login |

Délelőtti videó 6.: Masterchef Australia

2020. 04. 16. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, reality, video,

Aki gasztroreality-rajongó, az erre esküszik: napi adások és sokkal, sokkal magasabb fokú profizmus, ld. korábbi kibeszélőinket – és a kiemelt ajánlónkat.

A Masterchef Australia 12. évadja most indult el és all star szezonról van szó, ami a Back To Win alcímet kapta, hiszen 24 régi séf fog ismét főzni benne. fel.

Előzetesek a tovább mögött az új zsűrivel (Jack Zonfrillo, Melissa Leong és az S4-et megnyerő Andy Allen).

BIGGEST MASTERCHEF EVER

Grand finale level dishes straight out of the gate. The biggest season of MasterChef ever! Back To Win starts Easter Monday on 10.

Gepostet von Channel 10 am Mittwoch, 25. März 2020
MASTERCHEF: Poh's Major Stuff Up

"I forgot to make an entire element of my dish." She's an early favourite but will Poh stuff up in a major way in the first cook?! MasterChef Back To Win starts Easter Monday on 10.

Gepostet von Channel 10 am Mittwoch, 25. März 2020

1 hozzászólás Ne habozz!

Dalmayr - 2020. 04. 16. 19:34

Nagyon nagyot koppantam mikor megláttam, hogy új zsűri van, annyira hozzám nőtt már George, Gary és Matt. Nem hallottam róla, hogy lecserélik őket. Kellemeset csalódtam, Jock jól összefogja a zsűrit, Andyt pedig előtte is kedveltem. A 24 versenyző között ott van az all time kedvencem Simon, de nagyon erős lesz a mezőny, Poh és Reynold például vér profik, rengeteg tapasztalattal. A szint sokkal magasabb mint eddig, és csak 1-2 ember van aki nem szimpatikus. Kicsit átalakult a műsor felépítése is, ami nem is baj, szerintem izgalmasabb lesz így. Gordon Ramsay nagy meglepetésemre nagyon szimpi volt az eddigi adások alatt, nem tolja az elmebeteg stílusát, sőt kimondottan kedves. Ez a műsor annyira a szivem csücske, szórakoztató és izgalmas. Jó kis 2 hónapnak nézünk elébe :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz