login |

Hírvasárnap

2020. 03. 15. 09:11 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek. Igazából nem az újabb forgatási leállások az érdekesek (idővel minden leáll), hanem az, hogy milyen egyéb következmények lehetnek. Nyilván a csonka, befejezetlen szezon az egyik, amin túl lehet lépni, azonban pár, lezárás előtt álló sorozat nagyobb kérdések elé fog kerülni, hiszen nem biztos, hogy mindegyik forgatását be lehet indítani később.
 • Mai magyar premier: Veszélyes Henry 5. évad (folytatás)
 • Premier: Transformers Cyberverse S3, The Station Trouble on the Tracks S1, Cold Justice S5 (tavaszi), Portals To Hell S2, Gold Rush: Parker’s Trail S4 + Finálé: Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector S1, Up and Vanished S2
 • + mivel Showtime, a tévés premier előtt elérhetővé vált természetesen a Black Monday S2 nyitánya
 • Teljes évados premier: Get Even S1 (BBC), Enterprice S2 (BBC),
 • Magyar premier – STORY4: 03.26 Klinika – Új generáció (In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte) 4. évad -fb
 • Magyar premier – Sony Max: 04.05 Kacat-dizájnerek (Design Junkies – New Zealand) 1. évad -fb
 • Eléggé lemaradva, de jelzem, hogy 12.25-én az RTL Spike bemutatta a Street Fighter Assassin’s Fist-et Gyilkos ökölre magyarítva.
 • Az 54 Hours szinkronhangjai.
 • Új a magyar Amazon-on: Pushpavalli S2 – hozzáértésből jeles, hiszen az 1. évad nem elérhető.
 • A Netflix leszerződött 6 japán anime készítővel, akik talán sorozatokon is fognak dolgozni? A névsor: CLAMP (Cardcaptor Sakura), Shin Kibayashi (The Kindaichi Case Files), Yasuo Ohtagaki (Mobile Suit Gundam: Thunderbolt), Otsuichi (Goth), Tow Ubukata (Mardock Scramble) és Mari Yamazaki (Thermae Romae). Nem tudom, hogy mennyire számítanak nagy neveknek.
 • Ramon Tikaram (Aziz) és Harriet Slater (Sandra) állandó szereplőnek lett előléptetve a Pennyworth 2. évadjára.
 • Henry Danger-spinoff készül Danger Force címmel, aminek a központi figurája Ray lenne, de Schwoz is szerepelne benne, ők fognak négy friss szuperhős tanoncot nevelni – az új állandó szereplők március végén debütálnak a Henry Danger egyik epizódjában.
 • A Transformers Cyberverse 3. évados alcíme: Bumblebee: Cyberverse Adventures.
 • Indiában is elindul március végén a Disney+.
 • Danai Gurira készítői szerződést kötött 2 évre az ABC Studios-szal.
 • Mivel csak később kezdődik a forgatás, így jó eséllyel nem fogja tudni tartani az FX az American Crime Story 3. évadjával a tavaly kitűzött konkrét premierdátumot, ami szeptember valahanyadika volt.
 • A Cartoon Network elkaszálta Steven Universe-et, azaz a Future alcímet viselő 6. évad (amiből még hátra van 10 rész) valóban az utolsó lesz.
 • A Produkciós Közlöny szerint kitűzték az A.D. The Bible Continues 2. évadjának forgatását, így feltételezem, hogy berendelésre került valahol?
 • Melvin Mar, a Fresh Off The Boat egyik producere írt egyet a The Hollywood Reporter-be a sorozat útjáról.
 • A DuckTales 3. évadjának vendégszereplői: Giancarlo Esposito, Selma Blair, Kristofer Hivju, Bebe Neuwirth, Retta, Stephanie Beatriz, Jaleel White, Doug Jones, Clancy Brown, James Marsters, Hugh Bonneville, Abby Ryder-Fortson, Tress MacNeille, Bill Farmer, James Monroe Iglehart és Adam Pally.
 • Állandó szerep: Vanessa Lengies – Turner & Hooch (Disney+), Maura Tierney, Bill Camp, David Alvarez, Alex Neustaedter, Julia Mayorga – Rust (Showtime)
 • Interjú: Leslie Schilling (a Curb Your Enthusiasm jelmeztervezője), Charlie Forsman (az I Am Not Okay With This-képregény készítője), Alison Schapker (az Altered Carbon S2 showrunnerje), Cory Loykasek, Donny Divanian és Robb Boardman (a Dress Up Gang készítői),
 • A SZIGET fesztivál idei himnuszát a Dalfutár-ból választották ki, ez az Érted című dal lett. Zeneszerző: Puskás Peti, szövegíró: Süveg Márk Saiid, producer: The Qualitons, énekes: Papp Szabi.
 • Új sorozat: The Harper House – CBS All Access, animációs, készítő: Brad Neely és Katie Krentz, egy túlzottan is magabiztos nőről, aki nem kéne magának és különcökből álló családjában elismertséget kiharcolni, és miután elveszti munkáját arkansas-i kisvárosának gazdag részéből a szegénybe költözik. Spórolásként beköltözik családjával egy megörökölt és felújításra szoruló viktoriánus házba
 • A Sony Pictures Television és a Mom de Guerre Productions megvásárolta a The Endings című fotókönyv tévésorozatos adaptációs jogait, amit Caitlin Cronenberg és Jessica Ennis szerkesztett. Ebben A-listás színésznők afféle fotóvignettákon fognak be érzelmi átváltozáson áteső női karaktereket.
 • Pilotszkript: Howard Wallace, PI – csatorna nélkül (gyártó: Entertainment One), komédia, készítő: ??, executive producer: Drew Barrymore – Casey Lyall könyvei (itthon: A nagy csekklopásitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma), alapján, egy fura szerzet 12 éves nyomozóról, aki összeáll egy fineszes kislánnyal, hogy középiskolai rejtélyeket oldjanak meg, miközben a kamaszkor talányaival is megküzdenek.
 • Jameela Jamil, Megan Thee Stallion, Law Roach és Leiomy Maldonado fog ülni az HBO Max-féle a Legendary című ‘voguing’ realityjének zsűrijében. A műsorvezető Dashaun Wesley lesz.
 • Berendelésre került a Jerry Springer műsorvezetésével készített Judge Jerry 2. évadja.
 • A BBC berendelt egy pilotot egy reality-ből, amit a Masked Singer és a Hell’s Kitchen szerelemgyerekeként írnak le. A Rat in The Kitchen esetében persze nem kell semmi extrára gondolni, mindössze egy szabotőrös gasztroreality lesz, amiben 6 szakács verseng egymással pénzdíjért, de egyikük ezt próbálja akadályozni. És a nézőknek rá kell jönniük arra, hogy ki az, miközben egy neves séf elbírálja a főztöket.

14 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2020. 03. 15. 09:49

A mai TV2-s Nicsak, ki vagyok? műsor meg lesz tartva? Csak mert élőben megy, rengeteg néző előtt.

winnie - 2020. 03. 15. 09:52

a nézők nem előfeltételek, majd szavaz a stáb:) de nem olvastam róla, hogy ne lenne.

david - 2020. 03. 15. 10:33

nem tudom volt-e már, Friday Night Dinner S6 03.27-én kezd

heidfeld - 2020. 03. 15. 11:20

For All Mankind-ot, Dickinson-t nem olvastam, leállított forgatások listáján. “Dobozban” lenne, második évadjuk?
Eyecandy szavazásról is érdeklődnék , így március idusán.

winnie - 2020. 03. 15. 11:25

– ezeket ugye korán berendelték, és ha nagyon korán elkezdték forgatni, akkor végezhettek is velük. de lehet, hogy egyszerűen csak nem térnek ki mindenre. vagy – az is lehet, hogy nem kezdték el forgatni őket, mindössze a berendelésük történt meg. azért nem lehet nagyon következtetni, mert az apple s2-k kapcsán csak a morning show és a little america kapott említést. előbbi ugye alapból kapott két évadot, így biztos, hogy előrébb jártak, utóbbi pedig nem amerikai forgatás miatt lett visszavéve.

– eyecandy. nagyon ideje lenne, de amolyan tematikus heteket szoktam tartani mostanság, így volt, amikor csak kritikákat írtam, meg csak pilotokat néztem. már nagyon közeleg az elmúlt időszak draftjainak megírása, mert legutóbb 01.14-én csináltam ilyet, de vagy most, vagy jövő héten megteszem. már, mint 03.23-tól. szerintem a következő hetem az évadnyitós/finálés írásokkal és nézésekkel való felzárkózás jegyében fog telni.

heidfeld - 2020. 03. 15. 12:09

Megkönnyíti a helyzetedet, Winnie, hogy szökőév van..

Kissur - 2020. 03. 15. 13:29

winnie, egyszer lehetne egy írás arról, hogy hogyan készül a sorozatjunkie. Mert elképzelésem sincs, hogy például a napi híreket hogy tudjátok összehozni. :)

Enzo - 2020. 03. 15. 17:41

+1 Kissur ötletére, én is kíváncsi lennék rá, mert el nem tudom képzelni, hogy fér ez bele :D

winnie - 2020. 03. 15. 21:25

hajnalban majd kommentelek, csak most nincs idom:)

winnie - 2020. 03. 16. 04:56

á, semmi extra. most már átálltam arra, hogy minden héten szánok pár órát arra, hogy az elmúlt 7 nap összes hírét összeírjam, aztán ezeket kiszórom fokozatosan. ami fontos, azzal persze nem várok, de ezért van az, hogy olykor elég sokat kések egy hírrel, mert mindig elé kerül valami. és próbálok mindig, minden kategóriából pár hírt tenni, szóval, hogy ne csak berendelés legyen egy posztban. van egy nagy fájlom, ami tele van pár száz hírrel, ha megszorulnék. (és persze a komolyabb hírek mennek ki saját posztba.)

Sorozatgyilkos - 2020. 03. 16. 09:59

Itt is újra: köszönjük Winnie! :-)

Sorozatgyilkos - 2020. 03. 16. 13:10

A magyar premierek után mit jelent az fb jelzés?

winnie - 2020. 03. 16. 16:41

azt, hogy be kéne írnom facebookra:) csak elfelejtettem torolni.

Enzo - 2020. 03. 18. 11:06

@winnie: köszi a betekintést!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz