login |

Emlékeztető: Hétköznapi vámpírok – A sorozat 1. évad

2020. 04. 02. 20:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,

Ma. 22:10. HBO3. What We Do In The Shadows – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes + eredeti, hosszú előzetes + szinkronhangok) – az HBO GO-ra a teljes évad felkerült ma.

Á, íme az egyik nagy tavalyi kedvencem, amiről nem hittem, hogy magyar premiert fog kapni. Az, hogy a kedvencem lett az FX komédiája, persze nem meglepő, mert már az alapjául szolgáló Taika Waititi-film (a másik rendezője a Flight of The Conchords-os Jemaine Clement volt!) is anno a legjobb 2015-ös mozifilm volt nálam – itthon mintha még a Mi folyik a sötétben al- vagy felcímet is rábiggyesztették volna.

És persze ez sem csoda, hiszen az áldokumentarista műfaj mindig is a szívem csücske volt, a filmben és a sorozatban pedig azt láthatjuk, ahogy egy filmes stáb rögzíti vámpírok (és a velük kapcsolatba kerülő más természetfeletti lények) mindennapi életét, konfliktusait.

A hivatalos leírás:

A 2014-es év nagy sikere volt a Hétköznapi vámpírok című áldokumentarista horrorvígjáték. Az alkotók most sorozatban élesztik újjá az ötletet, új szereplőkkel és új közegben. A három vámpír – Nandor, a nagy harcos és hódító, Laszlo, a piperkőc zsivány és a csábító Nadja, a vámpír Bonnie-ja Laszlo Clyde-jának – az Egyesült Államokban, Staten Islanden élnek évszázadok óta. Váratlanul látogatóba érkezik hozzájuk a sötét uruk, Afanas báró, és emlékezteti őket arra, mi is volt az eredeti feladatuk.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz