login |

Hírszerda – Are You Afraid of the Dark? 2. évad!

2020. 04. 08. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Premier: The Last OG S3, Tooning Out The News S1, Bragain Mansions S3, House Rules AUS S8, Cursed Films S1 + Finálé: Liar S2, Schitt’s Creek S6 (vendégblogger?), The Resident S3 (vendégblogger?), Coyote Peterson: Brave The Wild S1 + lement a BBC-n az Alma’s Not Normal pilotja + a Schitt’s Creek kapott egy különkiadást Best Wishes, Warmest Regards: A Schitt’s Creek Farewell címmel
 • Magyar premier – COOL: 04.12 Szélhámos plébános (Sankt Maik) 2. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 04.20 Bezzegszülők (Breeders) 1. évad
 • Magyar premier – VIASAT3: 04.14 Észbontók 7. évad
 • Új a magyar Amazon-on: Weeds S1-S8
 • Az HBO-n, ha jól nézem ezen a héten a friss sorozatok már felirattal fognak menni. És itt nem csak a saját világpremierekről van szó, hanem az HBO GO-s külsősökről is, amik késve, heti rendszerességgel érkeznek, például a Modern család vagy Az ifjú Sheldon.
 • A Disney+-os Obi-Wan Kenobi sorozat új készítőt kapott Joby Harold személyében, szóval Hossein Amini ment a kukába.
 • Iain Glen vissza fog térni a Titans 3. évadjára, mint Batman.
 • A The Good Doctor a 3. évados fináléban elvesztett egy állandó szereplőt, de Jasika Nicol (Carly Lever) sem fog visszatérni a folytatásban állandó szereplőként.
 • Az ABC-n szerdán elindul Jimmy Kimmel műsorvezetésével egy celebes Legyen ön is milliomos!, azaz a Who Wants To Be a Millionaire, amiben játékos lesz többek között Eric Stonestreet, Will Forte, Nikki Glaser, Jane Fonda és Anthony Anderson is.
 • Spinoffot kap a Discovery-től áprilisban a Deadliest Catch, aminek címe Deadliest Catch: Bloodline. Ebben Phil Harris kapitány fiát, Josh Harris-t fogják követni, nem csak halászás közben, hanem ahogy apja évtizedekkel korábbi Hawaii-ban töltött idejéről is tanul.
 • A The Hollow 2. évadja 05.08-án kerül fel a Netflix-re.
 • Kis csúszás után mégiscsak premiert kap a CBS All Access animációs, komikus napi hírműsora, a Tooning Out The News. Menni fog az a napi animálás.
 • A nyári reality-k közül teljesen le lett forgatva és dobozban van következő szezonjával az NBC-s World of Dance és Songland, a FOX-os Hell’s Kitchen és Ultimate Tag, az ABC-s The Bachelor: Listen To Your Heart, Holey Moley, Who Wants To Be a Millionaire?.
 • A The Voice április végére fog kifutni az előre felvett epizódjaiból.
 • A Nickelodeon berendelte az Are You Afraid of the Dark? 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Tidying Up with Marie Kondo 2. évadját. Bár ezt új sorozatnak fogják tekinteni, hiszen egyrészt Sparking Joy With Marie Kondo címmel fog futni, másrészt a koncepció is más lesz, egy amerikai kisvárost fognak “rendbe tenni”.
 • A Netflix-re is érkezik április közepétől hetiben a The Last Dance című ESPN-dokusorozat, ami Michael Jordan-ről szól.
 • A SEAL Team mostani részét Max Theriot rendezte.
 • Bob Odenkirk (Jimmy), a Better Call Saul főszereplője beszél az 5×05-ről.
 • Alex Garland és Nick Offerman, a Devs készítője, valamint a főszereplő beszél az 1×05-ben kiderültekről.
 • Jeff Probst, a Survivor showrunnerje beszél a legutóbbi részről.
 • Vendégszerep: Eddie Kay Thomas – Law & Order: SVU, Raúl Esparza, Rachel Dratch, Nyambi Nyambi, John Larroquette, Zach Grenier, Hugh Dancy, Michael J. Fox – The Good Fight,
 • Pilotszerep: Coolio – Vegas High (HBO Max – mint visszatérő), Lacretta – cím nélküli Jonathan Krisel-komédia (FX)
 • Interjú: Robert Englund (a True Terror házigazdája), Liz Tigelaar + még egy (a Little Fires Everywhere készítője), Jessica Marie Garcia (Jasmine – On My Block), Grósz Judit (az RTL Magyarország digitális és üzletfejlesztési igazgatója), Noelle Stevenson (a She-Ra and The Princesses of Power készítője),
 • Új sorozat: JJ Villard’s Fairy Tales – Adult Swim, animációs, 10 perces, készítő: JJ Villard, a Grimm-mesék legújabb, némi kifacsart megközelítései. A történetek bája és aranyossága megmarad ugyan, azonban felöntik azokat modern, nyers, zsigeri és gusztustalan különcségekkel.
 • Új sorozat: Band of Spies – izraeli, 8 rész, több nyelvű, nemzetközi koprodukció, készítő: Amir Mann, izraeli Mossad-ügynökökről, akik az 1972-es müncheni olimpiai terroristatámadás után a Fekete Szeptember palesztin terroristacsoport tagjait vadászták le. A sorozat mindkét oldal szemszögéből bemutatja a történteket a 70-es évek gyorsan változó Európájával a háttérben, ahogy mindez a globális politikát is komoly mértékben befolyásolta. A történet helyszínei: Izrael, Libanon, Franciaország, Németország, Görögország és Olaszország.
 • Mike Rowe afféle kísérő talkshow-t csinál a Deadliest Catch 16. évadja elé, illetve évadjához Before The Catch címmel, amiben webkamera segítségével dumál a kapitányokkal.
 • A Worst Cooks in America: Celebrity Edition következő szezonjának szakácsai: Wells Adams, Johnny Bananas, Dave Coulier, Bridget Everett, Robin Givens, Sonja Morgan és Brian Posehn.
 • Meghalt Floyd Cardoz (Top Chef).

10 hozzászólás Ne habozz!

dexike3 - 2020. 04. 08. 09:59

elindult a Fear The Walking Dead 6. évad beharangozása, egy előzetessel (SPOILER-es!!!):

https://www.youtube.com/watch?v=vQ38jrCaoh8&feature=emb_title

Kati néni - 2020. 04. 08. 10:34

Én örülök Iain Glennek, meg minden, de ő már majdnem 60, az idővonalba nem annyira fér ez így bele, túl fiatalok mellé a Robinok.

És sajnos itt bukik ki a DC nagy hiányossága a Marvellel szemben: a Marvel különböző szegleteit nem olyan nehéz egymástól függetlenül adaptálni, a DC-nél pedig a történetek java a három nagy hős (Batman, Superman, WW) körül bonyolódik, ezért most többféle, szerintem kicsit kaotikus és zavaró interpretációkat kapunk belőlük (a nehezen képernyőre vihető WW-en kívül). A Batwomanben is előbb-utóbb fel fog bukkanni Bruce, mert eléggé lapos a sorozat és kell bele egy húzónév.

winnie - 2020. 04. 08. 10:41

pont azért választották őt, mert így fér bele az idővonalba. ha valaki, akkor a készítől ezt azért pontosan tudják. meg egyébként is idővonal elég sok lehet.

Energiavampir - 2020. 04. 08. 10:54

Bocs, Outlander csak a héten pihent le, vagy szünet van?

Enzo - 2020. 04. 08. 10:54

Számíthatunk esetleg Westworld 3×04 posztra/kommentfogóra? @human nem írta az előző részben, hogy kaszálta volna a sorozatot, szóval felteszem inkább időhiány/elfoglaltság miatt nincs(?) :) köszi a választ előre is!

winnie - 2020. 04. 08. 10:58

nem hiszem, hogy lesz. de meglátom, mit tehetek.

winnie - 2020. 04. 08. 10:58

Bocs, Outlander csak a héten pihent le, vagy szünet van?

egy hét kimaradt.

DarkEagle - 2020. 04. 08. 13:19

“És sajnos itt bukik ki a DC nagy hiányossága a Marvellel szemben”

Mármint azzal a Marvellel szemben akik kaszáltak minden Marvel sorozatot és az egyetlen futó sorozatuk aminek szintén vége lassan a SHIELD is csak fél másodpercekre tett utalást a filmekre? Ugyan már kérlek. Nem védeni akarom a Warner/DC párost mert van bőven mit a fejükre olvasni de sorozatos fronton lealázták a Marvelt mert legalább ugyan akkora univerzumot kiépítettek mint a Marvel filmes fronton. Azt most hagyjuk hogy a CW sorik mennyire minőségiek, az MCU milliárdokból csinál ugyan olyan középszer filmeket mint a CW negyed annyiból. A Marvel meg nem egy és nem is kettő remek sorozatot kaszált csak mert Feige gyűlöli Jeph Loeb-ot. Pedig neki azért van mit felmutatnia de Feige egyelőre még semmi érdemlegest nem mutatott, tévés fronton meg pláne.

“a DC-nél pedig a történetek java a három nagy hős (Batman, Superman, WW) körül bonyolódik, ezért most többféle, szerintem kicsit kaotikus és zavaró interpretációkat kapunk belőlük (a nehezen képernyőre vihető WW-en kívül). A Batwomanben is előbb-utóbb fel fog bukkanni Bruce, mert eléggé lapos a sorozat és kell bele egy húzónév.”

Ez megint hatalmas tévedés. Egyrészt aki ilyet ír nem is ismeri a DC világát. Másrészt semmi kaotikus nincs ebben. Tiszta sor hogy mi hová tartozik. WW meg egyáltalán nem egy nehezen képernyőre vihető karakter. Semmivel sem igényelne több munkát mint egy Supergirl pl. Mármint a látványra célzok. A Batwoman meg köszöni szépen (az én legnagyobb meglepetésemre is egyébként) nagyon jól meg van Batman nélkül egyelőre. Black Lightning és a LOT mellett nagyjából az az egyetlen értékelhető CW sorozat. Az hogy mi lesz vele már más kérdés elvégre tapasztalatból tudjuk hogy a CW-n 2 évad után kifutnak a sorozatok majd újabb 2 évad után megint jön egy jobb évad.

Ami Iain Glen-t illeti teljesen jól illik a képbe és ne becsüld alá az öreget. Egyébként Robin a sorozatban már bőven 30 csak mondom. És nem ez lenne az első alkalom hogy egy idősebb Bruce-t látunk. Egyébként általános hiba a nézőknél a színészek korát nézni mert az esetek többségében 5-10 évvel fiatalabb szerepet játszanak mint amennyi idősek valójában.

Deny - 2020. 04. 08. 20:36

Jön a Reef Break az RTL Klubra április 24-től. Újabn WTF-címmel bővül a paletta: “Különben dühbe jövök”

kiskiraly - 2020. 04. 08. 23:47

Arról nem tudom menniyre volt szó, hogy koronavírus, nyilváán az ilyen comic con jellegű rendezvényeket is érinti.

Most olvasom, hogy az egyik ilyen helyen a rendezvényszervezők az találták ki, hogy videochatba lehessen beszéni a színésszel 60 dollár egy 2 perces chatért. De azért csak nem ugyanaz, mintha ott lenne az ember.

https://www.tixr.com/groups/wizardworld/events/virtual-experiences-with-the-stars-of-buffy-angel-18655

Comic Con még tartja a dátumot: 2020.07.23-26
Még legalábbis.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz