login |

Európa is létezik: Bloodride

2020. 03. 13. 14:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

A Netflix egy norvég horror antológiával készült a mai péntek 13-ra. A Véres túra magyar címmel bíró sorozatban sok utas tart a végzetébe egy ördögi buszon.

Persze a busz csak egy keretet ad az egésznek, amolyan főcím jellegűt. A sorozat 6, bármilyen sorrendben nézhető apróbb történetet mesél el, 30 perces, különféle stílusú horrorsztorikat. Így nem annyira foglalható össze, hogy miről szól, sokkal inkább a tovább mögötti előzetesből leszűrhető hangulat dönthet a sorozat mellett.

Szerintem holnap jövünk is kritikával. A hivatalos leírás:

A kísértetbusz elátkozott utasai ismeretlen, ám rettenetes úti céljuk felé száguldanak az ízletesen őrült horrorantológia-sorozatban.

A poszter alatt ott vannak az előzetesek. A Netflix felületén magyar felirattal is nézhetőek. Szereplők: Ine Marie Wilmann, Bjornar Teigen, Emma Spetalen Magnusson.

4 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2020. 03. 13. 15:36

az 1×02-vel kezdtem. rendben volt. bár nagyjából rájöttem, hogy mire megy ki a játék, de utána úgy tűnt, hogy mégsem, pedig mégis, bár szerencsére azért így is sikerült csavarni rajta olyan irányba, ami bejött.

Zsombi2002 - 2020. 03. 13. 16:05

Jaaj, nekem is jött a noti, hetvegen belenezunk. 😁

Rapguruz88 - 2020. 03. 14. 14:32

Első 4 lement, abszolút jónak mondanám, jók az alapsztorik, megfelelő hosszúságúak a részek, ajánlom srácok! :)

winnie - 2020. 03. 14. 15:24

írom a kritikát, megnéztem mindegyik részt, gonosz és szórakoztató. nem váltja meg a világot, nem kihagyhatatlan, de abszolút bejött, a műfaj rajongóinak érdemes. ha lesz 2. évad, azonnal nézős.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz