login |

Hírszerda – Baki 2. évad! Henry Danger-kasza!

2020. 03. 25. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: A Casagrande család 1. évad + Netflix: Mocsár 1. évad, Juhú mentőcsapata 3. évad
 • Premier: Malory Towers S1, One Day at a Time S4 (vendégblogger?), Council of Dads S1, Our Girl S4, Dark Side of The Ring S2, Putin-A Russian Spy Story S1, Made In Chelsea S19, Jamie Keep Cooking And Carry On S1 + Finálé: This Is Us S4 (vendégblogger?), Project Blue Book S2 (vendégblogger?), Cherish The Day S1 + megvolt az FBI/FBI: Most Wated-crossover
 • Teljes évados premier: YooHoo to the Rescue S3 (Netflix),
 • Magyar premier – VIASAT6: 04.09 Marvel’s Runaways (Marvel’s Runaways) 3. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 04.29 Nagy Ő az édenben (Bachelor In Paradise – Australia) 2. évad
 • “Soron kívül” magyar feliratot kapott a Netflix-en: Baki S1, Club de Cuervos S1
 • A The Walking Dead – 10×16 sem fog elkészülni, így a 10×15 lesz a finálé, a valódi zárás majd különkiadásként kerül adásba.
 • A Stranger Things 4. évadjának egyik része lehet, hogy egy rajongói kedvenc karakter előtörténete lesz.
 • Nyilván az országos pilotokra, illetve az esetleges berendelésekre nagy hatással lesz az, hogy a legtöbbet nem tudják leforgatni, így előnyben vannak azok a projektek, ami sorozatberendelési elkötelezettséggel rendelkeznek a csatornák részéről, azaz csak nagyobb kötbér árán passzolhatják őket. Ezek a CBS-es The Lincoln Lawyer és Clarice, valamint az ABC-s Rebel. Ezek a sorozatok már írószobát is összeállítottak és lehet, hogy nemsokára plusz szkriptekre szóló berendelést kapnak.
 • A tervek szerint a Conan 03.30-án új epizódokkal jelentkezne a TBS-en.
 • Street Food: Latin America címmel spinoffot kap a Netflix Street Food című sorozata.
 • A Stargirl premierjének időpontja a DC Universe-en: 05.11-e. A CW-ra 05.12-én érkezik kedd 21:00-kor, és két hétre rá 20:00-s lesz.
 • Az NBCUniversal streaming szolgáltatása, a Peacock elég komoly licencszerződést írt alá az A&E-vel (amihez tartozik az A&E csatorna mellett a Histor is), ami révén olyan műsorokat tehetnek maguknál elérhetővé, mint a Storage Wars, a Cold Case Files, The First 48, American Pickers, Curse of Oak Island, Pawn Stars vagy a szkriptelt Project Blue Book.
 • Pilotrendezés: Gillian Robespierre – Vegas High (HBO Max), Dearbhla Walsh – Shining Vale (Starz),
 • A Netflix berendelte a Baki 2. évadját. (Az eddigi 2*13 részt első évadnak jelzik.)
 • A Nickelodeon elkaszálta a Henry Danger-t.
 • Megan Abbott, a Dare Me készítője beszél a zárásról.
 • Peter Gould és Melissa Bernstein, a Better Call Saul executive producerei beszélnek a sorozat helyszíneiről.
 • Vendégszerep: Juliet Landau – Claws (visszatérő), Max Jenkins – Special (visszatérő),
 • Pilotszerep: Sadie Calvano, Alanna Ubach – Jury Duty (CBS), X Mayo – American Auto (NBC), Clare-Hope Ashitey, Adrianna Mitchell, Pepi Sonuga – Harlem’s Kitchen (ABC),
 • Interjú: Mark (Love is Blind), Noelle Stevenson (a She-Ra. The Princesses of Power készítője), Brian Knappenberger (a The Trials of Gabriel Fernandez rendezője),
 • A Showder Klub – 25×01 műsorvezetője Al-Gharati Magyed lett volna, a fellépők Rekop György, Gajdos Zoltán és Horváth Gábor – de ugye a forgatás elmaradt.
 • Új sorozat: Agent Hamilton – svéd, angol és többnyelvű, 10 rész (már a 2. évad is berendelve), készítő: Petter Rosenlund, rendező: Erik Leijonborg – Jan Guillou Hamilton-regényei alapján, egy hírszerző ügynökről, aki egy terroristatámadással kapcsolatos nyomozásba keveredik. Bár el kell hagynia az ügynökségét, visszatér, hogy országáért harcoljon, és most egy orosz, svéd és amerikai katonai erőkkel kapcsolatos küldetés közepette találja magát. Főszereplők: Jakob Oftebro, Krister Henriksson, Nina Zanjani, Katia Winter
 • A Chernin Entertainment megvásárolta a The Clearing című podcast tévésorozatos adaptációs jogait. A true crime podcast April Balascio életén alapul, akit különféle dolgok kísértenek, többek között apjával kapcsolatos emlékeit kapcsolják össze egy megoldatlan kettős gyilkossággal, mely 11 éves korában történt a városában. A középpontban annak a döntésnek a folyamata van, hogy apját bemártsa a hatóságoknál, valamint a borzalmak, amik kíséretében figyeli, hogy a férfi további gyilkosságokat vall be.
 • A National Lampoon leszerződött a Quibi-vel egy vetélkedőre, a Let’s Go, Atsuko! A (woke) Japanese Game Show-ra, ami Atsuko Okatsuka élő showműsorán, illetve podcastjén alapul. Itt minden részben két versenyző megoszt valamit a műsorvezetővel, amit nagyon szeret, illetve amitől nagyon fél, és ezekkel fogják őket komikus módon “alázni”, illetve tesztelni woke-ságukat.
 • Amerikában már régóta szeretne a The Voice gyártója The Voice Kids-et is készíteni, de annak ellenére, hogy tárgyaltak már róla, és a világon majdnem mindenhol jól teljesít a formátum, az NBC eddig még nem csábult el. Szóval minden a csatornán múlik.

9 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2020. 03. 25. 09:34

A This us us-ról és a One day a time-ról írok szívesen. Most úgy tűnik felszabaul egy kis időm a következő napokban, úgyhogy lesz időm ezekre is meg az elmaradt Kiddingre is.

debali - 2020. 03. 25. 09:58

Magyar premier: TV2: április 06. – #maradjotthon.
A forgatási szüneten lévő Mintaapák leforgatott részei futnak ki addigra, így abban a főműsoridős sávba kerül képernyőre. (egykamerás, “szelfis” dokureality). Rubin Kristófék első Tv2 számára gyártott műsora.
Kíváncsi vagyok, hogy az időközben az elzárás miatt Dominikán ragadt Exatlon stáb a kialakult helyzet miatt meddig forgat. Elvileg vannak kint pótjátékosok, uh akár tovább is mehet a tervezettnél, ráadásul az Ázsia Expressz 3. évadának leforgatássa mindenképpen elnapolásra kerül, így kora ősszel nem kerülhet adásba, így akár az is lehet, hogy a leforgatott új évad Bezár a bazárral várnak őszig.

dexike3 - 2020. 03. 25. 11:01

a TWD miatt kicsit szomorú vagyok, de ha ezt már tudták lehet a Michonne rész után kellett volna behúzni a féket. szerintem jobban jött volna ki, mert itt úgy tűnt minden rendben, volt cliff is. úgy meg coitus interruptus lesz

kiskiraly - 2020. 03. 25. 12:12

Karantén nézetsségek itthon (Álarcos Énekes vs Nicsak ki vagyok?, híek)

https://24.hu/kultura/2020/03/25/teves-nezettsegek-koronavirus-jarvany-rtl-klub-tv2-atv/

GYV - 2020. 03. 25. 12:55

Sajna a Casagrande család mai premierje elmarad, végül csak jövő hétfőn indul el.

winnie - 2020. 03. 25. 13:04

köszi

winnie - 2020. 03. 25. 13:04

shannen: köszi!

Annatar - 2020. 03. 25. 18:04

Csak egy kis érdekesség: UPC Prime kínálatában a Broad City műfaji besorolása: Óvodásoknak. Elképzelem a gyanútlan anyukát, aki benyomja a sorozatot a gyereknek, hogy ellegyen vele így karantén idején :)

Flanker - 2020. 03. 25. 22:08

Agent Hamilton: Pár éve volt egy film, gondolom azt a karyktert, színészt viszik tovább. Nem dobtam el tőle az agyam de egynek elment, lehet lesz egy lightos Strike Back pótlék belőle :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz