login |

Európa is létezik: Zeit der Geheimnisse / Holiday Secrets

2020. 04. 01. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

Ezúttal a Netflix-re tavaly felkerült német minisorozatra hívnánk fel a figyelmet – ez nem saját gyártás, tévében volt a premierje, a magyar címe: A titkok ideje. Nem hosszú, csak 3 részes, és aki szereti a sötét sztorikat, annak bejöhet.

Igyál, karácsony van. – a történet szerint az ünnepi, családi körben karácsonyozó hangulatot a múlt titkainak kiderülése zavarja meg, ami összehozza az egymást hol szerető, hol utáló női rokonokat.

A hivatalos leírás:

Egy karácsonyi találkozó a múltba nyíló átjárójává válik – a három részes sorozat egy család összetett történetének apró részleteit mutatja be.

A plakát alatt előzetes nézhető (a Netflix felületén magyar felirattal). Szereplők: Corinna Harfouch, Christiane Paul, Svenja Jung.

3 hozzászólás Ne habozz!

rary - 2020. 04. 01. 15:18

Nekem nagyon bejött. :)

Attila - 2020. 04. 01. 19:08

Nem is tudom hogyan, de mi bele akadtunk annak idején. Nagyon pozitív csalódás volt. Nem egy fergeteges, korszak alkotó film, de jó kis hangulata van, vannak aranyos fricskák benne és kis csavar is 👍

human - 2020. 04. 02. 04:19

érdekelne kicsit bővebben, hogy miért, pár sorban nem mondod el?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz