login |

2020/21: Pilotszezon – FOX (drámák)

2020. 04. 22. 17:50 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) Nyilván érdekes a helyzet, hiszen tavaly felvásárolta a Disney a 20th mozistódióval a FOX mögötti tévéstúdiót is (de a tévécsatornát nem, ahogy a sportot sem), szóval nem olyan egyszerű fejleszteni valószínűleg a belső átrendeződések miatt. Mégis jön 4 nőközpontú sorozat tőlük. A tovább mögött a FOX lehetséges drámái.

The Cleaning Lady

Készítő: Miranda Kwok
Szereplők: Elodie Yung Shannyn Sossamon, Ginger Gonzaga, Vincent Piazza
Történet: az argentin La Chica Que Limpia alapján, sötét tónusú karakterdráma egy orvosnőről, aki Amerikába utazik, hogy gyógykezelésbe részesítse a fiát. A rendszer azonban csődöt mond, és emiatt rejtőzni kényszerül, nem hagyja magát a partvonalra sodorni. Ezért takarító melót vállal a maffiánál, és saját szabályai szerint kezd el játszani.

The Big Leap

Készítő: Liz Heldens — rendező Jason Winer
Szereplők: Teri Polo, Matt Lucas, Ser’Darius Blain, Ray Cham, Scott Foley, Simone Recasner, Jon Rudnitsky
Történet:  Big Ballet című angol reality alapján, komikus dráma, vicces és kortárs mese a második esélyekről, álmaink kergetéséről, és annak visszaszerzéséről, ami jár nekünk. A középpontban outsiderek meglehetősen színes csapata áll (az élet minden területéről), akik azért tepernek, hogy részt vegyenek egy versenyvalóságshow-ban, amely a Hattyúk tava egy modern feldolgozását állítja színpadra. Azonban hőseinknek nincs tipikus táncos alkata, amit saját stílusukkal és azzal kompenzálnak, hogy az ikonikus sztorit úgy adaptálják, hogy az passzoljon rájuk. A sorozat az önelfogadás, a testkép-pozitivitás és a erőt adás (biztos van az empowerment-re jó szó) mellett teszi le a voksot, legyen szó bármilyen korú emberről is.

Blood Relative

Készítő: Chris Levinson, James Renner
Szereplők:  Melissa Leo, Tate Donovan, Tyrone Marshall Brown
Történet: a Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Are Solving All the Mysteries cikk alapján (itt olvasható), a genetikus genealógia legkiválóbb szakértőjéről, ami az igazságügyi nyomelemzés legújabb eszköze – kár, hogy elég lehetetlen kijönni a szakértőjével. A tudomány segítségével nem csak ismeretlen holttesteket lehet azonosítani, hanem sorozatgyilkosok nyomára is lehet bukkanni.

cím nélküli dráma

Készítő: Sarah Watson — executive producer: Steven Spielberg, rendező: Greg Mottola
Szereplők: Ramon Rodriguez
Történet: egy nőről, aki egy sikertelen New York-i befutási kísérlete után hazatér hanyatlóban lévő, autógyártásra támaszkodó szülővárosába, ahol helyettesítő tanári állást vállalt. És itt talál inspirációra, reményre és végső soron megváltásra, amikor beleegyezik abba, hogy három diákjának segítsen filmes álmai megvalósításában. A gyerekek lehetetlennek tűnő célja kedvenc filmjük, a The Goonies (itthon: Kincsvadászok) snitthű változatának elkészítése. A kis csapat lelkesedése a nagyon rászoruló várost reménnyel tölti el

8 hozzászólás Ne habozz!

Diapolo - 2020. 04. 22. 18:50

A Cleaning Lady az egyetlen, ami kicsit is felkeltette az érdeklődésem, a többi nem annyira az én világom.

winnie - 2020. 04. 22. 19:09

a filmforgatós projekt elég hype-os

kplesz - 2020. 04. 22. 19:44

0/4
Bár a FOX sosem volt az én csatornám.

zolkó - 2020. 04. 22. 19:54

A cím nélküli megér majd egy próbát! Viszont a Cleaning Ladynél addig jutottam, hogy az argentin La Chica… alapján, és:
https://gifimage.net/wp-content/uploads/2017/10/how-about-no-gif-dr-evil-4.gif

A nyomelemzős meg a balettos szintén ugyanez.

Florabell - 2020. 04. 22. 20:55

The Cleaning Lady jó lenne.A takarítók szemszögéből nem nagyon szokták bemutatni a bűncselekményeket,pedig van benne fantázia.

winnie - 2020. 04. 22. 21:35

zolkó: pedig pont a cleaning lady lehet ezek kozul a legkaposabb es a leghuzosabb. ha abbol indulunk ki, hogy del-amerikai, sot, telenovellas alapanyagbol milyen remek, normal, heti sorozatokat csinalt amerika, akkor plane. marmint ket inspiralos sorozat es egy nyomozos mellett a tobbseg biztos, hogy a kemenyebb, maffiasra menne rá.

Enzo - 2020. 04. 23. 00:25

Hát ez nálam 0/4, egyedül az elsőnél figyeltem fel az Elodie Yung, Shannyn Sossamon, Ginger Gonzaga jónő-trióra. (amiből ugye egy kiesik)

human - 2020. 04. 23. 03:55

a Cleaning Ladyhez alapozásnak azt a Samuel L Jackson filmet?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz