én elkezdi adni a New Amsterdam-ot – új magyar címmel, mint New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban. (És ugyancsak a COOL-on indul ezen a napon érdekességként a VIASAT3 tavalyi magyar sorozata, az Ízig-vérig.)
 • A Sankt Maik szinkronhangjai.
 • Pilotszerep: Teri Polo, Matt Lucas – The Big Leap (FOX), Ryan Phillippe – The Big Sky (ABC), Coby Bell – Walker (CW),
 • A The 100 7. évadja 05.20-án kezd a CW-n.
 • Pilotberendelés: Adopted – ABC, egykamerás komédia, készítő: Jimmy Kimmel és Shawn Vance & Daril Fannin, valós történet alapján egy Texas-ba hazatérő zöldsapkás katonáról, aki családjával igencsak megküszködik új testvére, egy 12 éves orosz kisfiú örökbefogadásával.
 • Új sorozata: Pieces of Her – Netflix, készítő: Charlotte Stoudt, főszereplő: Tony Collette – Karin Slaughter könyv (itthon: Azt hittem, ismerleka hivatalos magyar nyelvű tartalom) alapján, egy álmos kisvárosban elkövetett borzasztó tettről, ami nem várt eseményeket indít be egy nő életében, aki a válaszokat keresve egész Amerikát bejárja, hogy felderítse családja sötét titkait.
 • A Lucifer tervezett, de még nem berendelt 6. évadja 10-13 részes lenne.
 • Brandon McKnight (Chester) állandó szereplővé lett előléptetve a The Flash 7. évadjára.
 • Sajtóinfók szerint a Disney+-os Obi-Wan Kenobi-sorozat címe Pilgrim lehet. UPDATE: Ez csak a forgatási munkacím lesz elvileg, a friss Produkciós Közlöny szerint.
 • A lottógyőztes kollektívákról szóló, nemrég feltámasztott The Syndicate 4. évadja egy kutya kennel dolgozóiról fog szólni, akik az elbocsátás szélére kerülnek, a helyszín pedig Leeds lesz – és Las Vegas.
 • Az AMC-hez tartozó digitális platform, a Shudder horrorantológiája, a Creepshow 2. évadja a streaming premier előtt tévés bemutatót fog kapni az AMC-n.
 • Az IMDb TV 20 Disney-s szkriptelt tévésorozat jogait vásárolta meg. Többek között olyan sorozatok kerültek a kínálatukba, mint a Desperate Housewives, a My So-Called Life, a White Collar vagy a The Glades (további címek: Army Wives, Boston Legal, Graceland, L.A. Law, Legends, Lie to Me, Private Practice, Revenge, Roswell, St. Elsewhere, Terra Nova, Ugly Betty, The Unit, Witches of East End.), de érkezik oda a Lost, a Malcolm in the Middle és az Ally McBeal is
 • Készítői szerződés: Kyle Killen – Fox Entertainment, Leigh Whannell – Blumhouse, Scott Teti – Kinetic Content,
 • A Syfy elkaszálta a The Magicians-t.
 • A Netflix berendelte a Ragnarok 2. évadját.
 • Angela Kang, a The Walking Dead showrunnerje beszél a 10×10-ről. Itt is. És Norman Reedus (Daryl) is nyilatkozott nagyjelenetéről.
 • Brian Geraghty (Roman) beszél a legutóbbi Chicago PD-epizódról. Itt is.
 • Vendégszerep: Paget Brewster – Blood & Treasure (visszatérő), Mandell Maughan, Alex Barima – Resident Alien (visszatérők),  Mather Zickel – The Crew (visszatérő), Sarah Yarkin – Motherland: Fort Salem (visszatérő),
 • Állandó szerep: Carl Lumbly – The Falcon and The Winter Soldier (Disney+), Mekai Curtis – Power Book III: Raising Kanan (Starz)
 • Pilotszerep/2: Tyrone Marshall Brown – Blood Relative (FOX), Ser’Darius Blain, Ray Cham – The Big Leap (FOX) Brandon Scott Jones – Ghosts (CBS), Chiké Okonkwo, Caleb Ruminer, Angel Parker, Catherine Dent, Veronica St. Clair, Jag Bal – La Brea (NBC),
 • Interjú: Derek Haas és Rick Eid (a Chicago PD showrunnerjei), Sacha Dhawan + még egy (Master – Doctor Who), Amy Hoggart (az It’s Personal with Amy Hoggart főszereplője), Jeri Ryan (Seven of Nine – Star Trek: Picard),
 • Pár nem sorozatos nevet jelentettek be az elmúlt hetekben a Budapest Comic Con-ra: David Lloyd, Luce Cosplay, Florencia Sofen Cosplay.
 • Sorozatterv: Shepherd’s Retreat – csatorna nélkül, 8 rész, angol, készítő: ??, egy skót faluban játszódó rejtélyes thriller zenés komponenssel, eredeti dalokkal, különféle stílusokban.A történet szerint egy helyi zenész holttestére bukkannak a kikötőben, a kocsmával szemben. Mindenki gyanakszik, leginkább a nemrég érkezett idegenre, aki csak (lelki) sebei nyalogatása miatt keresett a faluban menedéket. Így azonban kénytelen összeállni egy helyi rendőrrel, hogy a rejtély végére járjon. És lehet, hogy pont ez által menti meg magát.
 • Pilotszkript: Liars Club – TNT, készítő: Amy Rutberg, executive producer: Paul Giamatti, thriller-dramedy, egy elég egyedi szakértelmekkel (képességekkel) rendelkező nőről és sötét múltjáról, aminek köszönhetően két életet élt – az egyikben connecticuti golfklubokba és estélyekre jár, a másikban pedig elmerül a New York-i szerencsejátékos alvilág mocskában. Most utóbbi életét veszi elő megint, hogy megmentse családját a pénzügyi krachtól és botrányoktól.
 • A BBC teljes szezont rendelt be a Michelle Visage-féle Get Off Your Ass című talkshow-ból. 8 részről van szó. Ebben celebbeszélgetéseket ötvöznek átalakítós formátummal.
 • A Quibi Prodigy címmel rendelt be dokusorozatot, aminek Megan Rapinoe lesz a műsorvezetője. Ebben 21 évnél fiatalabb sportolókat mutatnak be, akikből szupersztárok lehetnek. Az alanyok az első évadban: Jalen Green, Sha’Carri Richardson, Red Gerard, Regan Smith, Matthew Boling, Tyler Adams, Korey Foreman, Chantel Navarro.
 • Az ABC lehet, hogy egy idősekkel készített párkereső valóságshow-t fontolgat? Legalábbis erre utalt egy felhívás a The Bachelor közben. 65 éven felüliek jelentkezését várják.

22 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2020. 03. 05. 09:11

Kíváncsi leszek hogy akarnak majd dönteni a The 100 spin-off sorsáról úgy, hogy nem látnak nézői visszajelzéseket a backdoor pilotról…

DarkEagle - 2020. 03. 05. 09:40

Plusz hír hogy Melissa Benoist (Supergirl) terhes.

Capri - 2020. 03. 05. 09:49

Melissa Benoist és Chris Wood bejelentették tegnap este, hogy babát várnak. Forrás Chris Wood instagram oldala.

mSO - 2020. 03. 05. 10:18

A Magicians akkor most végigmegy, vagy megszakad évadközben?

dochollywood - 2020. 03. 05. 10:33

Amazon Prime egyik soron következő premierje a ‘Tales from the Loop’.

Kinti bemutató előtt néhány nappal érkezik magyarul a könyves verzió, Mesék a hurokból címmel:

https://i.imgur.com/LxjODjv.jpg

winnie - 2020. 03. 05. 10:43

mos: kábelen mindig végig szoktak menni, ez is.

winnie - 2020. 03. 05. 10:46

dochollywood: egyrészt köszi, másrészt nem könyves verziónak nevezném, hanem inkább képgyűjtemény lesz, nem? mármint a sorozatot a szerző festményei inspirálták, így gondolom, nem annyira sztorik lesznek benne.

dochollywood - 2020. 03. 05. 10:57

@winnie

Regényt, novellát nem mertem írni.
Nem tudom milyen lesz a hazai szerkesztés, lehet hasonló “fotómontázsokból” fog állni:
https://www.iamag.co/the-art-of-simon-stalenhag/?fbclid=IwAR0TI2EibVSK6vZXQaPSlcJdxvaQs8me2rkxqK7miVe0df8h0PK9_b6COSE

Március legvégén kiderül.

dochollywood - 2020. 03. 05. 11:05

@winnie

Mondjuk a szerző tavalyi könyvében volt némi szöveg is:

https://www.scribd.com/document/411327546/Simon-St%C3%A5lenhag-Elektronikus-allam#fullscreen&from_embed

Nol - 2020. 03. 05. 11:05

Kár Magiciansért, jó kis guilty pleasure sorozat lett, főleg így a végére

cherockee - 2020. 03. 05. 11:08

Magicians kasza elrontotta a reggelem.

Aldo - 2020. 03. 05. 13:40

Nem értem, hogy a sima New Amsterdam cím miért nem volt jó.

Thomas - 2020. 03. 05. 14:32

Winnie, hol szoktad nézni, hogy mi mikor finálézik, aminek nem mondják meg az epizódszámát? A Siesta Key jövő héten finálézik vajon dupla résszel? Csak mert eddig van kiírva a futoncriticre és a 2. évad is 12 részes volt, de konkrét infót nem találok.

alvering - 2020. 03. 05. 14:53

Lucifer: Tom Ellis is megállapodott a 6. szezonról.

winnie - 2020. 03. 05. 14:59

thomas: a futont használom, de nem mindig írnak mindent, ez tény. illetve van, hogy közvetlenül előtte írják be.

Thomas - 2020. 03. 05. 15:04

Na igen, van, hogy csak előtte jelenik meg valami, hát akkor meglepetés lesz:)

Enzo - 2020. 03. 05. 19:46

Igazából a Devs premier is ma volt (mármint elérhető már ma a rész, nem ma este lesz).

Geza Kovacs - 2020. 03. 05. 20:53

A Magicians-t megértem teljesen. Teljesen olyannak tűnt, amibe beleadtak az elején mindent, hogy vicces legyen, az is lett, majd átnyergeltek volna horroisztikusra közben, de a viccesség miatt ez nem jött össze, ezért a sima drámai színjátszásra tértek át, amiben sok esetben nagyon komoly szintekre jutottak, de a humorizálással együtt a sokszot kifejezetten depresszív hangulata nagyon furcsa elegyet alkotott. Mára totál depresszív az egész a történet állása tekintetében, amihez furcsa módon 1-1 megnyilvánulásban nagyon lazán viszonyulnak a szereplők, de azért inkább nyomasztó így is. Nem nagyon van hova húzni már, szerintem túl is tolták már.

A színészei remélem jó szerepeket kapnak utána is, mert Margot meg Elliot kiemelkedő, Quentin is igen emlékezetes volt, az inkább nőként óriási kedvenc Dudley is próbálkozott végig, és Penny se volt rossz.

Harry Potter utánzatnak viszont biztosan nem volt mondható :-)

winnie - 2020. 03. 05. 20:56

enzo: naja, én is látom, csak nem tudtam:) vagy eleve feltételeztem, hogy mára írtam be. köszi, javítom.

Geza Kovacs - 2020. 04. 03. 23:37

Hát véget ért a Magicians. Nem volt túl tetszetős a vége. Nem a szokásos nosztalgia-téma volt, hanem az agybeteg, nyolcvan csavarral ellátott túlbonyolított sztorit vitték végig. Pedig itt tényleg a (fő)szereplők számítottak volna. Esetleg még egy-két régebbi is jó lett volna. Na mind1.

Bosco - 2020. 04. 04. 17:56

Javítsatok ki ha tévedek, de elvileg nem is ez lett volna a rendes befejezés, vagyis reménykedtek egy új évadban Magiciansnál csak olyan finálét akartak, ami esetleg lezárásnak is megteszi, de lévén hogy évad vetítése közben jött a kasza híre már nem tudtak olyan tempót diktálni utólag amivel rendes, nem sietős módon el tudnak varrni minden szálat.
Szerintem amúgy szép volt, bár tény hogy sok minden történt egyszerre benne.

winnie - 2020. 04. 04. 18:01

igen. keszen voltak mindennel, amikor kiderult a kasza, de azert bennuk volt a dolog, ezert olyan szezonzarot akartak, ami elmegy befejezesnek is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz