login |

5 hozzászólás Ne habozz!

korum - 2020. 03. 28. 18:35

Bármennyit talkshowzhat, számomra mindig Father Noel Furlong marad a Father Tedből :) … pedig ott csak mellékszereplő volt.

Mate4182 - 2020. 03. 28. 18:47

Ez a legjobb talk show szerintem is. Kb fel eve sikerult meghivast foglalnom hogy kozonseg lehessek, el is mentem meg korabban is mentem, de meg ez sem volt eleg. 3 emberrel elottem huztak meg a vonalat… akkor nagyon bantam mert a Tom Hanks Tom Holland epizodot vettek fel.

Ironikus hogy kb 1 honapja kaptam egy emailt hogy rajta maradtam a listan mint olyan szemely aki mar majdnem bejutott de pont nem, es ezennel meghivnanak masik adasra, de azota persze jott is a visszavonas mert most azokat se ugy veszik fel.
Pedig titkon remeltem hogy lehetne belole egy kis post itt ha winnieek is latnak benne fantaziat, volt hasonlo a big banggel anno

Na majd ha tul vagyunk ezen!

idarpidi - 2020. 03. 28. 21:21

Messze a legjobb talkshow és ezt a vendégek is gyakran megjegyzik. Jellemzően ezt mondják, hogy egyetlen műsornak a légköre nem ilyen felszabadult és nagyon sokat röhögnek. Graham nagyon jó host..

mSO - 2020. 03. 29. 08:23

Kedvenc Show-m, a felszabadultság miatt és mert a házigazda nem nyomja el a vendégeket.

cherockee - 2020. 03. 29. 21:21

Én kifejezetten unni szoktam a talk show-kat, még a bestof-okat is, de a Graham Norton Show-n többször ott ragadtam már, mert a házigazda szerintem eszméletlen vicces.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz