login |

Emlékeztető: Mayans MC 1. évad

2020. 04. 01. 19:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:45. HBO3. Mayans MC – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok)

Nem semmi premiert kaptunk, mindig jó látni, ha a magyar HBO lecsap különféle amerikai tévécsatornákon futó szériákra, és most a Sons of Anarchy, azaz a Kemény motorosok spinoffjára került sor, aminek mind a két szezonja felkerült magyar szinkronnal az HBO GO-ra, és hetiben a tévében is fognak érkezni a részek.

A hivatalos tartalom a következő:

A Kemény motorosok saga spin-offja a Jackson „Jax” Teller utáni világban játszódik. Ezekiel EZ Reyes kiszabadul a börtönből, és visszatér az amerikai-mexikói határon lévő kisvárosba. EZ büszke latin-amerikai család tehetséges sarja, az egykori aranyifjú látja, hogy az amerikai álom elérésére tett törekvéseit hogyan zúzza szét az erőszak. A bosszúvágytól vezérelve egy új identitást választ magának, ami olyan élet felé vezeti, amelyet soha nem tervezett, és amelytől soha nem tud menekülni.

1 hozzászólás Ne habozz!

Rob - 2020. 04. 12. 13:22

Le is daráltam a két évadot, ez első még kicsit harmatos volt, de a második már majdnem SOA szint. Nekem ez már elég volt, hogy maradjak és örömmel látom, hogy lesz 3. évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz