login |

Pilot: Broke

2020. 04. 20. 15:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: 2019/20, kritika, pilot-mustra,

Még egy többkamerás komédia, amiben a gazdagból csóróvá vált rokon odaköltözik a kicsit szegényebbhez – csak most a CBS-en. Ez volt 2019/20 fő témája sitcom fronton? Kicsit sarkítok persze, de érdekes, hogy többször is előkerült, bár nyilván csak azt bizonyítja, hogy sokan nem bírják egyedül manapság.

A történet középpontjában tehát egy anya van, aki egyedül neveli a fiát. Hozzá állít be a “csóró életet” korábban hátrahagyó testvére, méghozzá a gazdag férjével, akitől apuka épp megvonta az anyagi támogatást. Ez utóbbi viszont már a pilotban láthatóan is jó új apafigura lesz, szóval van dinamika.

A lényeg úgyis a felállás: az eltérő vérmérsékletű és gondolkozású lánytestvérek, a különc, pozitív gondolkodású, de látszólag önálló életre képtelen férj, na meg ennek inasa. És persze a kölök, akinek ilyen körülmények között kell felnőni.

A kérdés sokkal inkább az, hogy működnek-e a karakterek. Igazából a pilot közben azon filóztam, hogy mit kéne villantani egy közönség előtt felvett sitcomnak 2020-ban, hogy nézzem. winnie mázlista, mindig talál a sokból egy újoncot, de lehet, hogy csak nem nézett annyit az évek során (bár folyamatosan próbálkozott:), mint én?

Mindezzel oda akarok jutni, hogy igen, a Broke aranyos. Rendben, a lánytestvérek dinamikája nekem egyelőre nem stimmelt, viszont a pozitív gondolkodású csávó, és az életben elveszett gyerek szála működött. Viszont mégsem nézném, annyira semmi extra.

Legyen 6/10, de nem is tudom mikor adtam alánevetősnek ennél többet manapság. Van az a kifejezés, hogy comfort food, és a Broke-ra nem lehet mást használni. Nem akar több lenni, de a sorozatok platinakorában nehéz időt és figyelmet szánni egy 30 évvel ezelőtti stílusban készült sorozatnak, és itt nem csak az pár másodpercenkénti röhögésre gondolok,

3 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2020. 04. 20. 16:10

annyira nem volt gáz, de a 2. rész után is úgy érzem, hogy esélytelen, hogy lekössön. helyenként viccesen eltúlzott, és van benne valami pozitív érzelmesség. natasha leggero elvetemült karakteréről a sunnyside két elkényeztetett tesója jutott eszembe.

ezt tipikusan a színészekért lehet nézni, aki szereti őt vagy pauley perette-et.

4,5/10

dragon1986 - 2020. 04. 20. 18:58

Nekem 3. nekifutásra sikerült befejezni, testvér kamu akcentusa idegesítő volt nagyon

Amúgy lesz MasterChef Australia s12 írás? S11 kimaradt
Hatha látja L 😁

1. All Star epizód ilyen ez a 2020
2. Első héten Gordon Ramsay volt 👍

jenga - 2020. 04. 21. 07:17

A foszereplo valamelyik helyszinelokbol van? Borzalmasan jatszik. A sorozat akar mukodhetne is, egy normalis szinesszel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz