login |

Európa is létezik: Les de l’hoquei / The Hockey Girls

2020. 04. 03. 14:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

A hokis lányok címmel ezúttal egy spanyol sorozatot ajánlanánk a Netflix kínálatából, hátha már látta valaki vagy majd ír róla. Tévés premierről van szó egyébként, amit megvásárolt a platform és tavaly ősszel tett elérhetővé magyar felirattal.

Csak a környezet miatt más tinisorozat ez, mint amit Amerikából megszokhattunk, a zsáner rajongóinak érdemes lehet belenézni.

A hivatalos tartalom:

A lány görkori csapat lelkes tagjai a győzelmet üldözik a pályán, miközben próbálnak időt szakítani a tanulásra, a családra és a szerelemre is.

Angol szinkronos előzetes a plakát alatt, majd a 2. évados trailer is, a Netflixen magyar felirattal is nézhető. Szereplők: Iria del Rio, Nora Navas, Josep Linuesa.

2 hozzászólás Ne habozz!

lynch - 2020. 04. 04. 10:31

a felső kép a girls with balls c. filmből van, épp tegnap szenvedtem végig és még friss az emlék :D

Peppper - 2020. 04. 04. 15:25

Jopar hete vegigneztem, szerintem jo kis sorozat, de en nagyon szeretem az ilyen temakat. Ha valaki hozzam hasonloan a spanyolt is szeretne gyakorolni sorozatokon keresztul, akkor jelzem hogy nem spanyolul beszelnek benne hanem katalanul :) Egy ido mulva gyanus lett hogy mennyire nem ertek semmit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz