login |

2020/21: Pilotszezon – ABC (drámák)

2020. 04. 15. 18:20 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) Vajon az ABC idén is az érdekes berendeléseiről, de végül mellémenő sorozatairól lesz emlékezetes? Legalábbis szokás szerint említhetem, hogy ők azért próbálkoznak sokszor, egy projektet már most kiszúrtam magamnak. Ti?

A tovább mögött tehát a pilotberendeléseik, na meg egy olyan, ami rögtön sorozat lesz.

The Big Sky (sorozatberendelés)

Készítő: David E. Kelley
Szereplők: John Carroll Lynch, Dedee Pfeiffer, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Brian Geraghty, Kylie Bunbury, Natalie Alyn Lind
Történet: CJ Box Cassie Dewell-regényei alapján, procedurális thriller egy magánnyomozóról és egy volt rendőrről, akik két lánytestvért keresnek, akiket egy kamionsofőr rabolt el egy elhagyatott. montanai autópályán. Amikor rájönnek, hogy nem ők az egyetlen lányok, akik eltűntek azon a környéken, versenyt kezdenek futni az idővel, hogy megállítsák a gyilkost, mielőtt ismét lecsapna.

The Brides

Készítő: Roberto Aguirre-Sacasa — executive producer: Greg Berlanti
Szereplők: Gina Torres, Goran Visnjic, Katherine Reis, Chris Mason, Sophia Tatum, Erin Richards, Charlie McElveen
Történet: modern és szexi újragondolása Drakula történetének egy családi dráma, vámpíros szappan köntösében, erős horror elemekkel, 3 női főszereplővel, arról, hogy mit tesznek ezek a halhatatlan nők, hogy fenntartsák gazdagságukat, presztízsüket, hagyatékukat – és cseppet sem tipikus családjaikat. (Nem főszereplőként, de természetesen Drakula is benne lenne a sorozatban, amit 2015/16-ban az NBC-re próbáltak elkészíteni.)

Harlem’s Kitchen

Készítő: Zahir McGhee
Szereplők: Delroy Lindo, Sheryl Lee Ralph, Miguel Gomez, Clare-Hope Ashitey, Adrianna Mitchell, Pepi Sonuga
Történet: családi dráma egy sikeres harlemi fine dining étteremben, aminek a vezető séfje a családfő, aki feleségével és három lányával viszi a boltot. Azonban egy váratlan haláleset zűrzavart generál a családban, és az étterem jövőjét is veszélybe sodorja, mivel folyományaképp rég eltemetett titkok is felszínre kerülnek.

Rebel

Készítő: Krista Vernoff
Szereplők: Katey Sagal, John Corbett, James Lesure, Ariela Barer, Tamala Jones, Andy Garcia, Lex Scott Davis
Történet:  Erin Brockovich élete által ihletett sorozat egy jogi végzettség nélkül jogtanácsos nőről, aki vicces, zseniális és rettenthetetlen, és iszonyatosan törődik az ügyekkel, amikben hisz és amikért harcol, és az emberekkel, akiket szeret. Ezért szó szerint minden áron győzni akar.

Thirtysomething(else)

Készítő: Marshall Herskovitz, Ed Zwick
Szereplők: Ken Olin, Mel Harris, Timothy Busfield, Patricia Wettig, Chris Wood, Odette Annable, Patrick Fugit, Auden Thornton, Melanie Mayron, Polly Draper, Kendrick Sampson
Történet: a klasszikus, 1987-es sorozat folytatása, az akkori főszereplők mostanra 30 fölötti gyermekeivel a középpontban. Melléjük visszatér az eredeti sorozatból Michael, Hope, Elliot, Nancy, Melissa és Ellyn karaktere.

Wreckage

Készítő: Jacquie Walters — rendező: Marc Webb
Történet: Emily Bleeker könyve alapján, egy repülőgép-szerencsétlenség médiaszenzációvá váló túlélőjéről, aki bátornak mutatkozik, azonban hazudik mindenkinek, miután 4 évnyi lakatlan szigeten való élés után megmentik társával, ugyanis nem beszélhet arról, ami valójában történt velük.

Triage

Készítő:  David Cornie, executive producer/showrunner: Erica Messer, rendező: Jon M. Chu,
Történet: karakterközpontú orvosi sorozat egy úttörő sebészről, illetve az ő munkájáról egy kórházban – három különböző évtizedben. A több idősávban követhetjük, hogy fejlődik az orvostudomány, illetve miképp alakulnak a karrierek, barátságok és romantikus kapcsolatok a főhős és kollégái életében.

5 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2020. 04. 15. 18:36

The Big Sky: nekem ez egyelőre csak egy 3-4 részen keresztül életképes történetnek tűnik, de egyébként maga a sztori érdekes, szóval mini-sorozatnak tök jó lenne.

The Brides: AH, nem. Erin Richards miatt még talán lenne, de itt is a vámpírvilág a túl taszító számomra.
Roberto Agu…, és Greg Berlanti? Egyik taszítóbbá teszi, másik vonzóbbá.

Harlem’s Kitchen: Itt azon fog múlni, mennyire veszik komolyan magukat, mert ha súlytalan titkok derülnek ki, nagyon nehéz lesz tényleg szeretni.

Rebel: Na, ez már felkeltette az érdeklődésem, ha kellően dinamikus és a főszereplő szimpatikus lesz, engem megvett.

Thirtysomething(else): Nem ismerem az eredeti sorozatot, de ahogy olvasom, a The Village jut eszembe tavalyról. Azt kedveltem. Ha ebben is lesznek olyan szívmelengető részek, de nem túl csöpögősre sikerednek, jöhet.

Wreckage: Ez a másik, ami tényleg felkeltette az érdeklődésem, a lakatlan szigetes történeteket szeretem, és ebben azért nagyot tud dobni az, hogy valami rejtélyes szál is van, hogy mégis mi történt a múltban. Kicsit Arrow flashback-re hajaz, bár nyilván nem megy a szuperhős irányba.

Triage: Ez meg a Me,Myself&I doki edition. Ha nem erőltetik bele a jövőbe az összes múltbeli karaktert, nem válik az egész túl mesterkéltté, jó is lehet.

heidfeld - 2020. 04. 15. 18:55

Ezek a női vámpírok, olyan rosszul hangoznak, hogy akár még jó is lehet.. Erin Richards miatt kap esélyt.
Talán még a Triage. Me, Myself&I konkrétan utóbbi évek egyik legjobbja volt a tévében, számomra, de ez ugye nem vígjáték.

Florabell - 2020. 04. 15. 20:43

Wreckage és Rebel egyértelmű.Még a triage hangzik izgalmasan. Tippre a Harlem’s Kitchen-t tuti berendelik,mostanában sok az ilyen középszer sorozat az abc-n.A Brides nagyon furán hangzik.

Florabell - 2020. 04. 15. 22:14

Na jó nem akarok igazságtakan lenni a Harlem’s kitchennel,egy konyhás dramedy jó ötlet és az az igazság tuti belebézek majd,ha elkèszül.

Diapolo - 2020. 04. 15. 23:13

Ebből Wreckage és a Rebel tűnik számomra érdekesnek, a The Big Sky pedig Katheryn Winnick miatt kap esélyt. A többi sajnos nem nagyon győzött meg, bár feltett szándékom, hogy az összes pilot kap idén (is) esélyt az országos felhozatalból, tehát ki nem zárom őket kapásból.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz