login |

Európa is létezik: Women of The Night / Keizersvrouwen

2020. 03. 27. 14:50 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

A Netflix márciusban belehúzott a 2019-es, elsődlegesen tévében bemutatott európai sorozatok vásárlásába. Az elmúlt hetekben már írtunk egy lengyel átívelős krimiről, egy francia vámpíros sorozatról, egy svéd, ISIS-osról és egy osztrák nyomozósról is – most pedig itt van ez a holland széria is, aminek a magyar címe A Keizer lányok. Hátha valaki már elkezdte vagy tudja később véleményezni – szerintem, ha lesz erről a sorozatról kritika, akkor az nem a közeljövőben.

A történet a hatalom, előjogok és a luxus világában játszódik, ahol természetesen a manipuláció az egyik legkomolyabb fegyver, és senkit nem érdekel a határok tiszteletben tartása, ha arról van szó, hogy az amszterdami elit felső régióiba jusson. A főhős pedig egy politikus felesége, aki (titokban, mintegy kettős életet élve) komoly résztvevője lesz a drogokkal, szexszel és erőszakkal teli éjszakai életnek, köszönhetően egy múltjából felbukkanó bűnözőnek.

A hivatalos leírás:

Az amszterdami önkormányzat feltörekvő üdvöskéjének feleségét sötét múltja lerántja a város alvilágába, ahol minden a szexről és a drogról szól.

A plakát alatt, a tovább mögött a Netflix-es és az eredeti előzetes. Szereplők: Karina Smulders, Susan Radder, Matteo van der Grijn, Hilde van Mieghem, Imanuelle Grives, Thijs Römer, Dragan Bakema, Mike Lebanon, Roeland Fernhout, Daphne Wellens, Isis Cabolet, Julia Akkermans, Anne-Laure Vandeputte, Nienke van Hofslot, Joy Wielkens.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz