login |

Elindult a Duma TV

2020. 04. 23. 21:58 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: hírek, magyar hírek

Először csak rövid hírben akartam ellőni a Duma TV streaming platform indulását, de amondó vagyok, hogy adjuk meg a módját, mert a Dumaszínház mégiscsak az elmúlt évtized  egyik legszebb ívet befutó vállalkozása volt a tévében és élőben is, kvázi olyasmit teremtve meg “intézményesített” keretek között, amire korábban nem nagyon láttunk esélyt.

A Showder Klubok, a sok fellépés, az önálló estek és a többi projekt, valamint az sok (standup) komikus bőven biztosítja a katalógus sokrétűségét ahhoz, hogy legyen mit nézni a felületen: a sok korábbi fellépés (eredeti, nem tévés felvétel), önálló est mellett friss anyagok is kerülnek fel folyamatosan, mint a Karantények, a Duma Aktuál Home Office Edition, a Hadházi On The Road (afféle utazós doku fellépések között), vagy éppen a Humoristák az autóban Lovász Lászlóval – Jerry Seinfeld nyomán. Kérdés, hogy mennyiségileg mindez mennyi időre elég?

Az előfizetési díj 1390 forint egy hónapra, illetve 7490 forint fél évre.

A hátránya a dolognak, hogy a Duma TV végképp nem azt a műfajt képviseli, aminek a darabjait a néző kivétel nélkül fogyasztaná, még a rugalmasabbak sem fognak a humor szubjektív megítélése folytán mindenre rácuppanni. De persze a fő kérdés, hogy az új tartalmak szolgáltatását mennyire fogják bírni? Hiszen, ha valaki a katalógus végére ér, akkor sokkal nehezebb lesz racionalizálnia az előfizetési díjat, ha nincs elég kontent. Bár mondjuk támogatásnak is veheti az ember, bár nem ez lesz a jellemző.

6 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2020. 04. 23. 22:23

Én 3 hete kaptam 1 hónap ingyen előfizetést, szerintem kompenzációként egy elmaradt március végi Duma Aktuál előadásért (aminek a pótidőpontja nem volt jó, pénzt vissza is kaptam).
winnie nagyjából leírt mindent, 1 hónap alatt simán végig pörgeted a tartalma, egyelőre.

Én pont az ezen a felületen legjobban működő, folyamatosan változó, havi 2 új előadást megérő Duma Aktuált nem tudják belerakni (csak 2 adás van fent régebbről), mert a HVG 360 indulása után leszerződött velük, ezért minden előadást rögzítenek, és a HVG 360 előfizetők tudják visszanézni őket.

Csiki - 2020. 04. 23. 23:03

Ha mar Dumaszinhaz… A Showder Klub adasai elerhetoek valahol online? Csak mert a heten gondoltam bepotlom a 24. evadot, viszont mar nincs fent a magtarban… :/

Kicsidelfin - 2020. 04. 24. 05:54

Nagyon megörültem neki, de tényleg pár hét alatt megnézhető. Én optimista vagyok, bepróbáltam több olyat is akiben korábban csalódtam vagy nem tetszettek, ezeket nem is néztem végül meg.

Remélem fognak érkezni az új tartalmak.

Flanker - 2020. 04. 24. 08:19

Csiki: RTL Most-on nézted?

BulvÁron - 2020. 04. 24. 08:41

Ahogy Flanker is írta, RTL moston ha jól látom mind a 24 évad kint van

Csiki - 2020. 04. 24. 08:44

Flanker: oh, es fent van :D + elerheto kulfoldrol… valamiert azt hittem ez csak MO-rol mukodik :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz