login |

Grey’s Anatomy: vége a 16. évadnak

2020. 04. 13. 20:00 - Írta: Deny

25 hozzászólás | kategória: 2019/20 finálék, kritika,

Nem kertelek, inkább rögtön kimondom: ez az évad rossz volt. Pont.

Ejj, pedig de sok potenciál lett volna benne. Már a premier kritikájában is jeleztem, hogy nem voltam maradéktalanul megelégedve a nyitánnyal, de attól még a fő sztori izgalmasnak ígérkezett, hiszen eléggé felkavart állóvízzel indult a szezon, amiben rengeteg lehetőség lett volna.

Ehhez képest az évad első fele zömében „meh”-kategóriájú részeket szállított, végig úgy éreztem, hogy „nem rossz, nem rossz, de azért nem is jó.” És ez a későbbiekben csak tovább romlott. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Mégsem volt olyan jó döntés tehát így szétszedni a csapatot, mert eléggé lekorlátozta az interakciót bizonyos karakterek között, és az sem volt szerencsés, hogy Meredith olyan sokáig volt a kórházon kívül.

Richard és Alex kalandja a Pac-North-ban remekül indult, ám Justin Chambers váratlan távozásával nagyon hirtelen ért véget – emiatt pedig úgy érzem, kár volt egyáltalán erre pazarolni az időt. Persze nem tudhatták nyilván, hogy Alex megformálója váratlanul otthagyja majd a sorozatot, jó nagy slamasztikában hagyva ezzel az írókat.

A karakter kiírásának felvezetése eléggé rányomta a bélyegét a szezon közepére, mivel nagyon érződött a részeken, hogy az írók nem tudtak mit kezdeni a helyzettel – nyilván egy csomó mindent át kellett írni a lehető leggyorsabban. Magát a búcsút nem szeretném nagyon részletezni, hiszen egyértelmű volt, hogy ebből nem lehet jól kijönni.

Meglepő módon nem utáltam a megoldást, amivel a készítők előálltak (Shonda Rhimes egyébként ukázba adta, hogy mindenképp tartsák életben Alexet), de az tény, hogy Jo szempontjából nagyon pocsék húzás volt, hiszen az évad elején két komoly jelenetük is volt, ami a szerelmük megerősítéséről szólt, így elég hülyén vette ki magát, hogy Alex csak úgy ukk-mukk-fukk visszament Izzie-hez.

Mindez jobban működött volna, ha fel tudták volna vezetni valamilyen konfliktussal közte és Jo között, de sajnos erre nem volt lehetőség. De legalább megtudtuk, hogy Katherine Heigl karaktere él, és csak elsült az a csehovi puska is a lefagyasztott embriókkal, amire már évek óta várok.

Ez sajnos némileg megcsorbította Alex fantasztikus karakterfejlődését, mivel elég nagy bunkónak esett ki, de mondom, ezt nem akarom felróni az íróknak, mivel tényleg nem volt más választásuk. A halál sem lett volna jobb opció. Mindenesetre nagyon örültem, hogy Justin Chambers legalább bevállalt egy voiceovert, ha már forgatni nem volt hajlandó.

Idén a karakterközpontú részek (amelyek általában nagyon jók szoktak lenni) is szörnyűre sikerültek. A 12-es részt például fogalmam sincs, hogy hagyhatták jóvá, és a 19-es is elég megosztónak bizonyult. Elég csak megnézni az IMDb-értékeléseket: a sorozat idén zsebelte be a leggyengébb pontszámait, ráadásul pár hét alatt több alkalommal is, ami elég beszédes.

Kim Ravert pedig csak sajnálni tudom, mivel szegény teljesen lóg a levegőben, egyáltalán nem tudnak mit kezdeni vele. Rengeteg részből kihagyták, amikor meg szerepelt, akkor csak lejjebb meg lejjebb süllyedt a karaktere. A finálé csavarjának korábban örültem volna, de most már csak arra volt jó, hogy abszolút csalódjak a figurában.

Szinte biztos vagyok benne, hogy az idei minőségromlás nagy mértékben annak volt köszönhető, hogy Krista Vernoff minden erejével a Station 19-rae koncentrált. Talán nem véletlen az sem, hogy miközben a tűzoltós spinoff a kritikusok szerint is elkezdett drasztikusan felfelé ívelni, addig a Grey’s Anatomy mélyrepülést írt le. Az erőltetett crossoverek sem segítettek, amelyek a legtöbb esetben értelmetlenek voltak, és csak arra voltak jók, hogy minden ok nélkül beleerőltessék valamelyik tűzoltót a történetbe. Most komolyan, Dean Millernek például mi keresnivalója volt Richard és Catherine családi vacsorapartiján?

Szerencsére az évad utolsó részeire visszatért a sorozat varázsa, és egész jó részek születtek. Richard betegségének története például igencsak szívszorítóra sikerült, ugyanakkor izgalmas orvosi rejtélynek is bizonyult. Nagyon örülök, hogy nem kell izgulnunk az életéért. A finálé pedig annak ellenére is erős volt, hogy nem ez volt az eredetileg tervezett végpont.

Külön poén, hogy a sorozat 16 éves történetében először került sor egy teljesen problémamentes szülésre. Ezt ki nem néztem volna az írókból, pláne nem Amelia esetében. A párosuk Linkkel a sorozat egyik jelenlegi fénypontja, és kíváncsian várom, milyen kalandjaik lesznek friss szülőkként. És arra is kíváncsi vagyok, vajon Meredith összejön-e az idei új szereplővel, Hayes-szel, vagy kibékülnek a jelenleg mentális krízist megélő DeLucával (akinek története szintén tartogat még izgalmas pillanatokat).

Összességében kevés értékelhető rész volt ebben a szezonban, talán csak a Meredith tárgyalását bemutató részt emelném ki, ami méltó 350. epizód volt, megható múltidézéssel és izgalmas történetvezetéssel.

Az évad sajnos egyértelműen a legrosszabb három közé tartozik nálam. Nem nagyon akarom pontozni, mivel idén hatványozottan nehéz helyzetben voltak az írók, részben Justin távozása, részben pedig a koronavírus miatt, de egy 5-6/10-nél nem érdemel többet, az biztos.  Bízom benne, hogy innen csak felfelé vezet az út, bár bele se merek gondolni abba, mi lesz, ha berendelik Krista Vernoff új sorozatát, és esetleg három szériával kell majd zsonglőrködnie.

Szeptemberben folytatjuk… remélem.

25 hozzászólás Ne habozz!

danonino1984 - 2020. 04. 10. 16:27

Ez a finálé nagyon ütős lett ahhoz képest, hogy nem annak készült. Nagyon szépen lezártak szálakat, volt dráma, öröm, konfliktus és némi cliffhanger is.

Deny - 2020. 04. 10. 17:43

Igen, én is meglepődtem. Ezeket a lezárásokat az igazi fináléra vártam. Azt hittem, kapunk majd valami komplikációt Ameliánál, és meg voltam róla győződve, hogy Richard életét függőben hagyják cliffhangernek. Ezek után kíváncsi vagyok, mit tartogattak volna a többi részre.

Krista azt mondta, hogy a Station 19 epizódjaiból kapunk majd egy kis ízelítőt, hogy kb. mi lett volna, és pár Grey’s-es karakter is átugrik majd.

Akkor Ameliáé az első problémamentes szülés 16 évad alatt? :D Erre sem számítottam. Owent sosem csíptem, és egy részem örült, hogy kapott egy kis kóstolót a saját gyógyszeréből, de idén meglepően normális volt, és megsajnáltam. Azért ez nagyon durván megalázó volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz, de ezek után kétlem, hogy Teddyvel együtt maradnak.

Majd jövök valamikor a kritikával. A végére kicsit összeszedte magát ez az évad, sajnálom is, hogy hamarabb lett vége. Remélem, minden adott lesz, hogy a megszokott időben térjen vissza.

Mom - 2020. 04. 10. 19:46

“Ameliáé az első problémamentes szülés 16 évad alatt?”
Végül is itt csak az apa nem volt jelen, szóval tekinthetjük akár annak is :D

Én éppen arra gondoltam, hogy ha már mindenképpen ezzel kellett zárni, én valahogy a vágással megpróbáltam volna Richard ébredését cliffen tartani, de alapvetően tényleg nem volt rossz zárásnak sem.

Anthonz - 2020. 04. 10. 21:04

Szerencsétlen Owen sehogy sem talák magának egy feleséget :(

Itt azért elég durva dolgok jutottak eszembe: mennyire veri szét Koracik fejét? Aztán egy olyan, hogy megy az esküvő, és bejátssza a hangpostát (jaj, ez mennyire ócska megoldás volt azért…….)
Vagy arra is gondoltam, hogy csak simán bevállalja az esküvőt.

Csilla0422 - 2020. 04. 10. 22:01

A rész simán mehetett volna zárónak is. (A fenébe… még jobban kíváncsi vagyok, hogy mi maradt ki.)

Richard esetében erre nem gondoltam, de zseniális húzás volt, mert szerintem mindenki valami “nagy” dologra fogadott volna. Külön öröm, hogy DeLuca oldotta meg.

Talán Mer és ő újra rendben lesznek.

Owen a saját főztjét ette meg… amikor sírt azért megsajnáltam. Nem értem, hogy Teddy ezek után még miért akarta az esküvőt.

Amelia – Carina – Link – Bailey talán a kedvenc jeleneteim voltak. Visszatekintő Tuck születésére.

Lehet én látom rosszul, de Jo és az új gyerekorvos akár még működő páros is lehet.

Schmitt szánalmas volt.

ace05 - 2020. 04. 12. 03:07

Valaki magyarázza már el, hogy Owen miért ette meg a saját főztjét?

fajro - 2020. 04. 12. 09:23

Én már kezdem elfelejteni Owen teljes sztoriját (mármint a mostanit…), de én sem tudom, hogy mitől kapott ő most vissza bármit is.
Elment németországba, lefeküdt Teddyvel, mert rájött, hogy ő élete szerelme, aztán visszament Amerikába, újra összejött Amelia-val, mert rájött, hogy inkább ő élete szerelme, aztán Teddy visszajött terhesen, akkor dobta Ameliát, hogy mégis Teddyt szereti, és végülis a “helyeset” döntötte, mert a gyereke anyját választotta.

Én amúgy mindig a nagy szerelemnek drukkolok és ezért Koracick-nak nagyon ment a drukk, de Teddy annyira ellenszenves (én már régen sem bírtam annyira, de inkább semleges volt nekem, most már kifejezetten nem bírom), hogy még nem tudom, merre hajlok ezzel kapcsolatban.

Amelia-t és Linket viszont szeretném együtt látni, jó páros, szóval ne szedjék szét őket.

Amúgy ez volt talán az eddigi legpozitívabb évadzáró (még ha nem is így akarták), lehet, hogy úgy voltak vele, hogy a nézők eleget szívnak a saját életükben, ne legyen még a sorozatban is csak szívás…. :D

Anni - 2020. 04. 12. 09:57

Tényleg jó “zárás” volt.

Amelia és Linknek nagyon örülök. Richardért eléggé izgultam de hamar lezárták a dolgot.

Örültem, hogy Deluca találta meg a bajt és sajnáltam amikor ráeszmélt, hogy van valami baja, remélem Merrel újra összejönnek bár most inkább gondoskodó anyuka mellette.

Owen szerintem Christina távozása óta egy lejtmenet…
most egy kicsit sajnáltam, én a szemében kicsit a dühöt láttam mint amikor a katonaság után Christinára támadt. Teddy szörnyen idegesítő pedig nagyon kedveltem…

Nem tudom mit akartak még a maradék részekre mert eléggé jol lezártak mindent.

Deny - 2020. 04. 12. 10:19

Arra céloztam, hogy Owen megcsalta Cristinát anno.

Ravagedseducer - 2020. 04. 12. 18:04

Nekem is tetszett, ezért is mondom hogy ha 20 epizód körül hoznának ahelyett hogy ragaszkodnak a 24-25-höz, akkor azért sok fillert ki lehetne hagyni. Bár most aggódtam hogy uncsi vége lesz de nagyon jól jött ki. Főleg miután olvastam hogy Krista szerint a 22.rész “mild” lett volna, vagyis gondolom csak időhúzás.

Owen/Teddy-ről: nekem egyik sem szimpatikus, de azért azután hogy mutatták Teddy-t 2001-ben amint titkos kapcsolatot folytatott a szobatársával ugye (szóval azért ott is egy megcsalás szitu volt).. hát nekem nem lett szimpatikusabb. Maradt volna Németországban. Pedig régen szerettem nagyon.

Roxi - 2020. 04. 12. 21:16

Remélem lesz azért valami rendes lezárás akkor is, ha netán nem rendelik be a következő évadot. Bár igazából sok mindent lezárult.illetve sejthető mi lesz. A egyetlen bizonytalan a Teddy-Owen-Tom háromszög. Már a múltkor is azt hittem,hogy Teddy lefújja az eskövőt,mert rájött,hogy odavan Tomért,erre előrehozatta. Ez a mostani húzása meg nagyon nagy görönység volt,mindkét pasival. Sajnálom,hogy így elcseszték egy amúgy szimpatikus karakterbő egy szemét p. lett…

Deny - 2020. 04. 13. 09:59

Roxi: A 17. évadot már tavaly berendelték, szóval azzal nem lesz gond. Egyedül az a kérdés, hogy a járvány miatt el tud-e indulni a szokásos időben. De augusztusig csak lecseng már ez a vírus, akkor szoktak kezdeni forgatni.

Eltiron - 2020. 04. 13. 20:34

Nálam egyértelműen a legrosszabb évad volt, a Deny által kiemelt két epizód pedig olyan mélypontok, ahol én szégyellem magam a készítők helyett.
Ehhez képest viszonylag tisztességes zárást kalapáltak össze, bár meg kell hagyni, az ág is húzta őket.
Nem tudom mennyi van még ebben, és nem tudom mennyire kéne zuhannia a színvonalnak ahhoz, hogy elengedjem a show-t, egyelőre még biztos kitartok.
Ps: Teddy és Tom jöjjenek össze és költözzenek Bostonba az alapítványt igazgatni, Owen meg menjen a francba Brüsszelbe Yang után, annak sem lenne kevesebb értelme, mint Alex és Izzy összeboronálásának. Ez a “Ménage á trois” húzta le a leginkább az évadot. Off with them! Ja, ha Maggie is kiíródik, hát utána sem fog sírni túl sok néző.

Miertez - 2020. 04. 13. 21:09

Tényleg lejtmenet. Finálé csak azért mentette meg a dolgot, mert egy régebbi karakter került középpontba akiért még tényleg szorít az ember. Őszintén érdekelt volna bárkit is ha DeLuca központú lett volna?

Az új kórház még talán meg is menthette volna az évadot, nekem erősen New Amsterdam feelinge volt, ami nem gond mert az nekem valahogy erősebb évad volt, még azok a részek is jobbak voltak amiben tök ugyanazok az esetek voltak.

Jo, Maggie szenvedése nagyon kínkeserves volt, Jackson szerelmi szála nekem ki is maradt nem vagyok hajlandó station 19-t nézni, ami megintcsak tovább rontotta az évadot. Nem tudom ki az új milliomos station 19, ittvan pár árva srác station 19, Jacksont dobta a mentős station 19.

Link, Amelia cukik de megvan a baba így az ő száluk nagyjából ennyi is volt.

Rezidensek nemtudom léteznek e még, Schmittel még úgy ahogy foglalkoznak, bár ő is visszafele fejlődik. Helm meg kap pár részenként egy kínos Meredith bókot és utána visszatér szobanövény kategóriába.

McWidow még talán érdemel egy sort, nem vitték túlzásba őt sem de még mindig érdekesebb mint Oven.

Na és az az ominózus vacsora.

Mom - 2020. 04. 13. 21:22

Most hogy a kommenteket olvastam szöget ütött a fejemben, hogy Alex pótlására esetleg lehetne DeLuca Meredith új barátja. Együtt jártak, szakítottak, Mer segít neki kösszeszedni magát, de én már annyira nem tudok köztük románcot elképzelni.

Az ág is húzta őket találó kifejezés, azt hiszem az évadból Amelia és Linc kapcsolatát viszem tovább, a többit elsüllyesztem majd az agyam mélyére.

“Krista Vernoff minden erejével a Station 19-rae koncentrált”, hát nagyon remélem, hogy összeszedi magát, vagy hogy lecserélik, mert ez a megosztottság nem állt jól a sorozatnak szerintem sem (ebben a mondatban van egy elgépelés egyébként)

Na mindegy, kaszálni nem fogom akkor sem, ha nem javul, de annyira élvezni sem, mint a korábbi évadokat. Remélem legalább több szerencséjük lesz a következő évben, és el tudják kezdeni, illetve be is tudják majd a forgatásokat, senki nem száll ki év közben váratlanul, stb

casi - 2020. 04. 13. 21:29

Egyetértek, nem sok jó rész volt, inkább a megszokás miatt nézem még.
Amit DeLucával csináltak az egyáltalán nem tetszett, szerintem nagyon jól fejlődött a karakter és a kapcsolata Meredith-tel is.
Kezdtem reménykedni, hogy Richardot végre eltűntetik a sorozatból, már jó pár éve nagyon felesleges karakter.
Jo is mehetne… egyre több karaktert utálok.
Nico és a másik srác is… ott mi történt? Annyira furának éreztem azt, ahogy elváltak, meg az egész kapcsolat nagyon fura volt. Ott kiírták a színészt?
Teddy meg… évekig fut Owen után, aztán megcsalja? Nem hiszem, főleg, hogy közös gyerekük van, ha végig Tommal maradt volna és sose jön össze Owennel, azt jobban megértettem volna.

Anikó - 2020. 04. 13. 21:32

Egy-egy történet szálon még mindig simán tudtam bőgni! De összességében nekem sem jó tőle a szám íze! Remélhetőleg a következő jobban sikerül!

Marci - 2020. 04. 13. 22:01

Sziasztok

Nekem tetszett ez az évad is bar sok volt szamomra az erthetetlen húzás. Főleg Alexnel… Tudom hogy meg volt kotve a kéz de akkor is. Bunkon is az egyik kedvencem volt, most meg plane az lett, de ez szamomra szanalmas lezaras. Apropo… Cikkben utalnak arra hogy nem volt hajlando forgatni? Lehet tudni hogy miert? Azt olvastam hogy uj kihivasra vagyik, de azert nem tunnek el szereplok egyik naprol a masikra. Szerzodese volt, nem? Egesz jo fizetesert. Miert nem volt hajlando meg az évadot sem befejezni? Ilyen könnyen megtehette?

Üdv

Kriszti - 2020. 04. 13. 22:05

Ugyanúgy imádtam mint mindegyiket . 🤷‍♀️

Deny - 2020. 04. 13. 22:28

Marci: Keringtek pletykák arról, hogy egy mentálhigiénés intézetben látták abban az időben, és kicsit rossz bőrben volt. Olvastam olyat, hogy állítólag álmatlanságban szenvedett és nagyon stresszes volt, de hogy igaz-e, talán sosem tudjuk meg. Mindenesetre ez megmagyarázná a hirtelen távozását és a stáb hallgatását is.

Én drámára már csak azért sem gyanakszom, mert Justin sosem volt problémás, mindig az elsők között írt alá, és a csapattal is jól kijött. De még ha balhé is volt, eddig minden problémás távozóval meg tudtak egyezni a normális lezárásban (Heiglt kivéve). Volt szerződése a 17. évadra is, és a sztorija alapján semmi nem utalt arra, hogy szándékában állt volna kiszállni, ezért is gyanakszom rendkívüli körülményekre.

pongi_ - 2020. 04. 14. 02:38

Ez az évad kínosan gyenge volt valóban! Finálé szerintem is rendben volt, főleg az előző epizódokhoz képest és persze ahhoz képest, hogy nem így volt tervezve.

Owen karakteréhez a hozzáfüzni valóm csak annyi, hogy KARMA IS A B*TCH!:D Sose kedveltem, és már vszeg nem is fogom. JA, és nem gondoltam, hogy ezt mondom, de elkezdtem bírni Tom-ot!:D

Egyetértek azzal, amit mindenki ír a karakterekről. Én mondjuk, bírom a cinikus férfi utáló Jo-t. Ja és több Hayes-t!

DeLuca szenvedése kezd idegesíteni, de legalább abból még ki lehet hozni egy jó sztorit szerintem.
Richard karaktere engem is hidegen hagy az utóbbi években (főleg Catherine miatt) ő inkább egy bútordarab, amit megszoktunk.

Én nem sűrűn mondok ilyet sorikra, de szerintem a Grey’s megfáradt.És tudom, hogy itt sokan nem csípik a Station 19-t (én igen), de ezerszer érdekesebb sztorija volt/van idén mint a Grey’s-nek.

winnie - 2020. 04. 14. 07:43

Teddy kapcsán a showrunner:

Such a potentially harsh reception would be partly attributed to the fact that, as Vernoff muses, infidelity stories on TV seldom focus on the female point of view. “I think it’s really, really rare that women get to cheat and still be redeemable human beings — we do not see that depicted often on television,” she maintains. “But Teddy is such a rich, long-standing character that it’s hard to just totally hate her.”
Grey’s Anatomy: Best of Season 16
greys anatomy most memorable scenes season 16 pictures
Launch Gallery

Vernoff admits that she doesn’t know which man Teddy will ultimately choose. “All three of them feel like whole, rich and conflicted human beings,” she shares. “My empathy and sympathy changes from week to week and scene to scene. I think it’s a really beautiful story, and I don’t know where it ends.”

Mancs - 2020. 04. 15. 12:50

Ez tényleg egy gyenge évad volt. Én mindig is bírtam Owent, és ez most sem változott. Nagy szívű, lobbanékony, de alapvetően jóindulatú ember, aki másokért a saját életét is egyből adja. Rengeteg dolgot megélt az életében, a párjait mindig nagyon szerette, bár sokszor nem a jó módon. Szerintem Christina is sajnos felelős volt abban, hogy abba a kapcsolatba átmenetileg beférkőzött egy harmadik fél. Owen ezerszer megszenvedte azt már, egyáltalán nem érdemel még most is emiatt büntetést. Amelia mindig is egy önző, nagyon mélyen sérült, koragyerekkorától traumatizált személyiség, borzasztó családi történetekkel.Ez látszik is rajta. Éretlen, kiforratlan, nagyon énközpontú, és ebben most sem változott, Linkkel is ugyanazt csinálja, csak most a gyerek miatt mindenki megengedőbb vele. Owennel is szörnyen viselkedett a kapcsolatukban, egyik percben ezt, másikban azt akarta, majd számon kérte Owent, hogy miért nem bánik vele jól. Beszélni nem bírt a bajairól, de állandóan elégedetlen volt. Ezt tipikusan azok csinálják, akik felnőtt korukban a gyerekkorukban elszenvedett sérülések begyógyítását a környezetüktől várják. Az a kapcsolat sem csak Owen miatt ment tönkre. De van/volt köztük erős kötelék, ami az olyan extra helyzetekben, amik történtek velük (tumor, drogfüggő lány stb.), bizony nagyon le lett merítve. Ettől függetlenül szerintem nagyon jó páros voltak. Nem értem, mi a cuki Link-Amelia párosban. Semmi mélység nincs benne, fellángolás elsősorban testi vonzalom hatására, szinte semmit nem tudnak egymásról, semmi közös nincs bennük, semmiben nem küzdöttek egymásért. Az egyetlen dinamikája, hogy Link nagyon jól kezdett gondoskodni Ameliáról, csak sajnos ez nagyon egyoldalú. Amelia ott sem vállal felelősséget, csak magára gondol, az első konfliktusnál dobta Linket. Abszolút semmit nem értett meg Link jogos vívódásából az apasággal kapcsolatban. Ott is csak saját magát sajnálta, pedig ő volt, aki szrt kavart. Lehet én vagyok az egyetlen, de azt gondolom, még ki fog derülni, hogy mégsem Link az apa, és Amelia és Owen összejönnek még.

Savanah - 2020. 04. 21. 16:34

Én azon is meglepödtem, hogy végül is kaptunk finálét. Amikor olvastam h a virus miatt befejezik a forgatást, azt hittem kapunk egy egyszerü 21. részt, amit egyébként is adtak volna. Nem tudtam h volt idejük átirni. És igen, összességében nekem is tetszett a zárás.

Huu, az epizodikus részekre számszerint nem emlékszek, de a schmittes nagybácsi haldoklása, a catrine es richard vacsoraja es az a konferencia maggievel meg leszbi teddyvel… szörnyüüü részek… eluntam az agyam… és mind valami olyan rész után, amikor vártam h mi fog következni.

Nagyon reménykedtem, h az a sztori delucával, amikor az a gyanus lány-nagynéni volt, visszatér, és kiderül igaza volt, de nem igy lett.. lehet csak nem fért már bele :(

Deny - 2020. 04. 22. 00:04

Savanah: Nem írták át, ez eredetileg is így nézett volna ki. Csak mázlijuk volt, hogy az epizód volt olyan eseménydús, hogy elment finálénak.

Olvastam, hogy a DeLucás szálra pont a következő részben tértek volna vissza. Gondolom, ezt meg is fogják tartani, ha esetleg kisebb csúszással is.

Ha hihetünk a bennfenteseknek, a finálé egy katasztrófarész lett volna, ahol valaki nagy eséllyel meg is halt volna. A Station 19 fináléjából talán majd kapunk némi utalást, hogy pontosan milyen katasztrófát terveztek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz