login |

Hírcsütörtök – Timewasters-kasza! Drága örökösök-kasza!

2020. 04. 09. 09:14 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: Te szent ég! 16. évad, Axios 3. évad. Marvel’s Runaways 3. évad + Netflix: The Circle: Franciaország 1. évad, A gamer lány 2. évad
 • Premier: The Circle: France S1 (4 rész), Ghost Hunters S13, The Liquidator S2, Who Wants To Be a Millionaire? US S9, The Wizard of Paws S1, Celebrity Ghost Stories S7, Your Home Made Perfect S2 + Finálé: The Trouble with Maggie Cole S1, Modern Family S11 (dupla! – vendégblogger?), Earth’s Sacred Wonders S1 + a Modern Family kapott egy különkiadást A Modern Farewell címmel
 • Magyar premier – AMC: június NOS4A2 (NOS4A2) 2. évad
 • Magyar premier – Netflix: 05.08 The Hollow 2. évad
 • Magyar premier – Cartoon Network: 04.13 DC Super Hero Girls (DC Super Hero Girls) 1. évad (folytatás)
 • Új a magyar Netflix-en: Hi Score Girl S2, Doc Martin S9
 • A sorozatberendelést kapó új, országos szériák (Call Me Kat – FOX, The Big Sky – ABC, LA Mayor és Young Rock – NBC, Superman & Lois és Walker – CW) már felállították írószobájukat és elkezdtek szkripteken dolgozni.
 • A The Society 2. évadjára állandó szereplőnek lett kiemelve Olivia Nikkanen (Gwen).
 • A Blindspot 5. évadja 11 részes lesz.
 • A Hawaii Five-0 kaszája azt is jelentette, hogy pár cliffhanger-t kiradíroztak a finálé végéről, a showrunner, Peter M. Lenkov itt beszél arról, hogy miket forgattak le.
 • A bíróság dobta a When They See Us című Netflix-sorozat kapcsán a készítő, Ava DuVernay és a Netflix ellen beadott keresetet, amit egy, a sorozatban ábrázolt ügyész indított.
 • A Netflix tovább fizeti azokat a tévésorozatos stábtagokat, akiket érintenek a járvánnyal kapcsolatos leállások, és a sajtóértesülések szerint az HBO is ezt tervezi tenni, miközben más stúdiók filóznak hasonlón.
 • A 35 napos nézettségi adatok alapján lineáris és digitális platformon az ABC-s For Life 8,6M nézőt hozott és 2,5-es 18-49-ratinget. A nvekmény az aznapi nézettségekhez képest (+5,4M és +242% 18-49-ben) rekord a midseason országos újoncok között.
 • A Disney+ a legújabb jelentés szerint 50M felhasználóval bír. Ugye az elmúlt hétben a szám ugrásszerűen megnőtt a nemzetközi terjeszkedés elindításával, valamint a járványnak köszönhetően is a Disney+ iránti érdeklődés volt a legmagasabb, de az adat kapcsán mindenképp ki kell emelni a számítás módszertanát, ugyanis nem csak a direkt előfizetőket számolják (ld. az Amazon és a papíron 150M felhasználó, ami a valóságban sokkal, de sokkal kevesebb), hanem például azzal, hogy Indiában is elindult a platform, már 8M Hotstar-előfizetét is hozzávesznek a Disney+-hoz.
 • Az Amazon Prime még májusban bemutatja a Homecoming 2. évadját.
 • Két újabb angol reality szenved halasztást: a The Apprentice és a Little Mix: The Search.
 • Az új BattleBots-évad forgatása sem kezdődhetett el, így szinte biztos, hogy csúszni fog a tervezett start.
 • Az ITV2 elkaszálta a Timewasters-t.
 • Az RTL Klub elkaszálta a Drága örökösök-et. A már berendelt 4. évad lesz az utolsó. (Az, hogy erre már jó pár hete fény derült, látszik, hogy ez készítői döntés, egyébként is telenovelláról, azaz lezárt napi sorozatról van szó, szóval nem volt sosem végtelenítettre tervezve.)
 • Jack Falahee (Connor) beszél a How To Get Away with Murder legutóbbi részéről.
 • Kim Raver (Teddy) beszél arról a bizonyos, pár héttel ezelőtti Grey’s Anatomy-epizódról. Itt is.
 • Vendégszerep: James Lesure – Schooled, Christopher Lloyd – NCIS,
 • Állandó szerep: Elliot Fletcher – Y: The Last Man (FX), Nabhaan Rizwan, Philippine Velge – Station Eleven (HBO Max)
 • Interjú: Skyler Astin (Max – Zoey’s Extraordinary Playlist), Lyn Paolo (a Little Fires Everywhere jelmeztervezője), Pavel Sztancsev (a TV2 vezérigazgatója), Carina MacKenzie (a Roswell, New Mexico showrunnerje), Taylor Hickson (Raelle – Motherland: Fort Salem),
 • A Feleségek luxuskivitelben harmadik évadjának szereplői lesznek: Csősz Boglárka, Yvonne Dederick, Köllő Babett, Polgár Tünde és Vasvári Vivien, valamint Molnár Nikolett és Nagy Noémi.
 • Új sorozat: Vigil – BBC, 6 rész, angol, készítő: Tom Edge, rendező: James Strong, Isabelle Sieb, főszereplő: Suranne Jones és Rose Leslie, thriller, arról, hogy egy skót halászhajó eltűnése és egy atomtengeralattjárón talált holttest miként okozott konfliktust a rendőrség, a királyi tengerészet és a hírszerző ügynökségek között. További szereplők: Shaun Evans, Anjli Mohindra, Martin Compston, Paterson Joseph, Connor Swindells, Adam James és Gary Lewis.
 • Pilotszkript: Hunting Whitey – Sky, készítő: Casey Sherman és Dave Wedge – saját könyvük alapján White Bulger-ről, interjúk, feltáró riportok és az FBI anyagai alapján arról, hogy a gengszter és barátnője hogy úszta meg a kézre kerítést 20 éven át, míg nem elkötelezett ügynökök végre igazságszolgáltatás elé nem állították őket.
 • A 2020-as szezonnal 14 csapatos lesz az NFL rájátszása, ami két plusz Wild Card-csapatot jelent, és plusz két meccset, vagyis csak az elsők lesznek erőnyerők a playoffban. Ez három szombati és vasárnapi rájátszás meccset jelent majd, amiből egyet a CBS kap a CBS All Access-szel (és a Nickelodeon(!!) is adni fog egy összefoglalót belőle), a másikat pedig az NBC közvetítheti.
 • A Quibi This Joka címmel rendelt be standup sorozatot Will Smith producerkedése mellett, amiben komikusok diverz csapatát invitálja meg majd Smith (köztük feltörekvő, befutott és legendás arcokat), hogy a komédia természetéről, valamint arról beszéljenek, hogy miképp képes összehozni embereket.  A beszélgetések mellett dokus színfalak mögötti momentumok és fellépések is láthatóak lesznek.

6 hozzászólás Ne habozz!

Rubber Duck - 2020. 04. 09. 12:09

30 éve mutatták be az USA-ban a Twin Peaks-t. Esetleg egy poszt róla?

winnie - 2020. 04. 09. 12:30

Rubber Duck: mi nem tudunk írni, mármint a rovatokon, kritikákon, mini, képes bejegyzéseken és az esetleg kiemelt friss híreken kívül csak úgy posztot, főleg hosszabbat már nagyon rég esélytelen írnunk, max ha előre rákészülünk, mint mondjuk a legutóbbi interjúra.

ami persze nagy hiányosság, mert szerintem sokan szívesebben olvasnának ilyesmit, mint egy ismeretlen sorozat pilotkritikáját, régen volt is hasonlóra sok példa, de ezen a téren ma már mindenki másra vagyunk utalva.

tghcs - 2020. 04. 09. 12:44

Ma finálézott a The Trouble with Maggie Cole is.

Még az utolsó részt nem néztem meg, de már alig várom, mert nekem nagyon bejött a sori. Nagyon tetszik a hangulata, nem beszélve a helyszínről. Olyan gyönyörű, hogy akár holnap odaköltöznék.
Úgyogy winnie, nagyon köszi az ajánlót hozzá.

winnie - 2020. 04. 09. 12:59

ó, nagyon örülök, hogy rátalált valaki – és akkor lehet, hogy én is nekiesek a folytatásnak.

kiskiraly - 2020. 04. 09. 17:54

Thirteen 2016-s BBC3 mininek lesz japán remake-je

Japanese regional free-to-air channel Tokai TV is adapting a psychological drama series that first aired on BBC3 in the UK following a deal with BBC Studios.

Thirteen focuses on a young woman whose life is in pieces after 13 years in captivity. The original series was made available online on BBC3 in 2016.

Euroviziós alternatívák:
2020.05.16. Holland köztévé / EBU. Eurovision: Europe Shine A Light (Youtube-on is követhető lesz)
2020.05.16. BBC. Eurovision: Come Together
2020.05.12/14/16. ORF. The ESC Video Edition Challenge
2020.05.16. Pro7.The Free European Song Contest

https://www.c21media.net/broadcasters-prep-eurovision-alternatives/

kiskiraly - 2020. 04. 09. 23:08

Rév Marcell-es rövid interjú. Talán éppen az Euphoria S2-ről beszél, amikor a sorozatos projektje csúszásáról beszél.

https://magyar.film.hu/filmhu/magazin/filmesek-karantenban-rev-marcell.html

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz