login |

Délelőtti videó 3.: Miss Scarlet & The Duke

2020. 04. 02. 11:30 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Az A+E Networks International új kosztümös krimisorozata ezerrel várós, és nemsokára az angol Alibi és az amerikai közszolgálati PBS csatornán fog debütálni – meg persze jó pár más országban is. (Elvileg már debütált is, de még nem nagyon futottam bele.)

A történet a 19. századi London első női nyomozójáról, aki apja halála után nincstelenül marad, s bár ilyenkor a korszellem azt diktálná, hogy csak házasság révén biztosíthat magának anyagi stabilitást, ő mégis egy magánnyomozói irodát nyit. De a férfiak világában nem egyszerű fentmaradni, ezért szerez egy társat, egy iszákos, nagy játékos, csajozós nyomozót.

Előzetes a tovább mögött. Főszereplők: Kate Phillips és Stuart Martin.

Tartalék:

4 hozzászólás Ne habozz!

El-ahrairah - 2020. 04. 02. 13:06

No ezt tuti bepróbálom, a Crown zseniális volt és az előzetes alapján hatalmas potenciál van benne, csak ne modernizálják túl.

speranza - 2020. 04. 02. 19:04

Jó a trailer és nagyon jó a szereposztás!!
Kihagyhatatlan. :)

Florabell - 2020. 05. 10. 16:59

Nagyon jó,egyszerűen fantasztikus.Humoros,izgalmas,kosztümös,minden ami csak kell.Ez az a detektívsztori amire vágytam.Mindenkinek csak ajánlani tudom. Kate Phillips és Stuart Martin között csakúgy izzik a levegő.

winnie - 2020. 05. 10. 17:07

erről egyébként eszembe jutott a tavalyi queens of mystery, hogy az mennyire zseniális volt!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz