login |

Hírpéntek – A mi kis falunk 5. évad!

2020. 03. 20. 09:13 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Jól érzem magam 1. évad, Vonzerő 1. évad, Madam CJ Walker: az önerejéből lett milliomos 1. évad, Levél a királynak 1. évad (SZINKRON IS!), Félig lány, félig vámpír 1. évad, Greenhouse Akadémia 4. évad, Archibald nagy kalandja 2. évad, Cimbik 1. évad, Tigrisvilág 1. évad, Gauko, a dinó lány 2. évad (SZINKRON IS!), Riválisok 1. évad, A foci mindenkié 1. évad + Holnapi premier: Gyilkos elmék 15. évad + Holnapi tévés premier: Válaszcsapás 8. évad
 • Premier: Ruthless S1 (3 rész), All Round Champion S1, Top Chef S17, Disney Insider S1, Secrets Of Your Supermarket Food S2, Bitchin Boot Camp S1, Vintage Voltage S1, Petrolhead Planet S1 + Finálé: Diary of a Future President S1, Man with a Van S1, Restaurant Impossible S16, Very Cavallari S3, What on Earth? S6, Marvel’s Hero Project S1
 • Teljes évados premier: Bulletproof S2 (Sky), Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker S1 (Netflix), Letter For The King S1 (Netflix), Greenhouse Academy S4 (Netflix), Archibald’s Next Big Thing S2 (Netflix), Dino Girl Gauko S2 (Netflix), The English Game S1 (Netflix), Vampires S1 (Netflix), Buddi S1 (Netflix), Tiger King: Murder, Mayhem and Madness S1 (Netflix), Feel Good S1 (Netflix)
 • Magyar premier – RTLII: 03.29 Showder Klub 25. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.04 Mellékhatás 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 04.13 Alvinnn! és a mókusok (ALVINNN! and the Chipmunks) 4. évad (folytatás)
 • A Mao Mao: Heroes of Pure Heart szinkronhangjai.
 • A Netflix az EU kérésére 25 százalékkal lassítja a sugárzás sebességét az EU-ban és az Egyesült Királyságban 30 napra – ez minőségi csökkenést jelenthet, de csak enyhét.
 • Pilotszerep: Scott Foley – The Big Leap (FOX), Eric Richards – Brides (ABC),
 • Angela Kang, a The Walking Dead showrunnerje beszél a mostani epizódról. És a rész egyik áldozata is nyilatkozik.
 • Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld készítői beszélnek az évadnyitóról. És Aaron Paul (Caleb) is mondott ezt-azt.
 • Új sorozat: Landscapers – Sky / HBO, 4 rész, angol, készítő: Ed Sinclair, rendező: Alexander Payne, főszereplő: Olivia Colman, valós események alapján 1998-ból egy gyilkos, azonban ártatlanságát végig hangoztató házaspárról, akik megölték a feleség szüleit és a kertjükben temették el a holttestüket, hogy csak egy évtizeddel később fedezzék fel azokat. A sorozat többféle szemszögből mutatja meg az esetet, és azt is feltárja, hogy tartotta magát a pár hollywoodi hősnek saját sztorijában.
 • Elkezdődtek az epizódcserék, az országos csatornák több ismétlést iktatnak be, hogy a kevesebb részt hosszabb idő alatt adhassák le. Először a CW csúsztatja képregény-sorozatait, nem lesz 03.24-én és 03.31-én új Legends of Tomorrow és 03.31-én új The Flash sem.
 • A Legacies – 2×19 musical epizód lesz.
 • A világon folyó Big Brother-évadokban a játékosokkal közölték, hogy a világjárvány van. Itt a német Big Brother-epizód, amiben értesülnek a házlakók a dologról.
 • A Bosch 6. évad 04.17-én kerül fel az Amazon Prime-ra.
 • A Hulu-s Marvel-széria, a Hellstrom forgatása befejeződött szombaton.
 • John Krasinski lesz/lett volna a Saturday Night Live 03.28-i epizódjának műsorvezetője. Zenei vendég: Dua Lipa.
 • Crossoverezni fog az FBI és az FBI: Most Wanted – előbbi 2×18-as része, utóbbiból pedig az 1×09.
 • Csúszik a Friends-reunion felvétele. De a terv szerint sor kerül rá az HBO Max indulásáig.
 • A brit Sky évi 40M dollárt fektet be nemszkriptelt tartalmakba és elindít két új csatornát tavasszal: a Sky Documentaries-t és a Sky Nature-t. Előbbire évi 30 dokumentumfilm és 18 sorozat fog készülni.
 • A Netflix újabb nagy, vagyis számára fontos nevet láncolt le: a The Umbrella Academy készítőjét, Steve Blackman-t, aki 4 éven át 40-50 millió dollárért fog nekik sorozatokat fejleszteni.
 • Az RTL Klub berendelte A mi kis falunk 5. évadját.
 • A Nickelodeon berendelte a Blue’s Clues & You! 3. évadját.
 • Vendégszerep: Ozzy és Sharon Osbourne – The Conners, Annet Mahendru – Prodigal Son,
 • Állandó szerep: Gbenga Akinnagbe, Bill Heck – The Old Man (FX – utóbbi Austin Stowell helyére), Emily Hampshire – Chapelwaite (Epix)
 • Interjú: Eliot Laurence (a Moterhland: Fort Salem készítője), Courtney Ford (Nora – Legends of Tomorrow), Carina Adly Mackenzie (a Roswell, New Mexico showrunnerje),
 • Pilotszkript: The Khalifa Mysteries – csatorna nélkül (gyártó: Left Bank), angol, készítő: Simon Allen – Paul Sussman könyvei (itthon az első kötet Kambüszész elveszett hadserege címen jelent meg – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, amit az intelligens olvasó válaszaként hirdetnek A Da Vinci-kódra. Egy archeológiai rejtélyekkel foglalkozó modern krimiről van szó, amiben egy hadsereg ie. 523-ban történt eltűnését hozzák össze egy egyiptomi nyomozó vizsgálataival, amiket három, látszólag össze nem függő gyilkosságban folytat.
 • A vasárnapi Álarcos énekes 19:10 és 20:50, a vasárnap Nicsak, ki vagyok? 19:01 és 22:49, míg a pénteki Exatlon Hungary 20:16 és 23:37 között ment.
 • Redknapps’ Weekend Warm Up címmel Harry és Jamie Redknapp, valamint Tom Davis komikus kap közös műsort az angoloknál.
 • Júliustól Faith Jenkins, a Judge Faith korábbi műsorvezetője veszi át Lynn Toler-től a Divorce Court műsorvezetését. Ezek mind napi bírósági sorozatok az amerikai tévében.

16 hozzászólás Ne habozz!

Thomas - 2020. 03. 20. 11:34

Nem csodálom, hogy majd 4 óráig tart a Nicsak, ki vagyok?, belenéztem és olyan traccspartikat vágtak le minden előadás után, mintha egy kocsmában dumálnák ki a történéseket:) Komolyan erre van szüksége a magyar nézőnek, hogy 4 órát üljön egy műsor előtt, amiben ezerszer elmondják ugyanazt, csak hogy tovább tartson? Nekem már a heti 1 óra is sok volt a Masked Singerből, egy idő után eluntam, de nem példálózni akarok, ez egyszerűen csak nem az én formátumom volt. De nem tudom elképzelni, hogy bármilyen formátum is működőképes lenne ennyire felvizezve.

winnie - 2020. 03. 20. 11:43

az éneklés csak apropó a beszélgetéshez. ha rutinos a tv2, akkor idővel kiveszi azt a komponenst, és akkor csinált egy olcsó beszélgetős műsort:) ez igazából a gogglebox irányába megy el (amiben ugye azt nézi a néző, hogy más nézők néznek valamit, amit kommentálnak), amiről már akarok egy ideje írni: sokan azt nézik a neten, ahogy mások játszanak, sokan azt, hogy mások néznek valamit. itt bejátszanak a zsűrinek pár kitakart fejű énekest és sokan azt nézik, ahogy beszélgetnek erről, ahogy kommentálják azt, amit láttak.

DennyKeh - 2020. 03. 20. 11:47

En ugy hallottam, hogy a Legacies a 2×16-tal finalezik.

Akkor ez a 2×19-es musicales resz hogy is lesz?

Pribi - 2020. 03. 20. 11:48

Azt hittem, a Legacies ismét 16 részes lesz. Akkor most mennyi lesz a 2.évad 20 rész?

Thomas - 2020. 03. 20. 11:56

winnie: Hát igen, van benne valami:) Ennyi erővel bármit bejátszhatnának nekik, nem is kell a show részével bajlódniuk.

winnie - 2020. 03. 20. 12:10

pribi: 20 vagy 22, de persze annyi, amennyit sikerült leforgatni a leállások előtt. nem végeztek a teljes évaddal.

winnie - 2020. 03. 20. 12:35

a showrunner nyilatkozta, hogy “ “Episode 19 is our grand musical episode,” executive producer Brett Matthews recently told TV Guide. “We try to do a musical a year, and it’s a musical that will sort of revisit our legacies — the legacy of the show, The Vampire Diaries and The Originals universe.”

winnie - 2020. 03. 20. 12:39

legacies: nyilvan nem tudom, de furanak tartanam, ha barmi hiteles forras irna 16 reszrol. azert egyreszt annak lenne hire, ha valami par nap mulva finalezna, plusz akkor a forgatast is befejeztek volna a virushelyzet elott, de ilyesmirol nincs szo, csonka lesz elvileg az evad. raadasul, ha ilyen rovid lenne az evad, akkor kellene valami uj csutortki musor a cw-ra a legacies helyere.

Ravagedseducer - 2020. 03. 20. 14:22

Julie Plec ezt tweetelte a Legacies-ról:

https://twitter.com/julieplec/status/1238699062666203137?s=19

Persze ettől még lehet hogy ez csak az ő véleménye és lesz a 16.után is, ha leforgattak többet.

DennyKeh - 2020. 03. 20. 14:22

Winnie: Legacies kapcsán Julie Plec ezt írta a twittere:

“We completed through episode 216 for now. It’s actually a fun accidental season finale with a good cliffhanger, so it will be temporarily satisfying until we’re able to go back and finish the rest.”

Szóval kérdéses lesz, hogy mi kerül a helyére.

winnie - 2020. 03. 20. 14:30

Ravagedseducer: ez nem vélemény, az tény plec részéről, hogy mennyi van kész, de erre célzok, hogy nem tudták az összes részt leforgatni. ő is arra utal, hogy leforgattak többet, de csak a 216 került dobozba, az teljes, a többi utómunkára szorul. azt pedig nem tudni, hogy be tudják-e, vagy akarják-e fejezni, ha jó finálénak. ld. a flash és a legends esetében halasztanak új epizódokat, aminek lehet, hogy épp az az oka, hogy véglegesítsék idővel a többit. míg a forgatások beindítására minimális esély van azok költségvonzata miatt, az utómunkákat még lehet véglegesíteni a már leforgatott részek esetében.

a lényeg, hogy arról a csatorna dönt, hogy hány részes lesz az évad, de a jelek szerint 20-22 részes lett volna, és ugye az ilyen berendeléssel rendelkező országos sorozatokból csak 2-3-mal tudtak végezni, a cw-nál a hosszabbak közül egyikkel sem talán.

Ravagedseducer - 2020. 03. 20. 14:36

Igen,ezt értem de ha csak a 16-ig vannak teljesen készen akkor egy időre mindenképpen szünetre vonul, nem?

winnie - 2020. 03. 20. 14:52

a gond az, hogy elvileg nem tudni, hogy kell-e a tervezettnél több idő (nem tudom, hogy mikor jönne a 2×17), és elvileg jelen állás szerint még azt sem tudni, hogy ha lesz szünet, akkor az tervezett-e, vagy sem. mert nem tudni, hogy az utómunkát hogy fogják abszolválni, illetve akarják-e. a vágáshoz nem kell sok ember, és sok sorozatnál bizonyos munkálatok nem állnak le, pl. az írást is tudják konferenciahívásos módon. gondolom, ledumálják nemsokára a cw-val, hogy mi lesz a megközelítése a dolognak.

speranza - 2020. 03. 20. 19:32

Kár, hogy Paul Sussman már nem élhette ezt meg. Mind a négy könyvét olvastam, tényleg jó alapanyagok lennének kalandfilmhez vagy sorozathoz. Ilyesmiből meg amúgy is nagyon kevés van. :)

kiskiraly - 2020. 03. 22. 00:50

Filmbox csatornái 1 hónapig elérhetőek lesznek 6 szolgáltatónál
https://www.mmonline.hu/cikk/premium-filmek-kodolatlanul/

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója
https://www.mmonline.hu/cikk/nem-felunk-a-csataktol-interju-a-tv2-vezerevel/
“TV2Play 1 éven belül”

Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális és üzletfejlesztési igazgatójá
https://www.mmonline.hu/cikk/digitalis-domping-az-rtl-en-interju-grosz-judittal/

kiskiraly - 2020. 03. 22. 01:15

A tv2 már szerdától kezdve átnevezte az egyik kábelcsatornáját:
Humor+ => Tv2 Comedy
https://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/erkezik-a-tv2-comedy.html?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz