login |

Délelőtti videó 3.: The Big Show Show

2020. 04. 06. 11:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: video,

A Netflix hétfőnként általában ifjúsági komédiákat szokott bemutatni, és a Big Show és a családja is a fiatalabb közönséget megcélzó többkamerás családi komédia az ismert pankrátor (Paul Wight) főszereplésével, aki magát, illetve énjének egy változatát alakítja.

A történet egy visszavonult nagydarab, profi pankrátorról szól (egy feleséggel és két gyerekkel), akinek tinédzser lánya hozzá költözik, és hirtelen azon kapja magát, hogy a másik oldal nem csak mennyiségileg, de okosság kapcsán is túlerőbe került, és már nem ő van a középpontban.

Előzetes a tovább mögött. További szereplők: Allison Munn, Reylynn Caster, Juliet Donenfeld és Lily Brooks O’Briant, valamint visszatérőként Jaleel White.

2 hozzászólás Ne habozz!

Dexter Morgan - 2020. 04. 06. 21:29

Ma bindzseltem a dolgot. Nem korszakalkotó, de szórakoztató, és a gyerekek nagyon jók. Allison Munn is megjárja, és Big Show is egészen használhatóan működik. Ha nem lenne karanténbuli, lehet, hogy eszembe nem jutott volna megnézni, de nem bántam meg.

winnie - 2020. 04. 06. 21:33

nálam sima one and out volt, a második részre sincs szükségem sajnos, csak az idei újoncok komédiákból, de még a többkamerásokból is sokat előrébb vennék:( majd írok róla bővebben, de nekem már az előadás stílusa is gondot jelentett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz