login |

Európa is létezik: Twin

2020. 03. 19. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video,

A tavaly tévés premiere után DVD-n is megjelent a norvég Twin (ami természetesen angol feliratot és “nézhetőséget” jelent), így ideje átvennünk, hogy miért lehet érdekes a sorozat, aminek a berendeléséről még 2017. nyarán(!!) írtunk először.

Nemsokára jön a kritika valamelyikünktől, de addig is jeleznénk, hátha valaki beelőz minket kommentben.

A sorozat egy olyan emberről szól, aki átveszi ikertestvére teljesen eltérő életét és karakterét. Az egyikük egy nincstelen szörfös, a másik egy tehetős üzletember, és miután előbbi segítséget kér utóbbitól, az visszautasítja, mire felesége közreműködésével véletlenül megöli az üzletembert, így azért lép a helyére, hogy eltussolják a gyilkosságot.

Előzetesek a plakátok alatt. Szereplők: Kristofer Hivju, Rebekka Nystabakk, Mathilde Holtedahl Cuhra, Gunnar Eiriksson, Nanna Blondell, Kingsford Siayor.

2 hozzászólás Ne habozz!

Malachi - 2020. 03. 19. 17:09

Hu ez nagyon jó ám, fordulatos meg minden, komolyan javaslom kipróbálásra. Furák a norvégok, nagyon jó sorozatokat gyártanak.

FrankLuck - 2020. 04. 23. 23:00

Ez valami eszméletlen jó volt, az egyik legjobb újoncom idén (még ha nem is idei). Minden működik, az írás, a színészek, a táj, nincs gyenge rész.
A trailer győzött meg, a gond (vagy nem gond, embere válogatja), hogy a trailer ellövi lényegében a sztori felét, így aki kevesebb infót akar, az olvassa el a rövid leírást és próbálja be. Ha az első rész bejön, akkor a többi hétben sem fogtok csalódni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz