login |

2020/21: Pilotszezon – FOX (komédiák)

2020. 04. 23. 19:20 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) Érdekes, hogy a drámákkal ellentétben a komédiák között még mintha próbálkozna a FOX, bár lehet csak az optimizmusom mondatja ezt velem?

A tovább mögött a komédiák, amikből választanak.

Call Me Kat (korábban Carla)

Készítő: Darlene Hunt
Szereplők: Mayim Bialik, Swoosie Kurtz, Cheyenne Jackson, Kyla Pratt, Leslie Jordan
Történet: az angol Miranda feldolgozása. A történet egy 39 éves nőről szól, aki minden egyes napját a társadalom (és anyja) elleni küszködésként éli meg, és próbálja bizonyítani, hogy annak ellenére, hogy az ember nem kaphat meg mindent, amit akar, mégis lehet boldog. És ezért is költi el a szülei által az esküvőjére félretett pénzt arra, hogy macskakávézót nyisson.

Housebroken

Készítő: Sharon Horgan, Clea DuVall, Jennifer Crittenden, Gabrielle Allan
Hangok: Lisa Kudrow, Clea DuVall, Sharon Horgan, Nat Faxon, Will Forte, Tony Hale, Jason Mantzoukas, Sam Richardson, Bresha Webb, Greta Lee
Történet: animációs, tiszteletlen komédia az emberi diszfunkcionalitásról és neurózisokról a kertvárosi állatok szemszögéből. A főhős egy kutya, aki Carl Jung-ot tanul és imádja, ha simogatják a pociját. Civilben pedig terápiás üléseket tart a környékbéli állatoknak, akik a gazdáikkal kapcsolatos gondjaikat osztják meg egymással. Emellett pedig a főhős próbál színtelenné váló házasságában is találni valami örömöt, miközben egy viszonnyal kacérkodik.

This Country

Készítő: Jenny Bicks – rendező/executive producer: Paul Feig
Szereplők: Seann William Scott, Chelsea Holmes, Sam Straley, Taylor Ortega, Krystal Smith
Történet: az azonos című angol sorozat alapján, két unokatestvér mindennapjairól, akiket egy kisvárosi fiatalok életét és sajátos életkörülményeit tanulmányozó filmes stáb követ, amint álmaikat próbálják megvalósítani, kihívásokkal néznek szembe és egymással marakodnak, hogy kié legyen az utolsó fagyasztott pizza.

Pivoting

Készítő: Liz Astrof
Szereplők: Eliza Coupe
Történet: egy középosztályi, Long Island-i város tragédiájáról. A középpontban három nő áll, akiknek meghal gyerekkori legjobb barátjuk, és miután kénytelenek szembenézni az élet rövidségével, elszántan próbálnak rátalálni a boldogságra, aminek köszönhetően impulzív, önelkényeztető és nem túl szerencsés döntéseket hoznak, és úgy erősítik saját kapcsolatukat, hogy bebizonyítják: az életünk elrontása sosem késő.

4 hozzászólás Ne habozz!

humorpalanta - 2020. 04. 24. 12:17

A kommentek száma leírja a minőséget.

Esküszöm a fókák állítják össze labdákkal.

winnie - 2020. 04. 24. 12:42

minőség? ez még viccnek is rossz. gondolod, hogy egy zseniális komédiát a sztorija alapján be tudnál lőni?

a kommentek száma rímel arra egyrészt mennyi komment érkezik mostanság (főleg új sorozatokkal foglalkozó posztokra, mert ugye nagyon kevesen néznek új sorozatokat, kivéve akkor, ha valami nagyon hype-os), az ilyen posztokra, másrészt pedig azt, hogy a komédiákat senki nem a sztorik miatt fogja imádni, hanem a poénok miatt.

visszanéztem, de 2010-ben is leírtam, hogy egy hat barát együtt vagy egymás mellett élése sztorira senki nem fogja azt mondani, hogy hú de jó vagy, hogy érdekli. egy komédiát az ember vagy a színészek, vagy a high concept, vagy pedig a poénok (ld. előzetes) miatt kezd el nézni. nem azért, mert az alapsztorija felkelti az érdeklődését:)

Vlkolak - 2020. 04. 25. 20:22

“a komédiákat senki nem a sztorik miatt fogja imádni, hanem a poénok miatt.

visszanéztem, de 2010-ben is leírtam, hogy egy hat barát együtt vagy egymás mellett élése sztorira senki nem fogja azt mondani, hogy hú de jó vagy, hogy érdekli. ”

Az teljesen jogos, hogy a poénok miatt szeretünk meg egy sorit, de én pl. a sztorik miatt próbálom be őket és pl. az ilyen “bromedy” sztorisokat (amit írtál) mind kipróbálom, aztán persze a poénok miatt marad vagy repül. Lehet, hogy a fentiek közül is szeretnék néhányat, de az itt olvasottak alapján a pilot kipróbáláshoz sem érzek elegendő időt a zsebemben. Pedig elég nagy junkie vagyok :)

winnie - 2020. 04. 26. 09:16

vikolak: persze, abszolút igazad van, én is arra céloztam, hogy sztori, koncepció és színészek adhatják el – csak a humorpalanta által sugallt minőségi célzáson akadtam fenn.

az idei országos kínálatból nem biztos, hogy a leírás alapján a the unicornról gondoltam volna, hogy a legjobb lesz, és hogy a mixed-ish lesz a második kedvencem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz