login |

Hírhétfő – Party of Five-kasza!

2020. 04. 20. 09:07 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Cobra 11 24. évad, Feleségek luxuskivitelben 3. évad, Itt vagyunk 1. évad, Scooby-Doo és (sz)társai 1. évad (folytatás), Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig 1. évad (vendégblogger?) + Netflix: Éjféli gospel 1. évad, Füves fogások 1. évad + tévés premier: Fekete hétfő 2. évad, Bezzegszülők 1. évad, Jobb idők 4. évad
 • Premier: Marvel’s Spider-Man S3, Mystery Road S2, The Last Dance S1, Dragnificent! S1, Breaking The Band S1, Rock & Roll Road Trip with Sammy Hagar S5, Death Row Stories S5, The Top Ten Revealed S3, Evil Online S3, LEGO Masters AUS S2, Craft Party S2, Space Man S1, What’re You At With Tom Power S1, Rhod Gilbert’s Work Experience S9 + Finálé: Belgravia S1 (vendégblogger?), NCIS: New Orleans S6, From Scratch S1, The Lake Eerie Murders S2, Unsung S14
 • Teljes évados premier: The Midnight Gospel S1 (Netflix), Cooked with Cannabis S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Prime: 04.28 Don Matteo (Don Matteo) 11. évad
 • Magyar premier – Netflix: 05.01 Flash – A Villám (The Flash) 5. évad
 • Magyar premier – RTL Klub: 04.27 Cápák között 2. évad
 • A Reef Break szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: The Last Dance S1 (hetiben!)
 • Elmarad a 2020-as San Diego Comic Con.
 • Sajtóinfók szerint patthelyzetre jutottak a Lucifer 6. évadja kapcsán Tom Ellis és a Warner stúdió közötti bérújratárgyalások (ugye a kasza miatt ismét le kell őt szerződtetni), miután a színész állítólag visszautasította a stúdió legutóbbi ajánlatát. Mivel korábban már szó volt arról, hogy alá lett írva egy szerződés ennek kapcsán, így lehet, hogy szerződésszegés történt. A Warner egyénként az elmúlt hetekben többször is “édesítette” ajánlatát, és források úgy fogalmaztak a TvLine-nak, hogy “Everyone wants Tom to be happy, tut there’s a limit, and it’s been reached.” Tippre az efféle szivárgások is nyomásgyakorlás céljából történnek, szóval talán nem érdemes kétségbe esni.
 • A DC Universe 05.18-ra tolta el a Stargirl premierjét, vagyis a CW egy nappal később kezdi el adni.
 • Az angol ITV Isolation Stories címmel rendelt be 4 részes sorozatot (15 perces epizódokkal) Jeff Pope-tól, melyben ismert színészek fogják gondolatébresztő és humoros módon bemutatni azt, hogy a karanténhelyzet miképp változtatta meg az életüket. Természetesen mindezt sajátmagukat filmezve és távolból érkező rendezői instrukciók révén.
 • Az Agents of SHIELD 7. évadjában szerepelni fog Enver Gjokaj, mint az Agent Carter-ből ismert Daniel Sousa ügynök.
 • Míg a Grey’s Anatomy nem tudta leforgatni tervezett fináléját, addig ez a Station 19-nek sikerült, és a két sorozat crossoveres viszonya miatt utóbbi szezonzárójából lehet majd következtetni arra, hogy mit terveztek a GA zárásában. Azért valamennyire megvágták a részt, hogy ne legyen annyira spoileres, de lesznek, akik le fognak vágni bizonyos dolgokat.
 • A God Friended Me kaszája ellenére fog lezárást kapni, legalábbis a készítőket még időben értesítették erről, és tudták úgy kanyarítani a sztorit, hogy megágyazzanak egy utolsó résznek.
 • Először azt hittem, hogy minket nem annyira érintett, így nem is jeleztem, de a Phoebe Waller-Bridge Fleabag színházi előadását elérhetővé tette egyrészt angol nyelvterületeken az Amazon Prime, másrészt a színház, a Soho Theatre saját oldalán mindenki megnézheti még pár napig némi támogatás fejében.
 • 04.15-én elindult a Peacock előfutama, egyelőre csak katalóguscímekkel – júliusban lesz az eredetikkel való nagy indulás. Itt olvasható, hogy most mi elérhető, és mi várható később, főleg a konzerv cuccokra koncentrálva.
 • Rashida Jones #blackAF-epizódot rendezett.
 • A Freform elkaszálta a Party of Five-ot.
 • Ava DuVernay, a Cherish The Day készítője beszél a szezonzáróról.
 • A Scandal készítői és a közreműködői beszélnek a sorozat örökségéről.
 • Vendégszerep: Paige Turco, Tom Lenk – NCIS: New Orleans, T.I., Antonique Smith, Tina Fears – Genius: Aretha (visszatérők),
 • Pilotszerep: Elodie Yung – The Cleaning Lady (FOX)
 • Interjú: Justin Halpern és Patrick Schumacker (a Harley Quinn készítői), Dana Fox (a Home Before Dark készítője), Mandy Moore (a Zoey’s Extraordinary Playlist koreográfusa), Viola Davis  (Annalise – How To Get Away with Murder), Tim Gunn (Tim Gunn – Making The Cut),
 • 04.26-án egy fináléval vissza fog térni a Nicsak ki vagyok? a TV2-re.
 • A Playground Entertainment megvásárolta Tamora Pierce Tortall Universe-könyveinek a tévésorozatos adaptációs jogait (az itthon megjelent ciklus címe A nőstényoroszlán éneke). A 20 könyvből álló fantasy széria egy lordokkal és lédikkel, lovagokkal és varázslókkal benépesített királyságban játszódik, ahol a kevés szerencsések mágikus képességekkel rendelkeznek. A kifejezetten sok (női) hősből álló populációnak minden szomszédos birodalom részéről katonai fenyegetésekkel kell szembenéznie. A könyvsorozat különlegessége, hogy olyan mai témákat jelenít meg fantasy környezetben, mint a feminizmus, az LGBTQ, a szerelem, a bujaság, a felnövés, a diverzitás és az osztálykülönbségek.
 • Az ESPN és az NFL Network közös NFL-draftközvetítéssel fog előrukkolni a héten, és (sajnos) főleg az ESPN-es személyiségekre fognak támaszkodni.
 • Sajtóértesülések Drew Brees szerződést kötött az NBC-vel és visszavonulása után ott lesz szakkommentár az amerikai focis közvetítéseknél. Akkor 2022-től Mike Tirico + Drew Brees a Sunday Night Football-ban?

18 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2020. 04. 20. 09:37

“Mai magyar premier: Cobra 11 24. évad”

RTL és a német wiki máshogy számolja az évadokat

Az RTL moston – az ő számozásuk szerint – a legutóbbi epizód amit oda felraktak a “Klassenfahrt” című epizód (az RTL számozás szerint 23×20)

Német wiki szerint a sorrendben következő rész ( = évadnyitó) a Most Wanted lenne. Ez a Budapesti epizód.

winnie - 2020. 04. 20. 09:52

ez mit jelent pontosan? a németeknél ez hányadik rész lenne melyik évad évadból?

kiskiraly - 2020. 04. 20. 10:42

Itt van az német epizód lista (de vagy három különboző számozással vannak ellátva az évadok)
https://de.wikipedia.org/wiki/Alarm_f%C3%BCr_Cobra_11_%E2%80%93_Die_Autobahnpolizei/Episodenliste

Rákerestem a legutóbb feltett részre (23×20 RTL Most számozás alapján, cím: “Klassenfahrt”) és a a német wiki szerint ez az évadzáró epizód és következő rész a Most Wanted lenne

Tehát az RTL Most alapján akkor a Most Wanted 24×01 lenne
(viszont a német wiki szerint ez 23×01)

Így igazodjon ki az ember :)

tghcs - 2020. 04. 20. 11:19

Winnie, a Belgravia S1-et a premierek közé írtad, gondolom véletlenül, de az inkább finálé. :-)

John Doe - 2020. 04. 20. 11:41

Az eredeti Ötösfogatot valaki nem tudja hol elérhető szinkronosan? Akkoriban kisgyerekként szerettem, visszanéznék 1-2 évadot belőle, hogy most felnőttebb szemmel milyen.

Kerestem már sok helyen, de nincs fent, vagy max csak felirattal.

Deny - 2020. 04. 20. 11:47

Kíváncsi vagyok a Station 19 fináléjára, mert olvastam, hogy a Grey’s Anatomyban állítólag kinyírtak volna valakit, szóval gondolom, valamilyen katasztrófa-epizód lesz.

juhaszvik - 2020. 04. 20. 12:41

John Doe: nem vagyok adminisztrátor vagy ilyesmi, de az ilyen kérdés eléggé offtopic az oldalon (szerencsére).
És a válasz is, ezért nagyon röviden: indavideó (van rajta minimax logó, szóval felteszem szinkronos).

Goku90 - 2020. 04. 20. 12:48

Ez a Peacock nálunk még egy jó darabig nem lesz elérhető, igaz?

winnie - 2020. 04. 20. 13:07

Goku90: nem tudom, hogy tervbe van-e véve máshol.

ezeknek a szolgáltatásoknak (ld. még hbo max) a zöme csak amerikában indul el, és jó eséllyel nem is nagyon lesznek teljesen globálisak, inkább csak pár piacra terjeszkednek – persze lehetnek kivételek. (vagy ha igen, akkor nagyon korlátozott kínálattal, ami miatt lehet, hogy nem érné meg nekik.)

nem véletlen, hogy az eredeti sorozataikat úgy értékesítik más piacokra, mint az amerikai tévécsatornák, egyesével vagy csomagban eladják őket. a katalóguscímeik jogai meg sok idő lenne, míg globálisan egy ernyő alá kerülnének.

Flanker - 2020. 04. 20. 14:35

“Akkor 2022-től Mike Tirico + Drew Brees a Sunday Night Football-ban?”

Elvileg nem dobják be a mély vízbe egyből (Peyton Manninghez hasonlóan), hanem előtte kap egyetemi meccseket, ilyesmi.

karit - 2020. 04. 20. 17:51

@winnie: bocs az off miatt, ez a cenzormanó mekkora szívatás már… Nem elég, hogy mire megjelenik a hsz, már van egy-több újabb beírás, és nem azok alá, utolsóként, hanem az eredeti helyére kerül fel, ahová már sokszor a kutya se néz; de még az ez után elküldött
“helló xy, írtam én is valamit, csak a cenzormanó megette. :(”
hsz-t is lenyeli a manó, majd mire az is felkerül, megint lesz alatta pár újabb hsz – ez egy ördögi kör.

Persze, lehet, hogy most ezt is elnyeli a ‘tudjukki’ szó miatt? Vagy ez már a feketelista a sok irkálásért. :|

Whitelistet a népnek, plíz, első visszaélésig. Vagy legalább egy [khm…] gombot valahová.

karit - 2020. 04. 20. 17:53

szuper, ezek szerint a ‘cevenzovormavanóovó’ is hívószó. Mondjuk ez még logikus is.

winnie - 2020. 04. 20. 18:37

karit: én próbálok figyelni. amit meg tudok tenni, hogy amikor aktiválok valamit, legfrissebbnek teszem, csak ezt jeleznetek kell. de, s bár nagyon kéne, nincs whitelist tudtommal, legalábbis nekem is sokszor jól jött volna bizonyos kommentelők miatt.

de valamit kitalálok, ígérem, és ha kell valamit átdátumozni, csak szólj. tényleg bocs a kellemetlenségért.

winnie - 2020. 04. 20. 19:01

a cenzor nem tudom. de a cenzúra biztosan tiltós.

Tomi - 2020. 04. 20. 19:16

A Lucifert, ha kaszálták, akkor most mi ez a bértárgyalás dolog? Kaszálta a Fox, a Netflix és most egy harmadik helyre kellene eladni, hogy legyen 6. évad?

winnie - 2020. 04. 20. 20:35

írtuk pár hete, hogy a kasza után elkezdtek tárgyalni a netflixnél egy esetleges hatodik szezonról, ês már több érdekelt féllel megegyeztek, már csak a stúdiónak kell a színésszel.

kiskiraly - 2020. 04. 21. 09:35

Cobra 11, a Budapesti epizód:
(lehet kell egy ingyenes reg az RTL mosthoz, aki nem látja a videót)
https://www.rtlmost.hu/cobra-11-p_8143/cobra-11-24-evad-1-resz-c_12611791

kiskiraly - 2020. 04. 21. 10:03

Itt vannak összegyűjtve a Cobra 11-es Budapesti videók
(update-elve)
https://kiskiraly.blog.hu/2020/04/21/cobra_11_most_wanted_a_budapesti_epizod

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz