login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Eltiron - 2020. 04. 06. 18:44

Az egyetlen ügyvédes sori, amit néztem és nagyon szerettem (ha nem számítjuk a The Good Foght-ot, de az inkább politika). Ebben még Britt Robertson is jó volt, pedig nem a szivem csücske :) Szóval kár érte. Ha valakinek kimaradt, az bátran darálja le most, az üres időkben.

winnie - 2020. 04. 06. 20:02

én meg még fogok írni róla évadzárós kritikát. még terveztem idénykezdés előtt ősszel, amikor ledaráltam a második évad első 6 részét, és megint rádöbbentem, mennyire zseniális, de aztán elindult az idény, ás úgy döntöttem, hogy majd most befejezem, és lesz kritika csakazértis!

Piros11 - 2020. 04. 06. 22:18

Nagyon kedvelem ezeket a real doctor,lawyer stb. react videókat,sokszor nagyon érdekesek.

Maga a sorozat pedig elképesztően zseniális volt,az összes szereplő szerethető,a dinamikájuk tökéletes.Az ügyek között voltak nagyon maiak ami mindig plusz mekem,a humor pedig pont jó arányban van tálalva,ráadásul milyen humor.

Sajnos a jogi műfaj még mindig nem a legfelkapottabb,így sokan nem is tudják miről maradnak le.
Ügyhogy én is csak ajánlani tudom,nagyon hiáynzik.

suree - 2020. 04. 07. 01:01

+1
Én is nagyon szerettem, hiányzik. Kiváló volt a kémia a szereplők között és jó volt látni, h nincsenek egyértelműen jó-rossz oldalak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz