login |

Emlékeztető: Fosse/Verdon 1. évad

2020. 03. 06. 19:33 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: ajánló, minisorozat,

Ma. 20:50. HBO. Fosse/Verdon – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + magyar feliratos promó + eredeti hosszú trailer)

Már csak Sam Rockwell és Michelle Williams miatt is megéri belenézni az FX megtörtént eseményeket feldolgozó sorozatába.

A hivatalos leírás:

Bob Fosse és Gwen Verdon öt évtizedes kapcsolata. A férfi filmes, a színházi világ egyik legbefolyásosabb koreográfusa és rendezője. A nő minden idők egyik legnagyobb Broadway-táncosa. Együtt megváltoztatták az amerikai musical arculatát.

1 hozzászólás Ne habozz!

chamichaze - 2020. 03. 07. 21:23

Én nagyon megörültem, amikor az ajánlóban felbukkant az HBO GO-n. Az első részt már újra is néztem. Anno, az utolsó részt sajnos nem tudtam megnézni, úgyhogy azt külön várom :)Szeretem az ilyen témájú filmeket/sorozatokat (a Feud is bejött) Ennek a sorozatnak a hozadéka az volt, hogy rájöttem, milyen keveset tudok Bob Fosseról és akkor meg is néztem a Mindhalálig zenét (szintén az HBO Go-n volt, Rob Schneiderrel, zseniális) és a Lennyt, ami még zseniálisabb. Ez a sorozat (és a Feud is) sokkal többet adott, mint pl most a Judy Garlandról szóló film, aminek nem csak az volt a hibája, hogy egy filmben sokkal kevesebb az idő kifejteni dolgokat, mint egy sorozatban, hanem hogy azzal a kevés idővel sem gazdálkodtak jól. Na de elkalandoztam, a Fosse/Verdont meg ajánlom :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz