login |

Délelőtti videó 3.: Mystery 101

2020. 03. 08. 12:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: video,

Pár éve már írtam egy bejegyzést a Hallmark Movies & Mysteries tévéfilmes krimisorozatairól, melyek az ún. cozy mystery vonalat képviselik. Általában könyvadaptációkról van szó, amiknek a szezonjai kvázi pár dupla részből állnak. Abban a posztban a következőket említem: Garage Sale Mystery (19 film, amiből 4 nem ment le Lori Loughlin letartóztatása miatt), Flower Shop Mystery (3 film), Murder She Baked (5 film), The Gourmet Detective (4 film), A Fixer Upper Mystery (3 film) és Hailey Dean Mysteries (9 film), valamint a The Aurora Teegarden Mysteries (12 film) – utóbbi kettő kivételével elvileg mindegyik kasza lett. De nem baj, mert jött helyettük féltucat új.

Ezek közül talán az utolsó a posztok hosszú sorában a Jill Wagner, Kristoffer Polaha és Robin Thomas főszereplésével készített széria, mely már 4 részt kapott tavaly, a pilot után jött júniusban a Playing Dead, majd szeptemberben a Words Can Kill és a Dead Talk. És ebben egy krimiszakértő nyomoz. Meg egy nyomozó. Előbbi remekül méri fel az embereket. 03.29-én jön az új rész, az An Education in Murder.

A részek előzetesei a tovább mögött, valamint két színfalak mögötti anyag.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz