login |

2020/21: Pilotszezon – CW

2020. 04. 14. 18:20 - Írta: human

13 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) A CW bizonyos szempontból idén sem az a nagy bevállaló, de azért jó pár közönségkedvencre van esély, méghozzá nem csak a spinoffoknál. Más kérdés, hogy a csatorna már két tervet be is rendelt sorozatnak, így a maradéknak jóval kevesebb esélye van érvényesülésre. De mivel vannak a készítők között nagy nevek, a címet között pedig ismert IP-k, valamint már futó sorozatok előzményei, ezért bármi előfordulhat.

A tovább mögött a 2020/21-es CW-s projektek.

Kung Fu

Készítő: Christina M. Kim – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Olivia Liang, Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Gavin Stenhouse, Gwendoline Yeo
Történet: az azonos című tévésorozat adaptációja, egy komoly válságon áteső fiatal nőről, aki ott hagyja a főiskolát és Kínába megy, ahol egy elszigetelt kolostorban töltött időszak az egész életét megváltoztatja. Hazatérve azonban szülővárosát bűnözéssel és korrupcióval látja elöntve, így harcművész tudását és Shaolin értékeit arra kezdi el használni, hogy megvédje közösségét és igazságszolgáltatás elé állítsa a bűnösöket – miközben keresi Shaolin mentora gyilkosát, aki őt vette célba.

The Lost Boys (tavalyról – idén megint megpróbálják)

Készítő: Heather Mitchell, Rob Thomas
Szereplők:  Rochelle Aytes, Branden Cook, Lincoln Younes, Ruby Cruz
Történet: a mozifilm (itthon: Az elveszett fiúk) alapján egy idealisztikus tengerparti városról, és annak titkos vámpír alvilágáról – ide (mármint a városba) költözik két fiútestvér apjuk hirtelen halála után itt született anyjukkal abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek. A tesók idővel azonban egyre mélyebben elmerülnek a csábítással teli világban, köszönhetően a helyi örök szépséggel és fiatalsággal rendelkező élőhalottaknak, és idővel és egy mitológiai harc két oldalára sodródnak.

Maverick

Készítő: Merigan Mulhern, showrunner: Warren Hsu Leonard — executive producer: Josh Schwartz és Stephanie Savage
Szereplők: Reina Hardesty, Nandy Martin, Zainne Saleh, Christopher Meyer, Zayne Emory, Mark Moses, Pete Ploszek
Történet: az amerikai elnök főiskolát elkezdő lányáról, akinek felnyílik a szeme és elkezdi megkérdőjelezni saját lojalitását az országot autoriter módszerekkel irányító apja iránt, akit addig erkölcsösnek hitt. Az évfolyamtársai és a rá vigyázó titkosügynökök figyelő szemei láttára döntenie hát, hogy hű marad családjához, vagy csatlakozik az egyre gyarapodó “ellenálláshoz”.

The Republic of Sarah (korábban a CBS-en megpróbálták már)

Készítő: Jeffrey Paul King
Szereplők: Stella Baker, Luke Mitchell, Izabella Alvarez, Nia Holloway, Hope Lauren, Landry Bender, Ian Duff, Forrest Goodluck
Történet: a Northern Exposure (itthon: Miért éppen Alaszka?) szellemében egy New Hampshire-ben található kisvárosról, mely világhírűvé válik azáltal, hogy egy értékes forrást (nyersanyagot?) fedeznek fel határain belül, ami arra készteti a lakókat, hogy független nemzetnek kiáltsák ki magukat. Így pedig a meglehetősen fiatal polgármester, valamint tapasztalatlan helyiekből álló kabinetje egy ország irányításával lesz kénytelen megbirkózni.

Superman & Lois (azonnali sorozatberendelés)

Készítő: Todd Helbing – executive producer: Greg Berlanti,
Szereplők: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Jordan Elsass, Alexander Garfin, Dylan Walsh, Emmanuelle Chriqui, Erik Valdez.
Történet:  a világ leghíresebb szuperhőséről, Supermanről szólna és az újságíró Lois Lane-ről, ahogy a megpróbálnak megküzdeni a stresszel, a rájuk nehezedő nyomással, valamint annak komplexitásával, hogy milyen a ma társadalmában dolgozó szülőnek lenni. 

Walker

Készítő: Anna Fricke
Szereplők: Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Keegan Allen, Mitch Pileggi, Molly Hagan, Jeff Pierre
Történet:  mába helyezik a Walker, Texas Ranger-sorozat alapjait. A két gyerek egyedülálló, özvegy apja a saját morális kódjával tér vissza Austinba, miután 2 évig beépülten dolgozott, és felfedezi, hogy kemény munka vár rá. Megpróbál a gyerekeihez újra közel kerülni, a családjával összetűzései vannak, de legalább a párjának tett egyik első női Texas Rangerrel talál egy váratlan közös álláspontot. Mindeközben egyre erősebben gyanítja, hogy a felesége nem véletlenül halt meg.

cím nélküli The 100-előzménysorozat

Készítő:  Jason Rothenberg 
Szereplők:  Iola Evans, Adain Bradley, Leo Howard
Történet: A The 100 első évadja előtt 97 évvel játszódó történet, ami az emberiség nukleáris apokalipszisével indul. Egy csapat túlélőt követ a földön, akik igyekeznek túlélni a veszélyes világon, és létrehozni egy új és jobb társadalmat a régi romjain. (A The 100 – 7×07 fogja felvezetni.)

cím nélküli Arrow-spinoff / Green Arrow & The Canaries

Készítő: Beth Schwartz, Mark Guggenheim, Jill Blankenship, Oscar Balderrama – executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Katherine McNamara, Katie Cassidy, Juliana Harkavy
Történet: az Arrow spinoffja, ami az eredeti széria női karaktereire koncentrál, konkrétan Mia Smoak-ra, Laurel Lance-re és Dinah Drake-re.  (A backdoor pilotról, ami az Arrow-ban ment le, itt írtunk.)

13 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2020. 04. 14. 19:02

Kung Fu – ez a legtipikusabb kung-fu sztori evör, meh.

The Lost Boys – hát ez még izgalmas is lehetne, de nem a CW-n

Maverick – ötletes alapsztori

The Rep. of Sarah – szintén, érdekelnek az ilyen kikiáltott mininemzetek

Superman&Lois – ööö, Superman-rajongók biztos örülnek

Walker – ööö, Texas Ranger-rajongók biztos örülnek

The 100-előzmény – naná, érdekel, jöhet!

Arrow-előzmény – ebből meg nem nézem az eredetit, szóval nem mozgat meg

winnie - 2020. 04. 14. 19:03

általában azt szoktam írni, hogy mindegyik érdekel, de itt tényleg csak a republic of sarah, bár a maverickről el tudom képzelni, hogy bejön. (najó, esetleg a 100.)

Jack - 2020. 04. 14. 19:07

Hallottam olyan híreket, hogy elvileg a csatornák valamilyen alternatív megoldást (pl. videós prezentáció) találnak ki, hogy bejelentsék az új sorozatokat..
Erre vajon mennyi az esély? Ha esetleg sikerül vajon mi mit kaphatunk az újoncokból?

Necridus - 2020. 04. 14. 19:22

Kung Fu: talán ez az első Berlanti sorozat hosszú ideje, ami abszolút hidegen hagy.

The Lost Boys: a vámpír téma valahogy sosem működött nekem.

Maverick: Ez meglepett, hogy ennyire komoly és “szaksorozat” akar lenni a CW-n, ami alapvetően nem ilyen sorozatokat sugároz. Hát nem igazán hozott lázba a sztori.

The Republic Of Sarah: Ebben nem igazán látom, mi az, ami miatt egyáltalán elkezdték csinálni. Mi itt a sztori, mi lesz izgalmas, mi fog visszarángatni folyamatosan a képernyőre? Látni kell majd az előzetest – ha lesz. Luke Mitchell viszont itt van, szóval így már valamennyire érdekel.

Superman & Lois: Arrowverse két “fúdenagy” karaktere, akik totál megalapozatlanok és egyszerűen nem tudtam őket megszeretni abban a 4-6 részben, amiben ott voltak. De Arrowverse, szóval megpróbáljuk.

Walker: Ha epizódikus lesz, azonnal otthagyom, de átívelősen érdekes lehet, mert elég komoly dráma alapját adja a leírás (más kérdés, hogy szerintem Padalecki nem fog tudni megküzdeni a szereppel, ha nem érzelemmentes fadarabot kell játszania). Lindsey Morgan húzónév.

The 100-előzmény: Ez még működhet is, ha rendesen kihasználják a lehetőségeket (Nem úgy, mint az új évadban az új bolygót).

Green Arrow & The Canaries: nézős. Ez nekem kell.

Mindegyiknél majd az előzetes fog többet segíteni nyílván, de egyelőre úgy tervezem, mindnek a pilotját megnézem.

Piros11 - 2020. 04. 14. 21:34

Kung Fu: Hát ez elképsztő ötlettelennek tűnik ennyiből,kicsit se csigázott fel.

The Lost Boys: Vámpíros,hát az esélyt megkapná,hátha bármiféle újdonságot mutatna a témában,de ha csak a tipikus romantikus,szerelmi sokszöges dolog lesz,akkor offos.

Maverick: Na ez még érdekesnek is hangzik,de egyszerűen nem tartom működőképesnek egy CW-n,de hátha rám cáfol és nem Riverdale szintű titkok derülnek ki az elnökről,hanem valódi dráma lesz.A kezdeésnél ott lennék az biztos.

The Republic Of Sarah: Itt a humora lehet a kulcs nekem ennyi alapján.

Superman & Lois: Arrowverse és ez a casting borzalom,nekem ez nem.

Walker: Az eredetiből nem sokra emlékszem,csak arra,hogy ez a Chuck Norris kultusz már akkor is volt(legalábbis amikor én tvben néztem),Jaredben én sem látom hogy hozza majd ezt a karizmatikus figurát,itt majd a trailer eldönti h bele nézek-e egyátalán.

The 100-előzmény: IGEN ez kell, nem kérdés,bizakodok hogy Rothenberget szeretnék megtartani,mégis csak szállított egy 7 évados soroaztot,ami bár nem volt kiemelkedő,azért stabilan hozott,mid-seasonre tökéletes lenne.Tuti nézős,kiváncsi vagyok itt mivel indokolnák majd,hogy tini központú(eddigi casting alapján legalábbis)

Green Arrow & The Canaries: Mára minden Arrowverse sorozatból kikoptam,Katie Cassidy soha nem volt kedvenc,a másik két hölgyet viszont már nem láttam,szóval az esélyt megkapná.

Eltiron - 2020. 04. 14. 21:49

4 remake és 2 spinoff… Ismét dübörög a kreativitás.

Florabell - 2020. 04. 14. 21:55

Kung Fu: nem tudom létezik-e ennél nagyobb klisé,valahogy erre így önmagában,nem vagyok vevő,túl sokszor sütötték már el ezt az önjelölt igazságosztös cuccot.A gyilkosos szálról meg ne is beszéljünk,csak felesleges izgalomkeltés.

The lost boys:nekem személy szerint nem valószínű,hogy bejönne ez a koncepció,de ettől még lehet jó. Szerintem nem rossz ötlet.

Maverick:igen-igen! Ez a széria kell nekem.Remélem megcsinálják.Annyira bírnám.

The Republic of Sarah:ha erősek a karakterek és jó a dinamika,akkor simán működhet,bár nem tudom hova szeretnék kifuttatni.Meg nem is nagyon illik a CW profiljába.

Superman & Lois:ez is jó lehet,bár eddig szuperhősös sorozatokkal nem nagyon volt szerencsém.Jó lenne,ha inkább a családi dramedy irányába vinnék a fókuszt és könyörgöm ne rabolja el egy űrlény a fináléban a gyereküket.

A többinek az alapsorozatát nem nagyon ismerem és így első olvasásra egyik se keltette fel túlságosan az érdeklődésem.

Diapolo - 2020. 04. 15. 00:13

Kung Fu: ez érdektelen így kapásból

The Lost Boys: CW? Vámpír? Ezt azt hiszem kihagyom.

Maverick: ha inkább a politikai vonalról közelítik meg a történetet, mintsem a karakter szempontjából, akkor érdekes is lehet.

The Republic of Sarah: ezt nem egészen értem mi akar lenni, kicsit ilyen semmilyennek tűnik leírás alapján.

Superman&Lois: Superman érdekelne, de tartok tőle, hogy nem azt a Supermant kapjuk, amit sokan várnánk

Walker: a szereplőgárda érdekes, de a történet aligha kötne le.

The 100 előzmény: mindenképp belenézek

Arrow-spinoff: ez alapból kuka, az anyasorozatot is kaszáltam a közepénél kb.

Aldo - 2020. 04. 15. 02:32

Talán:

The Republic of Sarah: emlékszem a CBS upfrontsra, akkor felkeltette az érdeklődésemet és sajnáltam, hogy nem rendelték be. Egy nézhető kisvárosi sorozatot még ki lehet hozni belőle.

Maverick: lehetne belőle valami jó politikai sorozat, de nyilván inkább drámázás lesz, de hátha nézhető lesz.

cím nélküli Arrow-spinoff / Green Arrow & The Canaries: ha hoznák az Arrow 1. évados komorabb heti gonosz hangulatát, akkor talán.

Teljesen érdektelen:

Kung Fu
The Lost Boys
Superman & Lois
cím nélküli The 100-előzménysorozat
Walker

winnie - 2020. 04. 15. 05:31

Eltiron: csak azért, mert valaminek azonos a címe, még bőven kell kreativitás, sőt, csak az kell. mi abban a nem kreatív, ha készül egy walker reboot? kvázi mindent nulláról kell kitalálni, csak a címet nem. vagy egy spinoffban mi nem kreatív csak azért, mert egy korábban definiált világban játszódik? igen, ismert IP-kre alapoznak, de a néző miatt. a legutóbbi nem IP-alapú CW-sorozatot (hirtelen nem is tudom, melyik volt az) mennyien nézték? a világon semmi értelme nincs nem IP-re alapozni, ha lehet IP-re is. ha valakinek van egy kreatív vámpíros sorozatötlete, akkor ráteszi a lost boys címkét és hirtelen nem lesz kreatív?:)

cyberdog - 2020. 05. 22. 18:56

– Kung Fu – az eredeti sorozat sem érdekelt. Ez sem túlzottan mozgat meg.
– The Lost Boys – a film tetszett gyerekként
– Maverick – meglátjuk, Érdekesnek tűnik.
– The Republic of Sarah – nemzetépítős, akármikor jöhet.
– Superman&Lois – Zupa’man… gondolom még mindig kívül fogja hordani az alsóját. Nem bírom a melléknevesek egyéneket. Kivéve a Galaxis Őrzőit mert ők coolak…
– Walker – Padalecki, Chuck Norris-os szakállt fog növeszteni…? Vicces lesz.
– The 100-előzmény – túlélős, meg poszt-apokaliptikus naná, hogy…
Arrow-előzmény – ezen már alsó sincs.

Necridus - 2020. 05. 22. 19:19

cyberdog:

Nézd, nem ott hordja.

cyberdog - 2020. 05. 24. 12:39

Necridus

:)))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz