login |

Hírvasárnap – Merry Happy Whatever-kasza! Sydney To The Max 3. évad!

2020. 03. 29. 10:01 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: Az igazság terhe 2. évad, Doc Martin 9. évad, Hasan Minhaj – Pimasz patrióta 1. évad (folytatás) + Netflix: Bosszúra éhesen 1. évad + tévés premier: A móló 2. évad
 • Premier: Patriot Act with Hasan Minhaj S1 (folytatás), Vagrant Queen S1, The Wedding Planners S1, Friday Night Dinner S6, Danger Force S1, PAW Patrol S7, Mama June: From Not To Hot S4, Somewhere South S1, The Forgotten West Memphis Three S1, Behind Her Faith S1, History of the Emirates Ancient World and Beyond S1, Weatherman Walking The Welsh Coast S2, Cold Justice S6, Top Chef Last Chance Kitchen S17, Peter Kay’s Comedy Shuffle S4 + Finálé: Steven Universe S6, The Crystal Maze S1, The Trade S2, This Week At The Comedy Cellar S3, The Substitute S1
 • Új a magyar Netflix-en: Itaewon Class S1
 • Magyar premier – HBO GO: 04.27 Megszállottak viadala (Killing Eve) 3. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 03.30 Azúrkék nyomok (Blue’s Clues & You) 1. évad
 • A Just Roll With It szinkronhangjai.
 • A Killing Eve 3. évados premierjét 04.26-ról 04.12-re hozta előre a BBC America, és a sorozat megint párhuzamosan az AMC-n is futni fog Amerikában. (Tippre ezzel a hazai kezdés dátuma is előremászik 04.13-ra.)
 • Hivatalossá vált, hogy a szinkrongyártás leállása, illetve belassulása miatt:
  • az Odaát 12. évadja felirattal indult el az M2-n
  • az HBO világpremier sorozatai késéssel kapnak magyar hangot – vagyis elvileg ma sem lesz szinkronos Westworld.
  • az RTL Spike felirattal adja le a The Walking Dead – 10×14-et és 10×15-öt
  • a Sony csatornáin (AXN, Sony Max, VIASAT3) halasztásra kerülnek a tavaszi premierek, illetve az elmúlt hetekben bemutatott friss sorozatévadok szünetelni fognak határozatlan ideig – részletek a naptárban.
 • Folytatják a korai finálék bejelentését: a Grey’s Anatomy 04.09-én a 16×21-gyel fog finálézni, vagyis ki fog derülni, mire képes a GA nélkül a Station 19 és a How To Get Away with Murder.
 • Az American Idol a következő két, előre felvett, Hawaii-epizódja most és jövő hét vasárnap kerül adásba – hétfőn nem lesznek új részek. 04.12-én és 04.19-én pedig egy két részes American Idol: This Is Me különkiadás jön. Egyelőre az élő adásokról tehát le kell mondani.
 • Az idei Emmy-díjakra jelöltek bejelentését 07.14-ről 07.28-ra halasztották.
 • Hopp, kis átalakítást kapott a Garrison Pub a Peaky Blinders-ben? Ebből az Instagram-posztból ez derül ki.
 • Kibeszélő talkshow-t kapott a Tacoma FD. A címe Talkoma FD. Benne a két készítő és főszereplő, Steve Lemme és Kevin Hefferan fog dumálni a részekről vendégekkel – természetesen az otthonukból.
 • A Netflix elkaszálta a Merry Happy Whatever-t.
 • A Disney Channel berendelte a Sydney To The Max 3. évadját.* Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • A DVD-kölcsönző Redbox csendben elindított egy reklámokkal megtámogatott streaming szolgáltatást, bár ez még Amerikában sem országos szintű.
 • Colman Domingo készítői szerződést kötött az AMC Studios-szal.
 • Vendégszerep: Reggie Watts – One Day at a Time, John Ratzenberger – Just Roll With It (visszatérő),
 • Interjú: Claes Bang (Dracula – Dracula), Sofia Bryant (Dina – I Am Not Okay With This), Cress Williams (Jefferson – Black Lightning)
 • Pilotszerep: Vincent Piazza – The Cleaning Lady (FOX), Christian Keyes – At That Age (NBC), Rita Angel Taylor – La Brea (NBC),
 • Az RTL műsorai közül a Drága örökösök 3. évadja már le van forgatva, a 4. évad forgatási munkálatai csúsznak két hetet, az Éjjel-Nappal Budapest forgatása folytatódik, a Cápák között 2. évadja, a Bátrak földje és az Álarcos énekes már le lett forgatva. Hasonlóképpen dobozba került az Apatigris és A Tanár 3. évadja.
 • Új sorozat: Alt – Sky One, angol, 10 rész, készítő: ??, rendező: Trevor Stevens – Douglas Jessup 2013-as Glow című rövidfilmje (itt nézhető meg) alapján, három rejtélyes idegenről, akiknek jelenléte egy motelben furcsa elektromos jelenségeket okoz. A főhős egy nő lesz, aki hazatér szülő(kis)városába, hogy apja bizarr eltűnésének ügyében nyomozzon, a nyomok pedig egészen fura helyre vezetik őt és barátait, akiknek fejleszteniük kell tudományos elméletekkel és spirituális miszticizmussal kapcsolatos tudásukat, hogy megoldják a rejtélyt.
  Szereplők: Catherine Parker, Sam Anderson, Joseph Lee Anderson, Travis Hammer, Shiva Negar és Jan Uddin.
 • Pilotszkript: Sissy – Showtime, komédia, készítő: Michael Lannan és Jacob Tobia – utóbbi könyve, a Sissy: A Coming-of-Gender Story alapján, egy nembináris, genderkülönc végzős főiskolásról, aki Észak-Carolina államból New York City-ba költözik, hogy rátaláljon a queer utópiára. Miután szert tesz egy presztízs állásra az ENSZ-nél, tudatosul benne, hogy a város nem annyira transz paradicsom, hanem inkább szeméttel teli pokol, ahol az emberben úton-útfélen belekötnek
 • A német Finding Prince Charming megkapta 2. évados berendelését.
 • A CNN gasztro dokusorozatot rendelt be Stanley Tucci: Searching for Italy címmel Stanley Tucci közreműködésével, amiben a színész 4 részben fogja járni Olaszországot kajatúra keretében.

12 hozzászólás Ne habozz!

krissz - 2020. 03. 29. 10:16

Sziasztok. The flash, blacklist stb..Jelenleg áll a forgatás. Ilyenkor mi lesz a sorozatok sorsa? x részig elmennek ami elkészült, majd vége az évadnak? Vagy ha vége a járványnak befejezik a forgatást és leadják a maradék részt. Gondolom ilyenkor a következő évad is csúszni fog..? Mi történik ilyenkor?

devy - 2020. 03. 29. 10:27

kapot e már 3.évadot a Knightfall és a Castle Rock??

winnie - 2020. 03. 29. 10:50

pár napja írtuk, hogy melyet azok a sorozatok, amiket végig leforgattak, így azoknál van esély arra, hogy leadásra kerülnek végig, mert vagy befejezték vagy befejezhetik az utómunkát.

a többinél egyszerűen az a helyzet, hogy csonka évaddal fognak zárni, a nem valódi fináléval. az esetek zömében a maradék részek átkerülnek a következő évadra, ami így hosszabb lesz, de egyelőre még nincs szó arról, hogy az évadkezdések csúsznának.

winnie - 2020. 03. 29. 10:51

kapot e már 3.évadot a Knightfall és a Castle Rock??

nem, de ezekre rá lehet keresi a címkéken: sorozatjunkie.hu/tag/knightfall és sorozatjunkie.hu/tag/castle-rock – azokon minden fontos poszt, kritika, előzetes, plakát és berendelés/kasza megtalálható, ha van már.

Mikilós - 2020. 03. 29. 10:54

“a Sony csatornáin (AXN, Sony Max, VIASAT3) halasztásra kerülnek a tavaszi premierek, illetve az elmúlt hetekben bemutatott friss sorozatévadok szünetelni fognak határozatlan ideig”

Ez az Amerikai Horror Story: 1984-re is igaz? Azt is halasztják vagy annak kész a szinkronja?

winnie - 2020. 03. 29. 10:58

az is csúszik. azt hiszem, minden most indult szinkronos sugárzása fel lesz függesztve most, vagy rákövetkező héten.

ThomassLord - 2020. 03. 29. 11:38

A CNN miért haragszik ennyire Stanley Tuccira, hogy pont olaszországi túrára küldenék? :)

Kissur - 2020. 03. 29. 11:57

Az HBO GO-n a Modern család 11×08 még szinkronosan jelent meg ma, de szerintem vagy a következő, vagy az utána következő rész már nem lesz az. Valaki utána tudna kérdezni?

Anonymus - 2020. 03. 29. 12:04

“a többinél egyszerűen az a helyzet, hogy csonka évaddal fognak zárni, a nem valódi fináléval. az esetek zömében a maradék részek átkerülnek a következő évadra, ami így hosszabb lesz”

Sajnos az utolsó évados sorozatok szívják meg így nagyon. Szerenécsre engem ilyen tekintetben, csak az Odaát érint, de ott 100%, hogy a rajongók ki fogják követelni a rendes befejezést.

winnie - 2020. 03. 29. 12:46

igazából csak a mikor a kérdés, és a mennyi. az biztos kap lezárást, a kérdês, hogy lesz-e 7 részes miniszezon, vagy lerövidítik. ugye pár rész le van forgatva, csak az utómunka hiányzik.

Enzo - 2020. 03. 29. 17:05

bug report: oldalsávban el van írva a Transplant :)

gromit - 2020. 03. 29. 18:07

bug report: az Atiye / The Gift első kommentje 2010. 12. 29. 07:28 – időgéppel nézte? :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz