login |

Hírpéntek – Ladhood 2. évad! The Circle US 2-3. évad!

2020. 04. 03. 09:04 - Írta: winnie

24 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: A sötétség titkai (nem az 1×01-gyel, hanem az 1×05-tel!) + Netflix: A nagy pénzrablás 4. évad (vendégblogger?), Szilaj, a szabadon száguldó: Lovasiskola 1. évad (SZINKRON IS!), Csillagsugár 1. évad (SZINKRON IS!) + AppleTv+: Home Before Dark 1. évad + Holnapi magyar premier: Mellékhatás 1. évad
 • Premier: How To Get Away with Murder S6 (folytatás), Siren S3 (dupla! – vendégblogger?), Man with a Plan S4, Broke S1, Maxxx S1, The Real Housewives of New York City S12, Total Bellas S5, Mysteries of The Deep S1, If I Should Die S1, Up for It S2, Secrets Of The Driving Test S1, One Night in the Museum S1 + Finálé: Amazing Stories S1, Swamp People: Serpent Invasion S1, In Cold Blood S3 + La Casa De Papel: The Phenomenon-dokumentumfilm + megérkezett a legújabb Into The Dark-epizód, a Pooka Lives
 • Teljes évados premier: Money Heist / La Casa De Papel S4 (Netflix – vendégblogger?), Home Before Dark S1 (AppleTv+), Future Man S3 (Hulu), Tales From The Loop S1 (Amazon), Spirit Riding Free: Riding Academy S1 (Netflix), Starbeam S1 (Netflix),
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.11 A tanár 3. évad
 • Magyar premier – Netflix: 04.26 Az utolsó királyság (The Last Kingdom) 4. évad
 • A minap bemutatott Tiger King című dokusorozat után hirtelen fel lett kapva a tavaly Kate McKinnon főszereplésével fejleszteni kezdett Joe Exotic, amiről itt írtunk bővebben, és ami most már biztos, hogy el fog kelni valahova. McKinnon Carole Baskin-t alakítaná a sorozatban.
 • Bill Burr vissza fog térni a The Mandalorian 2. évadjára, mint Mayfield.
 • A TNT előre hozta a Snowpiercer premierdátumát 05.31-ről 05.17-re.
 • A Quibi tervez globálisan is, globális platformként gondolnak magukra, a sorozataik globális jogaira szerződnek, de egyelőre csak Amerikában indul el.
 • Sok streaming szolgáltató adott ingyenes hozzáférést és kontenteket már eddig is, de azt kiemelném, hogy Amerikában az HBO ingyen elérhetővé tett több 100 órányi tartalmat.
 • Az NBC-s sorozatok évadzáróinak dátumai – egyes évadok így csonkák lesznek, a Will  & Grace, a Manifest és a Zoey’s Extraordinary Playlist pedig teljes (a Good Girls-ben most hirtelen nem vagyok biztos): 04.06 Manifest, 04.14 New Amsterdam, 04.15 Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D., 04.16 Indebted, 04.23 Superstore, Brooklyn Nine-Nine, Will & Grace, Law & Order: SVU, 05.03 Zoey’s Extraordinary Playlist, 05.03 Good Girls, 05.14 The Blacklist, 05.24 Little Big Shots.
 • A Cardinal jövő héten induló 4. évadjának címe Cardinal: Until The Night lesz, a rendezője Nathan Morlando.
 • A Hallmark Movies & Mysteries következő sorozatepizódjai lesznek: 03.29 (ez már megvolt) Mystery 101: An Education in Murder, 04.05 Ruby Herring Mysteries: Prediction Murder, 04.12 Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek, 04.25 Matchmaker Mysteries: A Fatal Romance
 • A Sky One-on Hitmen című újonc erős kezdése 159e és 62e  nézőt jelent, az ismétléskor pedig 138e és 84e nézőt. Ami nem tűnik erősnek, ha a részek közötti csökkenést vesszük.
 • A Heavy Metal scifi/fantasy magazin leszerződött a DIGA Studios-szal, ami révén a Heavy Metal-hoz tartozó kontentek akár tévésorozatként is materializálódhatnak.
 • A BBC3 berendelte a Ladhood 2. évadját.
 • A Netflix berendelte az amerikai The Circle 2. és 3. évadját.
 • A Westworld – 3×02-ről beszél a rendező, Richard J. Lewis. És természetesen a készítők, Jonathan Nolan és Lisa Joy is nyilatkoznak (itt is + itt is), arról is, hogy miképp jött létre a Game of Thrones-os cameo. És végül Thandie Newton (Maeve) és Vincent Cassel (Serac) is mondott ezt-azt (itt is + itt is).
 • A Westworld – 3×03-ról beszél Tessa Thompson (Charlotte) – és itt is
 • Vendégszerep: Frank Whaley – Bull, Jason Ritter – Superstore,
 • Pilotszerep: Sarah Lancashire – Julia (HBO Max – Joan Cusack helyére), Ricardo Hurtado, Jamie Martin Mann, Pyper Braun, Shiloh Verrico, Griffin McIntyre – Country Comfort (Netflix)
 • Interjú: Lily Cowles (Isobel – Roswell, New Mexico), David Simon (a The Plot Against America egyik készítője), Aaron Paul + még egy (Caleb – Westworld),
 • A magyar Mellékhatás visszatérő szereplői: Ötvös András, Haumann Máté, Miller Dávid, Kurta Niké, Herczeg Adrienn, Szalay Bence.
 • Új sorozat: Finding Alice – ITV, angol, 6 rész, készítő-rendező: Roger Goldby és Simon Nye, főszereplő: Keeley Hawes, egy nőről, aki egy furcsa balesetben elveszíti a férjét, majd felfedezi, hogy a férfi egy csomó titkot hagyott maga után, adósságokat és bűnközeli dolgokat.
 • Pilotszkript: Binti – Hulu, készítő: Stacy Osei-Kuffour és Nnedi Okorafor – utóbbi könyve alapján, futurisztikus afrikai történet a technológiailag és társadalmilag fejlett jövőből egy briliáns és rebellis nőről, akinek az a végzete, hogy közösségét vezesse Afrikában. Amikor azonban a galaxis legnagyobb presztízzsel rendelkező akadémiájának tanulója lesz, más utat választ, szembemegy családja elvárásaival, és hátrahagyja az övéit, hogy a csillagok között találjon rá jövőjére.
 • Meghalt Mark Blum.
 • 48 Laws of Power címmel készít a Quibi-re Drake (rendezőként is!) dokusorozatot, ami a hatalom kérdésére fog koncentrálni, arra, hogy lehet azt megszerezni és megtartani. Mindezt Robert Greene könyve alapján. Minden rész egy ilyen törvényre fog koncentrálni.
 • The Funny Dance Show címen indított az E! vicces táncos versenyt, amiben két, komikusokból álló csapatot fognak profi koreográfusok felkészíteni, hogy egymás ellen versenyezzenek Loni Love, Allison Holker és Justin Martindale zsűrizése mellett. Műsorvezetők: Justine Marino és Heidi Heaslet – az ő színpadi show-juk alapján készült a műsor. Csapatok: Jessimae Peluso és Flula Borg vs. Candice Thompson és Maz Jobrani; Jade Catta-Preta és Marcella Arguello vs. Daniel Franzese és Irene Choi; Fortune Feimster és Willie Hunter vs. Fahim Anwar és Becky Robinson; Ron Funches és Blair Socci vs. Adam Ray és Brad Williams; Kel Mitchell és Carly Jibson vs. Yamaneika Saunders és Jeremiah Watkins.

24 hozzászólás Ne habozz!

-E. - 2020. 04. 03. 09:26

Érdekes, hogy a Good Girls-ről kb semmi infó nincs a neten azt illetően, hogy be tudták-e fejezni a forgatást vagy csonka évad lesz, legalábbis én sem találtam. De ha tényleg 05.03. lesz a finálé dátuma, akkor csonka.

winnie - 2020. 04. 03. 09:30

ja, jogos, nem számoltam utána. ugye itt rövid évad van, ami esélyt jelentene, de hosszabb a szezon, mint az előzőek, és ha nem nyáron kezdtek, akkor tippre nem tudták befejezni.

heidfeld - 2020. 04. 03. 09:50

Nem írtál róla emlékeztetőt, Winnie, de a Future Man-t, délutáninként elkezdte ismételni a Viasat 6. Vicces, ahogy kiteszik a 18-as karikát.
Nekem csalódás volt, de lehet, megint megpróbálom. Brooklyn Nine Nine részeket is ismételnek.

Show - 2020. 04. 03. 10:51

Home before dark nem teljes evados premier.

winnie - 2020. 04. 03. 11:05

tényleg? mindenhol azt írták pedig, amint csodálkoztam is, de ez nagyon jó hír akkor, köszönöm!

Silver-sama - 2020. 04. 03. 11:07

Tud valaki olyan sorozatepizódokat mondani, amiben egy szereplő egy pszichiátriára kerül? Eddig az Odaátban és Smallvilleban láttam ilyet.

winnie - 2020. 04. 03. 11:07

megnéztem, de nekem teljes évad, mind a 10 rész itt van. az 1×10 címe “Ez túlmutat rajtunk”.

Show - 2020. 04. 03. 11:12

Bocsi, kicsit megtévesztő az Apple tv, oda van írva mindegyik rész alá, hogy mi a premier dátum, mégis engedi lejátszani az összeset, fura..

Thomas - 2020. 04. 03. 11:47

Haha, mekkora poén, vasárnap The Rookie – American Idol crossover lesz:) Ez még jobbnak tűnik a tavalyi American Housewife-os mókánál is, mert nem csak álomjelenetek révén, hanem egy tényleges nyomozás során jutnak el a meghallgatásokra:) És hogy miért különösen nagy poén ez? Melissa O’Neil, a Rookie egyik szereplője volt anno a Canadian Idol 3. évadjának győztese, esélyes, hogy még énekelni is fog:)

gromit - 2020. 04. 03. 11:54

Silver-sama: “Tud valaki olyan sorozatepizódokat mondani, amiben egy szereplő egy pszichiátriára kerül?”

House 6. évadnyitó duplarész

winnie - 2020. 04. 03. 12:01

biztos volt a buffyban is hasonló rész.

gromit - 2020. 04. 03. 12:13

Epizodikus krimikben is szokott olyan lenni, hogy főhősünk “bekerül”, hogy helyben nyomozni tudjon. Csinált ilyet pl. Monk (“Mr Monk Goes to the Asylum”), Father Brown (azt nem vágom, melyik rész), ami hirtelen eszembe jut.

A finn Karppi / Deadwind átívelős nyomozósban is volt egy “kirándulás”.

goodjohnwin - 2020. 04. 03. 12:18

A Tiger King döbbenetesen tarol az amerikai közösségi médiában, utoljára a Witchernél és anál a Disney+-os sorozatnál láttam ilyet, pedig ez nem valami menő franchise új sztorija vagy feldolgozása.
Nekem túl idiotikusan redneck trash az egész, de valószínű, hogy a karanténhelyzet tesz ilyen népszerűvé, mert a legtöbben katasztrófaturizmus elven ézik, nem a minősége miatt.

winnie - 2020. 04. 03. 12:47

goodjohnwin: twitteren ma a la casa de papelnek van nagyon durva trendingje, de egyébként inkább elszórva van jelen a tiger king, közel sem annyira komoly a nézettsége amerikában, mint azt gondolná az ember esetleges tarolásból – ez ugye olyan, amikor a Scandal volt alacsony nézettsége ellenére a legközösségi médiaérzékenyebb sorozat, vagy manapság akár a Riverdale is, bár arra a tarolás sem igaz, csak a számaihoz képest az aktivitás elég komoly.

ugye mivel vannak már netflixes adatok, azokból lehet látni, hogy a tiger king nem előhype terméke, hanem végeredmény hype-é, hiszen nem a premierje első hetében hozott komoly érdeklődést, hanem most viszi a sorozat első helyeket az usában, sőt, nálunk is tegnap került fel először a top10-be. ami, elitista minőségdefiníció ide vagy oda, azért mindenképp elismerés.

“valószínű, hogy a karanténhelyzet tesz ilyen népszerűvé mert a legtöbben katasztrófaturizmus elven ézik, nem a minősége miatt.”

a minőségen lépjünk túl, mert mi az? amit többség minőséginek gondol? (pipa) amit a kritikusok dicsérnek? (pipa) amit egy ember gondol, aki kimondja, hogy nem minőségi? (kamón!) de azt kötve hiszem, hogy bármi köze lenne ennek a karantén dolgokhoz. az azért nem úgy működik, hogy több újdonság fogja érdekelni az embert. a hype pedig akkor is hype, amikor nincsenek különleges körülmények.

winnie - 2020. 04. 03. 12:50

(ha már minőség, ugye azzal a jelenséggel mindig érdemes szembenézni, hogy a hype hatására egyrészt elitistábbak is megnézik a sorozatot, akik egyébként nem néznék, plusz, ha már elitisták, ott a másik oldal, miszerint az is létező jelenség, hogy amíg valami csak kult és szűk körben ismert, addig menő a nézése és remek a sorozat, amikor hirtelen átvált mainstreambe és tömegsiker lesz, akkor hirtelen az lesz a sikk, hogy az ember utálni kezdi.

hogy itt mi a helyzet, azt a premier előtti kritikákból tökéletesen kiderül.)

goodjohnwin - 2020. 04. 03. 13:54

minőség alatt azt értettem, hogy nem azért kezdik el tömegek nézni, mert olyan jó, hanem mert “this is a trainwreck from the beginning, I can’t stop watching”

és ehhez sok szabadidő kell, mert normál esetben a minősgi tartalombőség nem a trashcuccok fogyasztását élénkíti.

persze biztos ezt is meg tudod cáfolni, ahogy mindent.

Silver-sama - 2020. 04. 03. 18:48

Köszi az ajánlásokat.

gromit - 2020. 04. 03. 19:06

Father Brownból összevissza láttam pár részt, de tartalom alapján a 2×02 lesz az, “The Maddest of All”.

és hogy felejthettem ki: a flamand Professor T. is bekerült (ő Monknál is zakkantabb, és nem is csak nyomozni)

a német Professor T. elég sokban eltért, nem tudom, ez a történetszál náluk is megvolt-e

Csingiling - 2020. 04. 03. 19:58

Ma kijött a Kim’s Convenience 4. évada a netflixen.

Shannen - 2020. 04. 03. 20:04

Írtam a La Casa de Papel évadkezdéséről. Jövő héten írpk az évadról is, remélem hétvégén lesz időm ledarálni.

Qedrák - 2020. 04. 03. 22:40

A Last Kingdomra majd számíthattok tőlem, még ha a hármas évadzárójával adós is maradtam. ;)

winnie - 2020. 04. 04. 00:10

Csingiling: elsején jött elvileg. vagy tegnap? akãrhogy is, ejelztük a hírekben:)

Silver-sama - 2020. 04. 04. 18:06

Kószi gromit, megnèzem!

morty - 2020. 04. 05. 00:47

“Bill Burr vissza fog térni a The Mandalorian 2. évadjára, mint Mayfield.”
Uhh az egész évadban kb két rész volt ami olyan semmilyenre sikerült, ebbe bele tartozik Bill Burr alakítása és csapattagjainak a totál amatőrsége is…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz