login |

Hírkedd – Duncanville 2. évad! Rhythm+Flow 2. évad!

2020. 04. 07. 09:05 - Írta: winnie

20 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: – + Netflix: Ház terasszal: Tokyo 2019-2020 3. évad
 • Premier: Cardinal S4, Ollie’s Pack S1, Master Minds S1, Wayne Brady’s Comedy IQ S1 + Finálé: Manifest S2 (vendégblogger?), Beyond The Unknown S2
 • Teljes évados premier: Terrace House Tokyo 2019-2020 S3 (Netflix)
 • Magyar premier – Izaura TV: 04.09  Te szent ég! (Um Himmels Willen) 16. évad
 • Magyar premier – HBO: 04.09 Axios (Axios) 3. évad
 • Magyar premier – Sony Max: 05.02 Younger (Younger) 6. évad (ez az eredeti terv, de gondolom, csúszás lesz a szinkrongondok miatt)
 • A Devs szinkronhangjai.
 • Új sorozat: Guilty Party – CBS All Access, fekete komédia, készítő: Rebecca Addelman, főszereplő: Isla Fisher, egy rossz hírű újságíróról, aki a karrierjének rendbehozásához egy elítélt fiatal anya történetére akaszkodik rá, aki azt állítja, hogy nem ő csonkította és ölte meg a férjét. Az ügy összefügg a coloradói fegyvercsempészettel, a clickbait kultúrával, és a házasságot sötét oldalával.
 • Az FXX elhalasztotta az Archer premierjét. Ami valahol fura, mert arról volt szó, hogy az animációs szériák készítése sokkal gördülékenyebb, és nem nagyon kellett leállítani őket, plusz ugye ezeket nem annyira az utolsó pillanatban fejezik be, szóval inkább lehet programming döntés mögötte, de igazából az okok nem lényegesek.
 • Az RTL Klub, illetve a produkciós cég a korlátozások ideje alatt is forgatta A konyhafőnök 7. évadját.
 • 05.04-én a CBS-es All Rise a színészek által saját otthonukban rögzített felvételekből álló epizóddal fog jelentkezni, tehát a főhős is virtuálisan fog ítélkezni. A rész a mostani valóságban fog játszódni, a háttereket számítógépes segítséggel teremtik meg, és külső felvételeket az operatőr fog rögzíteni Los Angeles utcáiról.
 • Az angol Dave csatorna 04.09-én mutatja be a Red Dwarf The Promised Land-et, ami egy különkiadásnak tűnik a Red Dwarf-hoz.
 • A Britain’s Got Talent a tervek szerint el fog indulni áprilisban, azonban a májusi élő döntőket lehet, hogy halasztani kell.
 • Az elmúlt két hétben országos sorozatokban legalább 3 Hope nevű baba született.
 • A Titans 3. évadjában be fog mutatkozni Barbara Gordon, alias Batgirl.
 • A Punk’d Quibi-s felélesztésénak “áldozatai” lesznek: Lil Nas X, Adam Devine, Migos, French Montana, Megan Thee Stallion, Sabrina Carpenter, Addison Rae, Ty Dolla $ign, Miles Brown, Marsai Martin, Liza Koshy – Scott Disick pedig vendég házigazda.
 • Jeff Lowe elmondja ebben a videóban, hogy a Netflix új Tiger King-epizóddal fog jelentkezni (talán már a héten?), ugyanis vele is forgattak.
 • Az ABC 04.08-án, a Modern Family sorozatzáró dupla epizódja után egy A Modern Farewell című dokumentumfilmet is lead, amiben nem csak a közreműködők emlékeznek vissza a sorozatra, de a színfalak mögé is beleshetünk a pilot írása és castingja idején, valamint az utolsó rész olvasópróbája kapcsán.
 • Louis CK új standup különkiadással jelentkezett Sincerely C.K. címmel, amit 8 dollárért a honlapjáról lehet letölteni.
 • A Quibi az első évét 1,1 milliárd dollárból abszolválja, a sorozatai költségvetése változó, de a legdrágább 6M dollár per óra. A marketingre 470M dollárt költenek az első évben.
 • A FOX berendelte a Duncanville 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Rhythm+Flow 2. évadját.
 • Pár elmaradt Outlander-interjú: Matthew B. Roberts  (a showrunner) az 5×05-ről nyilatkozik, Maria Doyle Kennedy (Jocasta) az 5×06-ról beszél, Sophie Skelton (Brianna) és Duncan Lacroix (Murtaugh) pedig az 5×07-ről. Utóbbi itt is. És az 5×07-ről a showrunner is beszélt.
 • Sera Gamble és John McNamara, a The Magicians showrunnerjei beszélnek a sorozatzáróról. Itt is és itt is és itt is. Itt pedig egy égető kérdésre adnak választ.
 • Vendégszerep: Geoffrey Owens – Bless This Mess, Anne-Marie Johnson – How To Get Away with Murder (visszatérő),
 • Állandó szerep: Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno – Gossip Girl (HBO Max)
 • Interjú: Eric Goode és Rebecca Chaiklin (a Tiger King producerei), Shangela, Bob és Eureka (a We’re Here drag queenjei), Austin Winsberg (a Zoey’s Extraordinary Playlist készítője), Sam Trammell (Hayes – Homeland),
 • Az RTL Klub is indít egy új sorozatot a járványra reflektálva: a Made in Karantén hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik “tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat” – a fődíj 1 000 000 forint. A zsűri: Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző.
 • Új sorozat: The Thaw / Odwilz – HBO Europe, lengyel, 6 rész, készítő: Marta Szymanek, rendező: Xawery Żuławski, Szczecin városában az olvadó jég alatt egy női holttestet találnak. Vajon ki volt? Miért halt meg? Kit hagyott maga után? Azok, akik gyászolják, tudják, hogy ki volt valójában? Ezen kérdések segítségével néz szembe a főhős, tökéletes nyomozónő is saját körülményeivel, ugyanis a látszat ellenére ő is komoly válságot él meg.
 • Elég sok Quibi-s projektről írtunk, de most látom, hogy Mark Wahlberg producerkedése és Brent Hodge rendezése mellett készített Run This City című dokusorozatról nem, pedig kifejezetten érdekesnek ígérkezik: ez egy massachusetts-i polgármesterről, Jasiel Correia-ról szól, aki talán a legfiatalabb, akit ilyen posztra megválasztottak Amerikában. Ez 2015-ben történt, és azóta egyszer újra is választották annak ellenére, hogy szövetségi nyomozás indult ellene korrupció és mindenféle más vád kapcsán.
 • 04.20-án a TLC 90 Day Fiancé: Self-Quarantined címmel 90 Day Fiancé-spinoffot indít 5 részben, 40 visszatérő szereplővel, gondolom önfilmezéssel.
 • Meghalt Logan Williams, aki a The Flash-ban a fiatal Barry Allen-t alakította.

20 hozzászólás Ne habozz!

wickee - 2020. 04. 07. 09:10

winnie, technikai kérdés. Nem lenne arra valami mód, hogy az RSS olvasókban (pl Feedly) a teljes postok megjelenjenek és ne csak az első 3-4 sor?

winnie - 2020. 04. 07. 09:31

átlövöm humannek, én nem értek hozzá. délután majd remélem, válaszol.

wickee - 2020. 04. 07. 09:32

Szuper, köszi! :)

GYV - 2020. 04. 07. 09:36

“Magyar premier – Sony Max: 05.02 Younger (Younger) 6. évad (ez az eredeti terv, de gondolom, csúszás lesz a szinkrongondok miatt)”
Ez már nem is látszik a tegnap kiadott műsorban.

Ifttttt guy - 2020. 04. 07. 10:03

Es az ifttttt vel rss- t kapo embereknek mailben a teljes cikkel is ugyanez a helyzet…. ha kepeket is tolna akkor orulnek

Franky - 2020. 04. 07. 10:32

Valaki tud valamit erről ? Hiteles infó vajon???

Az RTL Klub elvette, a TV2 visszaadja.

A Dinoszauruszok királya, a Transformerek, a Maja a méhecske és a Nils Horgersson című animéi után most 11 év után újra magyar szinkronnal érkezik az RTL Klub által kaszált Inuyasha című japán animesorozatot hamarosan láthatják a KiWiTV-n. Nem hétvégenként, hanem naponta. A csatorna tervei szerint első körben 52 részt adnak le, a folytatásban jönni fognak új magyar szinkronos részek egészen a 167. részig és a 26 részes The Final Act-et is (magyar keresztnevén: Az utolsó fejezet). A magyar premierjét még nem tudni.

Tomi - 2020. 04. 07. 11:16

A konyhafőnökkel akkor most mi a helyzet? A VIP évad végén tavaly várták a civil jelentkezőket, erre néhány hét múlva írtátok, hogy jön az új VIP évad. Erre most 7. évad van írva, akkor ez mi? Valamelyiket törölték vagy tavasszal ez, ősszel az?

winnie - 2020. 04. 07. 11:20

tomi: tavaszra már tavaly be lett rendelve a 7. évad, és őszre pár hónapja a VIP évad. ezek éves ciklusokban mennek, nem?

Mom - 2020. 04. 07. 11:30

All Rise, ez igen!! Kreatív, ötletes, aktuális. A megvalósításról ugyan még nem tudok nyilatkozni, de az ötlet önmagában is csillagos ötös!

Stewie - 2020. 04. 07. 11:40

Franky: Korábban is írta már ezt alig pár hete itt kommentben valaki, anime oldalon is csak hitetlenkedtek, mikor megemlítetettem, kis híján a torkomnak estek, kioktatóan nyilvánultak meg felém emiatt, így csak akkor lehet biztosan tudni, ha a tv csatorna hivatalosan is megerősíti, addig nem érdemes készpénzként kezelni az információt.

irgum76 - 2020. 04. 07. 11:55

nem igazán ide tartozik, de azért megkérdezném, hogy jön-e a westworld 3×04-hez post?

winnie - 2020. 04. 07. 12:08

nem tudom, nem hiszem. de nem mondott human semmit nekem.

irgum76 - 2020. 04. 07. 12:10

köszi a választ
pedig hatalmas rész volt

juhaszvik - 2020. 04. 07. 13:57

Stewie: ugyanő (Franky) írta le ugyanezt. És te voltál, aki reagált rá. :)

Nekem az egész hír gyanús, mert lényegében semmi nyoma a neten. A kolléga legalább elárulhatná, hogy ő honnan szerezte az elég konkrét szöveget, az talán segíthetne az ügy felgöngyölítésében.

human - 2020. 04. 07. 14:28

wickee: nem igazán, mivel az rss-en keresztül még több oldal lopta a tartalmunk, mint most teszi.

Stewie - 2020. 04. 07. 20:29

juhaszvik: Én neten sehol nem olvastam még korábban sem, hogy az RTL elkaszálta volna az Inuyasha szinkronos folytatását, így számomra mindegy, hogy anno miért maradt abba a szinkronosan a vetítése

wickee - 2020. 04. 07. 20:30

human: Oh, de kár… :(

pytta - 2020. 04. 08. 09:00

Archerről nem is tudni, mikorra halasztották?

winnie - 2020. 04. 08. 09:03

nem jelezték.

Lengabor - 2020. 04. 09. 02:03

Franky: ezt a baromságot az én blogomra írta március 17-én valaki, de nem igaz. Ha az lenne, elhiheted, hogy annak már óriási visszhangja lenne, erről gondoskodnék. A TV2 annyit csinált, hogy Shippo, a róka magyar hangja, Steiner Kristóf volt a Róka jelmezében a Nicsak, ki vagyokban, amit én megírtam a blogomra. Az tény, hogy a csatornát sokan, sokszor bombáztuk már a sorozat megmentése miatt, de ez egyelőre inkább vágyálom. Tőlük annyi telt, hogy a karakter magyar szinkronhangját beöltöztették rókának, ezzel le van tudva az Inuyasha részükről, legalábbis úgy tűnik. Ne random, noname kommentelők hazugságaiból indulj ki! Eleve hogy került április 7-én elő egy március közepi kamu?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz