login |

Délelőtti videó 3.: The Third Day

2020. 03. 20. 11:30 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A harmadik nap a magyar címe az HBO és a Sky közös sorozatának, amit a Utopia készítője jegyez. Már a felépítése is érdekes a szériának, mivel 2*3 részről van szó. Az első a Nyár, ami Jude Law karakterét követi, a második hármas pedig a tél Naomie Harris-szel készül. És a két 3 részes félévadot egy élő színházi esemény fogja összekötni, amivel ez lesz a világ első “immersive” tévésorozata. A nézők is részt vehetnek benne, részeseivé válhatnak a történetnek. (Legalábbis ez így volt, kérdés, hogy mi lesz a járvány hatására.)

A Nyárban a főszereplőt egy rejtélyes szigetre hívják a brit partok közelében, ahol titkolózó lakosok szokatlan világába csöppen bele. A szárazföldtől teljesen elszigetelten élők rituáléi kezdenek hatni rá, és egy múltbéli traumája hatalmasodik el rajta, ami révén a valóság és a fantázia közötti határ elmosódik számára, ami révén olyan “küldetésre indul”, mellyel magára haragítja a szigetlakókat, és fenyegetni kezdi életmódjukat.

A hangulatos teaser a tovább mögött. Szereplők: Jude Law, Katherine Waterston, Paddy Considine, Emily Watson, Naomie Harris, John Dagleish, Greg Draven.

Tartalék:

1 hozzászólás Ne habozz!

Lori - 2020. 03. 21. 11:31

Kicsit Midsommer feelingje van, nem tűnik rossznak!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz