login |

2020/21: Pilotszezon – ABC (komédiák)

2020. 04. 16. 20:19 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) Az biztos, hogy Jason Lee egykamerás komédiába való visszatérése ha eljut a berendelésig, akkor várós lesz. Ti mit szúrtatok ki?

Az ABC a tovább mögötti komédia projekteből válogat.

Adopted

Készítő: Shawn Vance, Daril Fannin, Jimmy Kimmel
Történet: egykamerás komédia valós történet alapján egy Texas-ba hazatérő zöldsapkás katonáról, aki családjával igencsak megküszködik új testvére, egy 12 éves orosz kisfiú örökbefogadásával.

Home Economics

Készítő: Michael Colton & John Aboud
Szereplők: Topher Grace
Történet: egykamerás komédia, önéletrajzi ihletés alapján három felnőtt testvérről, akik közül az egyik a felső tízezerhez tartozik, egy középosztálybeli, egy pedig csak nagy nehezen él meg az egyik napról a másikra.

My Village

Készítő: Kari Lizer
Szereplők: Kyra Sedgwick, Rachel Sennott, Joey Bragg, Emma Caymares, Austin Crute
Történet: többkamerás komédia egy anyáról, aki azon filózik, hogy maradhatott magára, miközben a fészekből kirepülő gyerekei élnek, mint Marci Hevesen több ezer kilométerre tőle. Ezért úgy dönt, hogy a családjával a helye, és visszahelyezkedik az életükbe, a gyerekei pedig rájönnek, hogy nagyobb szükségük van rá, mint azt gondolták volna.

Prospect

Készítő: Sherry Bilsing-Graham & Ellen Kreamer
Szereplők: Hunter King, David Alan Grier, Diana Maria Riva, Dale Dickey
Történet: egykamerás komikus western feminista csavarral, egy idealista fiatal nőről, aki a határvidékre költözik, hogy tanító lehessen, azonban nézetei hamar próbára tétetnek, amikor kiderül, hogy diákjai nem gyerekek lesznek, hanem renitens farmmunkások.

Work Wife

Készítő: David Windsor és Casey Johnson, executive producer: Ryan Seacrest és Kelly Ripa
Szereplők: Angelique Cabral, Tone Bell, Christopher Gorham, Annapurna Sriram, Matt Shively, Maile Flanagan, Kelly Ripa
Történet: egykamerás, Ryan Seacrest és Kelly Ripa munkakapcsolata alapján, egy egymással plátói kapcsolatot ápoló férfiról és nőről, akiknek az életét a szakmai siker, a személyes barátság, és az teszi sikeressé, hogy képesek egymással még a dezodorukat is megosztani – mindez az ingatlankereskedelem világában. A páros saját csapatot indítva beleveti magát az ismeretlenben, mely közben átélhetik annak stresszét, hogy ők a főnökök, és az eddiginél is jobban kell támaszkodniuk saját jin és jang-dinamikájukra, mind szakmai, mind magánéletükben.

Cím nélküli Kapnek/Holland

Készítő: Emily Kapnek — executive producer: Dean Holland
Szereplők:  Quintessa Swindell 
Történet: egykamerás komédia, szerelmi sztori egy csavarral, egy kreatív, lázadó és elkényeztetett New York-i tiniről, akinek szinte sosem mondtak nem-et, akit úgy neveltek, hogy mindent megtehet, aki korán zenélni kezd és így fejezi ki önmagát, és akinek az élete a feje tetejére áll, amikor belebotlik egy családi titokba.

Valley Trash

Készítő:  Niki Schwartz-Wright
Szereplők: Jason Lee, Lulu Wilson
Történet: egykamerás komédia egy munkás családról, akikre kultúrsokk vár, amikor felveszik 14 éves lányukat egy előkelő Los Angeles-i magániskolába, ahova olyanok járnak, akik nem akarnak közösködni velük.

Kids Matter Now

Készítő:  Shana Goldberg-Meehan
Történet: többkamerás komédia egy díva főnökről, aki nem nagyon viseltetik türelemmel a dolgozó szülők (vagy szülő dolgozók) iránt, azonban amikor örökbe fogad egy babát, megváltozik a látásmódja, és háromgyerekes asszisztensét valószerűtlenül mentorának fogadja, ezzel is felborítva a hivatali dinamikát.

4 hozzászólás Ne habozz!

humorpalanta - 2020. 04. 16. 20:36

Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy melyik kettő a várós.

Prospect – Ínycsiklandó. Végre egy kis kiszakadás az általánosságból. Remélem ilyen Million ways to die hangulatban csinálják meg, még vicces is lehet!

Valley Trash – Pótlék. Jason Lee és trash people? Hol kell aláírni? Ugye tudjuk, hogy kiket kell vendégszerepeltetni? :P

Florabell - 2020. 04. 16. 21:02

Nem vagyok túlságosan otthon a komédia műfajában,de a Prospect érdekelne. Izgalmas,újszerű koncepció.

Necridus - 2020. 04. 16. 22:01

Nagyon nehéz nálam jól szerepelnie egy komédiának, de ha igen, azt nagyon tudom szeretni. Itt (humorpalantaval tökéletesen egyetértve) a Prospect hangzik érdekesnek, végre nem a szokásosat ígéri, a Valley Trash meg… hát na, Earl vibes. Ide vele azonnal!

A többi abszolút nem.

Diapolo - 2020. 04. 16. 22:33

Csatlakozom humorpalantahoz es Necridushoz. A Prospect es a Valley Trash tunik erdekesnek, a tobbihez elozetesen nem sok remenyt fuznek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz