login |

3. évadot kaphat a Life on Mars

2020. 04. 10. 18:20 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, az év híre, hírek,

Mármint az angol, hiszen az amerikai (Harvey Keitel-lel, basszus!) csak az elsőig jutott el, viszont az a befejezés…!

De elkalandoztam.

We would never make another Mars unless we really had something to say and could push the envelope all over again. Finally, we have something.

Szóval Matthew Graham, a Life on Mars (pilotkritika (az egyik első kritikánk volt!) + évadkritika) készítője azt mondja, hogy kap egy harmadik, egyben lezáró szezont a BBC 2006-os sorozata. Csak úgy. A semmiből. Nyilván, ha valakinek, akkor neki hihetünk, de egyelőre az angol csatorna még nem reagált semmit, szóval így is kell kezelnünk a dolgot.

Life on Mars

Nem semmi a hír, ráadásul az is kiderült, hogy a sorozat Manchester-ben és London-ban, részben a 70-es és a 80-as években játszódna, javarészt pedig az alternatív jelenben – ugye a történet egy nyomozóról szólt, aki egy autóbalesetet követően a 70-es években találja magát, mi meg agyalhattunk, hogy időt utazott, vagy meghalt, esetleg csak kómába esett. A főszereplő John Simm és Philip Glenister volt, utóbbi még spinoffot is kapott Ashes To Ashes címmel, amiről itt olvasható a kritikánk (ó, Keeley Hawes!).

A készítő egyébként még a következőt is hozzátette a fenti idézethez minden bizonnyal Gene Hunt karakterére utalva:

There are bad things and there are monsters. These things are real. But to get to you they have to get through the Guv. And the Guv is putting his driving gloves on.

A terv az, hogy szinte mindenki visszatérjen a 4-5 részre (DC Annie Cartwright (Liz White), DCI Derek Litton (Lee Ross)), és még sorozat a sorozatban-formátumról is beszélt Graham, valamint egy Tyler: Murder Division című programról. Mindezt egyébként április elsején, de később megerősítette, hogy szó sincs holmi tréfáról. Majd kiderül. (Érdekesség, hogy pár éve szó volt egy karácsonyi különkiadásra, de azt anyagi okok miatt passzolta a BBC.)

6 hozzászólás Ne habozz!

gajdipajti - 2020. 04. 10. 19:16

Az Ashes to Ashes valamennyire folytatása volt a sorozatnak. Lehet újra kellene nézni.

binyó - 2020. 04. 10. 19:56

Ez milyen jó volt.Glenister egy álat.

Énmagam - 2020. 04. 10. 21:19

Ez mekkora nagy sorozat volt, most előjöttek a csodálatos, édes-bús emlékek….

zagloba - 2020. 04. 10. 21:45

Ez mekkora hír!
Remélem,tényleg lesz 3. évad!

Az egyik abszolút kedvencem evör.

Aldo - 2020. 04. 10. 21:47

A második évadzáró utolsó jelenetében már lelőtték a poént, de ha azt még meg is lehet kérdőjelezni, az Ashes to Ashes elég egyértelművé tette.
Pont ez volt a sorozat egyik lényege, hogy csak képzeli az egészet, meghalt, kómában van, vagy tényleg visszautazott az időben? Lehetett agyalni rajta, mert akár bármelyik lehetséges volt. Erre most ilyen hosszú idő távlatából előszedik. Minden esetre nézős lenne,ha összehoznák.

orla - 2020. 04. 11. 00:11

Örök klasszikus, de ha egyszer lezárták már az A2A végén, akkor nem értem, mit szeretnének kezdeni vele. Jó, mondjuk még az Ashes előtti időszakot le lehet fedni.. de könyörgöm, a nyávogós, folyton pislogós Annie nélkül, mert ő nagyon idegesítő volt; az egyetlen szereplő az egész sorozatban, akit nézni se bírtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz