login |

Hírpéntek – Two Doors Down 5. évad!

2020. 04. 10. 09:15 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek,

 • A koronavírussal kapcsolatos sorozatos fejleményeket a vonatkozó, folyamatosan frissített bejegyzésben követhetitek.
 • Mai magyar premier: Diane védelmében 4. évad + Netflix: Brews Brothers – Sörfőzésben otthon 1. évad, A tárgyalás 1. évad + Holnapi magyar premier: Privát kopók 2. évad (folytatás), A tanár 3. évad
 • Premier: The Good Fight S4 (vendégblogger?), Families of The Mafia S1, Mark of a Killer S2, Shaq Life S1, Dynamo Beyond Belief S1, Shelter In Place With Shane Smith S1, Celebrity Juice S23, Disney Insider S1 + Finálé: Grey’s Anatomy S16 (vendégblogger?), My Murder Story S1, Vegas Chef Prizefight S1 + lement a Red Dwarf-különepizód, a The Promised Land
 • Teljes évados premier: Bloom S2 (Stan), Brews Brothers S1 (Netflix),
 • Magyar premier – HBO GO: 04.15 Mrs. America (Mrs. America) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 05.12 A harmadik nap (The Third Day) 1. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 04.13 Sydney és Max (Sydney to the Max) 1. évad (folytatás)
 • Új a magyar Netflix-en: The Trial / Il Processo S1
 • Vasárnap egy plusz, kibeszélő epizódot kap a Netflix dokusorozata, a Tiger King, aminek a címe Tiger King and I lesz, a műsorvezetője pedig Joel McHale. Ebben pár szereplővel beszélnek arról, hogy mi történt velük azóta, hogy megjelent a széria.
 • Heti reboot: Tyler Posey Twitter-en jelezte az MTV-nek, hogy igazán visszahozhatnák pár részre a Teen Wolf-ot, és ehhez a szándékhoz más szereplők is csatlakoztak.
 • Az American Dad! 04.13-tól új részekkel tér vissza a TBS-re, de hogy ez hivatalosan hányadik évad, arról a sajtóközlemények sem szólnak. Elvileg az a tavaly elkezdett szezon folytatása lesz.
 • 04.11-én, szombaton egy egyszeri(nek tűnő) epizóddal fog jelentkezni a Saturday Night Live, természetesen úgy, hogy az ismert korlátok között rögzítik.
 • Az AppleTv+ is ingyenesen elérhetővé tette sorozatai zömét – de talán csak Amerikában? Itt lehet megnézni. Kiabáljatok, ha itthon is!
 • A NatGeo elhalasztotta a Genius: Aretha premierjét.
 • A Swamp Thing tervezett 2. évadjának egyik központi figurája a Floronic Man lett volna, akivé Jason Woodrue, Kevin Durand karaktere változik át. Nos, vele már az első évadban is forgattak volna, és ezen a videón meg lehet nézni teljes menetfelszerelésben.
 • Aki arra kíváncsi, hogy a készítők hogy zárták volna a Hawaii Five-0-t, az már látta a fő tervet, ugyanis a 6. évadot akarták azzal a jelenettel zárni a kaszától tartva, ami végül a 7×01-ben ment le, és amiben feltűnt az eredeti sorozat főszereplője, az akkori McGarrett-et játszó Jack Lord – CGI alteregója.
 • A Tiger King-es Joe Exotic rövid interjút adott a napokban – itt a videó.
 • A Disney+ 04.03-én végül csak elindult Indiában.
 • A Dave elég jól hoz az FX-en multiplatform számok alapján, már nincs sokkal lemaradva attól, hogy at Atlanta-t lepipálva a platform top komédiája legyen. A lineáris nézettség mondjuk nem olyan erős az említett sorozathoz képest (217e vs 888e), de az első öt része átlag 4,8M megtekintést produkált multiplatformilag (lineáris, VoD és streaming) Amerikában, míg az Atlanta első évadja anno 5,2M-t hozott.
 • A BBC berendelte a Two Doors Down 5. évadját. Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. (A hivatalos bejelentésről nem lesz jelzés hírben, mert nem akarunk duplázni, csak akkor szólunk, ha véletlenül mégsem kerül sor rá.)
 • Berendelésre került az indiai Criminal Justice-feldolgozás 2. évadja.
 • Angela Kang, a The Walking Dead showrunnerje beszél az évadzáróról. Itt is. És itt is.
 • Jonathan Nolan és Lisa Joy, a Westworld készítői beszélnek a 3×04-ben történtekről. És Evan Rachel Wood (Dolores) is nyilatkozott. Ja, és a rendező, Paul Cameron is mondott ezt-azt.
 • Vendégszerep: Pete Holmes – The Simpsons, Anna Akana – NCIS: Los Angeles,
 • Állandó szerep: Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, Xochitl Gomez – The Baby Sitters Club (Netflix), Lee Jung-jae, Park Hae-soo – Round Six (Netflix)
 • Interjú: Karyn Wagner (a Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker jelmeztervezője), Brandon Routh + még egy (Ray – Legends of Tomorrow), Kerry Washington és Reese Witherspoon + még egy (a Little Fires Everywhere főszereplői), Kari Matchett (Ruby – Fortunate Son),
 • Az Észbontók 7. évadjában a celebjátékosok lesznek: Csonka András, Csuja Imre, a Gáspár Család: Bea, Evelin és Győzike, Fekete Linda, Fésűs Nelly, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Lakatos Márk, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Tápai Szabina és Vastag Csaba.
 • Új sorozat: The Pembrokeshire Murders – ITV, 3 rész, angol, készítő: Nick Stevens, főszereplő: Luke Evans – Steve Wilkins és Jonathan Hill könyve, a Catching the Bullseye Killer alapján, egy hidegvérű, sorozatgyilkosról, valamint két 80-as évekbeli megoldatlan kettős gyilkosságról, amelyek ügyét 2006-ban egy kisváros új rendőrfőnöke ismét megnyitja, és újszerű törvényszéki módszerek révén új nyomokat fedez fel. További szereplők: Keith Allen, Owen Teale, Alexandria Riley, Caroline Berry, Oliver Ryan, David Fynn
 • Új sorozat: The Investigation – német-angol, 6 rész, készítő-rendező: Tobias Lindholm, a koppenhágai rendőrségi gyilkosság nyomozójának komplex ügyéről, ami egy svéd újságíró megölése körül forog. Szereplők: Søren Malling, Pilou Asbæk, Pernilla August, Rolf Lassgård.
 • Leah Remini készítői szerződést kötött a Critical Content produkciós céggel. Az első projektje, amit fejleszteni kezdett a Seeking Justice című dokusorozatos antológia lesz, ami olyan csoportokkal fog foglalkozni, melyek, mint a szcientológus egyház, már jó ideje büntetlenül bántalmaz embereket fizikailag, mentálisan és szexuálisan.
 • Rob Gronkowski leszerződött a WWE-vel. Olyannyira, hogy hétvégén a WrestleMania 36 24/7-bajnoka lett ezzel az akcióval.

12 hozzászólás Ne habozz!

Exorcist - 2020. 04. 10. 09:46

Esetleg arról volt már szó (vagy ha nem, tudja valaki),hogy az AXN meddig jutott a SWAT és a SEAL Team szinkronjával?

GYV - 2020. 04. 10. 10:13

Feltételezhetően addig, amennyit le is adtak. :)

debali - 2020. 04. 10. 10:33

Magyar premier: Május 1, TV2: Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. Első rész, folytatás ősszel.

Exorcist - 2020. 04. 10. 10:43

@GYV: tegnap még friss részek mentek.

winnie - 2020. 04. 10. 10:48

erre céloz, hogy amíg lementek, addig voltak. jövő héten már nem lesznek elvileg.

GYV - 2020. 04. 10. 10:48

Itt winniék is vezetik az első sorban található linken a vírus okozta halasztásokat, de én is gyűjtögetem a hazai dolgokkal kapcsolatos érdekességeket (https://mentrum.hu/2020/03/a-koronavirus-miatt-szunetel-a-szinkronizalas-is/), így mindkét helyről kiderül, hogy a Seal Team a 3×04,a SWAT pedig a 3×06 után vonul szünetre.

Exorcist - 2020. 04. 10. 11:40

Ezt a tájékoztatást kaptam az AXN-től Messengeren: A 6. részig fogjuk leadni az új évadot. Jövőhét szerdán 21:00-tól dupla epizódot vetítünk, a következő héten már a 19-es körzet 1. évada veszi át ezt a helyét.” Köszi nektek is a segítséget!

DarkEagle - 2020. 04. 10. 12:01

“A Swamp Thing tervezett 2. évadjának egyik központi figurája a Floronic Man lett volna, akivé Jason Woodrue, Kevin Durand karaktere változik át. Nos, vele már az első évadban is forgattak volna, és ezen a videón meg lehet nézni teljes menetfelszerelésben.”

Ember, akárhányszor meglátok egy cikkek vagy csak említést a Swamp Thingről összeszorul a szívem. Annyira epic kis sori lehetett volna és szomorú hogy meg sem próbálják megmenteni.

Monka52 - 2020. 04. 10. 13:05

Az Apple Tv+ mától itthon is ingyenesen elérhető sorozatai itt: https://www.theverge.com/2020/4/10/21216090/apple-tv-plus-free-tv-shows-original

emese - 2020. 04. 10. 14:00

Hát akkor a húsvétot az apple tv+-szal fogom tölteni :)

Florabell - 2020. 04. 10. 14:08

Elvileg itthon csak holnaptól lesz elérhető(még az oldalon se ajánlja fel egyelőre),nagyon jó lenne,ha tényleg működne. Végre megnézhetném a Dickinsont. Servant már megvolt és nagyon jó.Úgyhogy tűkön ülve várom a fejleményeket.

Florabell - 2020. 04. 11. 21:47

És igen,igen,igen! Dickinson,For all man kind,Servant,Helpsters,Ghostwriters,Elephant Queen,Snoopy ingyenesek! + a The morning show első két része is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz