login |

Délelőtti videó 3.: Home Before Dark

2020. 03. 31. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Az AppleTv+ áprilisi premierje a 11 éves Hilde Lysiak könyve, a Hilde Cracks the Case alapján készült és valós eseményekre épülő krimi lesz.

A sztori egy kislányról és fotóriporter nővéréről szól, valamint nyomozásaikról. A családi drámában a főhős Brooklyn-ból egy tóparti kisvárosba költözik, ahol egy olyan, rég elfeledett ügyben akarja feltárni az igazságot, amit mindenki, még apja is igyekszik eltussolni.

Előzetes a tovább mögött. Szereplők: Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kylie Rogers, Aziza Scott.

UPDATE: Megérkezett a magyar feliratos trailer is.

3 hozzászólás Ne habozz!

sunny - 2020. 04. 02. 22:50

Aha valószínű egy taknyos bemegy a rendőrségre és bizonyítékokat akar látni?? vicc.. a rendőr nő meg lepacsizik vele és mutaogatja neki a bizonyítékos dobozt?? ááhhh miez?

winnie - 2020. 04. 03. 05:01

miért ne mehetne be? miért ne pacsizhatna le vele? főleg, ha a valóságban is bement. és lepacsizott?

a reklámokat nem érdemes elemezni – majd a sorozatot, abban több infód lehet, de az “ami nem valószínű, az nem történhet meg”-hozzáállás nem nyerő.

a sorozat valós eseményekre épül, és a valóságban elég sok valószínűtlen dolog megtörténik. bűnügyek terén meg pláne, érdemes megnézni egy true crime dokut, hogy mennyi “aha, valószínű” dologgal van tele, amik mégis megtörténtek, pedig ha egy sorozatban látnád őket, nem hinnéd el.

sunny - 2020. 04. 05. 17:27

én szinte csak true crime dockukat nézek és fogok is kedvenceim és pont azokból hihetetlen pláne az h egy kisgyereknek mutogatják a bizonyítékokat. Lehet megtörtént de az elég furcsa

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz