login |

The Blacklist – 7×12: Murder Mystery!!!

2020. 04. 03. 17:55 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kritika,

Amondó vagyok, hogy minden sorozat csinálhatna ilyen filler epizódokat. Tudom, hogy némelyik csinál, próbálok is figyelni rájuk, de azért el-elmennek mellettem, de szerencsére a The Blacklist múlt heti részét sikerült elfognom.

Sutba dobva a többi szereplőt (az utolsó percekig) a 7×12 egy Tíz kicsi négeres szcenáriót prezentált, lakatlan sziget, titokzatos meghívás, pár vendég, világtól elzárva, és persze elkezdődnek a gyilkosságok – ha valaki még tud mostanság hasonlót (valami rémlik talán az NCIS egyik nem régi részéből…?), az ne fogja vissza magát.

Persze nem volt minden fenékig tejfel, de a rész első fele, kétharmada nagyon kellemesre sikerült, jól volt megírva az új karakterek bemutatásra, a rejtély prezentálása, az apropó, és amikor elkezdődtek a gyilkosságok, akkor sem érhette szó a ház elejét, ugyanis sikerült sztorit csempészni a nyomozásba és a pánikba.

Kár, hogy a vége felé elég fantáziátlanba fordult a dolog, valahogy többet vártam a leleplezéstől annál, hogy lövöldöznek, és állítanak valami random, IQ nulla csapdát, amibe belesétál a gyilkos, nem értem, hogy miért egyszerűsítették le ennyire az egészet, hiányzott a Reddington-féle elegancia, azt a halas “trükköt” nem nevezném annak.

De ettől még öröm volt látni egy nem tipikus The Blacklist-epizódot. Gondoltam, ez megérdemel egy posztot.

6 hozzászólás Ne habozz!

Lucifer - 2020. 04. 04. 00:44

Nem olyan rég fedeztük fel a blacklist sorozatot kellett közös sori a párommal több régi befejeződött örökre:(
Nekünk nagyon tetszik, bár vannak benne nehezen értelmezhető húzások sok jó csavar után banális vég stb… J.S. játéka/szövege ha jó elviszi a részt a hátán! Még csak a 3. Évadnál vagyunk daráljuk ahogy tudjuk! :D

winnie - 2020. 04. 04. 08:45

érdemes nem csak a hype-os sorozatok irányába tartani, sok remek, nem annyira ismert, közösen nézhető cucc van, de ez nem rossz választás. fel kell készülni a szappanoperás szál elhúzására, de akit ez nem zavar, az szerintem jól fog szórakozni, JS biztos, hogy megtartja, a készítők pedig még ha olykor tipikusat is húznak, mindig meg tudnak újulni.

szotyi - 2020. 04. 05. 20:33

Hát a Blacklist jól indult, de voltak gyenge évadok. Talán Megan Boone szülése kapcsán is. a 6. meg eddig 7. évad tetszik. Nyújtják a tésztát hogy ki is Red valójában. Ez a rész meg valóban jó volt, bár nem gondoltam volna kap írást.

Florabell - 2020. 04. 17. 21:35

Csakúgy hasít ez a hetedik évad,tényleg jó volt ez a rész.Közben eszembe jutott egy fan teória,a nyolcadik évadra. Mi lenne,ha Liz is eljátszaná a halálát és az anyjával együtt kinyomoznák Reddington titkait.Ez lehetne a következő mellékszál az ügyek mellett.Nincs sok esély rá,de muszáj volt leírnom. Igazán megérdemelnének,egy kis anya-lánya együttlétet.

piszkosfred - 2020. 05. 16. 13:15

Haha, bevallom ez a koronavirus-evadzaro meglepett, de szerintem otletesen oldottak meg.

Ti mit gondoltok rola? Azt is erdekes latni, hogy milyen sorrendben veszik fel az epizod kulonbozo reszeit (ugye mondtak, hogy kb a felenel kellett leallitaniuk a forgatast)

piszkosfred - 2020. 05. 16. 13:18

Mondjuk az animalt reszek lehettek volna igenyesebbek (nyilvan nem volt ra sok ido, mondjuk az Archer keszitoit bevonhattak volna :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz