login |

2020/21: Pilotszezon – CBS (drámák)

2020. 04. 24. 17:50 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: 2020/21

Minden évben összeszedjük, hogy milyen pilotok forognak az országos csatornáknál, melyekből aztán kiválasztják azt a párat, amikből sorozat lesz.

Jelen állás szerint a nagy bejelentő upfronts idén elmarad, és mivel a forgatások is csúszhatnak a Covid-19 világjárvány miatt, így csak később tudhatjuk meg, hogy mi várható ősszel, ha egyáltalán elindul akkor az évad. És ha el is indul, akkor is előfordulhat, hogy nullázzák a pilotberendeléseket, mert a színészek nem tudják lekötni májusnál tovább. De erről most még nincs hír, így lássuk a felhozatalt!

(Az összes csatorna: CWABC drámák, ABC komédiák, FOX drámák, FOX komédiák, CBS drámák, CBS komédiák, NBC drámák, NBC komédiák) Azért elég sok ismert cím, IP van a CBS felhozatalában, talán érdekes lehet, hogy miket hoznak ki belőlük?

A tovább mögött tehát a CBS tervei, amik némelyikből sorozat lesz.

Clarice

Készítő: Alex Kurtzman, Jenny Lumet – executive producer: Heather Kadin
Szereplők: Rebecca Breeds, Lucca de Oliveira, Devyn A. Tyler
Történet: Thomas Harris könyve, a Silence of The Lambs (itthon: A bárányok hallgatnak) alapján. Egy fiatal FBI-ügynöknő, Clarice Starling eddig még meg nem énekelt személyes története 1993-ból, a híres eset után egy évvel, amikor visszatér a terepre, hogy sorozatgyilkosok és szexuális ragadozók nyomába vesse magát, miközben kénytelen Washington DC magas tétekkel bíró politikai játszmáiban is eligazodni.

The Equalizer

Készítő: Andrew Marlowe, Terri Miller
Szereplők: Queen Latifah, Liza Lapira, Tory Kittles, Lorraine Toussaint, Chris Noth
Történet: az azonos című tévésorozat alapján, egy enigmatikus nőről, aki széles körű képességeinek tárházát veti be annak érdekébe, hogy azokon segítsen, akik nem tudnak máshova fordulni.

The Lincoln Lawyer

Készítő: Ted Humphrey – executive producer: David E. Kelley
Szereplők: Kiele Sanchez, Angus Sampson, Jazz Raycole
Történet: Michael Connelly azonos című regényein alapuló sorozat, amiből pár éve filmet is láthattunk Matthew McConaughey főszereplésével. Egy a kocsija hátuljából praktizáló ügyvédről, aki kisebb és nagyobb ügyeket is elvállal Los Angeles-ben.

Ways & Means

Készítő: Mike Murphy, Ed Redlich
Szereplők: Patrick Dempsey, Amanda Warren, Troian Bellisario
Történet: egy erős kongresszusi vezetőről, aki miután elveszti hitét a politikában, titokban elkezd dolgozni egy idealista, fiatal képviselőnővel, aki a rivális párthoz tartozik, hogy feloldja azt a reménytelenül patthelyzetes rendszert, aminek a létrehozásában ő is segédkezett. Így együtt próbálják megmenteni az amerikai politikát, már persze, ha le nem fülelik őket.

Good Sam

Készítő: Katie Wech – executive producer: Jennie Snyder Urman
Szereplők: Sophia Bush, Jason Isaacs
Történet: egy tehetséges, de magát visszafogó sebésznőről, aki megpróbálja elfogadni új, vezetői beosztását, amikor híres és nagyképű főnöke kómába esik. Amikor azonban utóbbi felébred, és ismét orvosként akar dolgozni, rá hárul a feladat, hogy felügyelje a hatalmaskodó és hencegő férfit (egyben az apját), aki sosem ismerte el az ő tehetségét.

Out The Door (a pilotszezonon kívül)

Készítő: Evan Katz – executive producer: Jerry Bruckheimer
Történet: egy Los Angeles-i nyomozóról, aki, miután kiderül, hogy közelgő nyugdíjazását elhalasztják pár évvel, úgy dönt, hogy megpróbálja kirúgatni magát, hogy élvezhesse az áhított, nyugis anyaéletet. Azonban balszerencséjére a renitens viselkedése meglepő módon nyomozati sikereket hoz számára.

7 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2020. 04. 24. 18:16

Unalmas leírások, de némelyikből lehet valami.

DennyKeh - 2020. 04. 24. 18:20

Clarice – FBI, I am out.
The Equalizer – Nem nyűgözött le a leírás.
The Lincoln Lawyer – Nem láttam a filmet, valószínűleg a sorozatot se fogom, ha berendelik.
Ways & Means – Politika. Éljen, de számomra nem.
Good Sam – Orvosos. Mintha nem lenne tele vele a világ. Remélem összejön Sophia Bushnak egy újabb kiugrás, de nem kenyerem ez a világ se.
Out The Door – Talán ez.

Ancsa - 2020. 04. 24. 18:30

The Lincoln Lawyer: a könyv nagyon jó (a film is), és a főszereplő karaktere, Mickey Haller több Connelly regényben is megfordul.

SPOILER
Sőt Bosch és ő féltestvérek, több regényben is találkoznak, együttműködnek, szóval akár crossover is lehetne a két sorozat között.

Florabell - 2020. 04. 24. 20:00

A The equalizeren és a Good Samen kívül minden jöhet.A ways and means dinamikája különösen érdekelne.Az Out the door,meg teljesen felcsigázta a kíváncsiságomat.

Diapolo - 2020. 04. 24. 20:50

Clarice az egyetlen, ami talán bejöhet, a többi nem hiszem, hogy a pilotnál tovább húzza nálam, de lepjenek csak meg! :)

Flanker - 2020. 04. 24. 22:02

Ezeken akkora CBS pecsét van hogy lelóg róluk :D

A The Equalizer érdekelne, az se zavar hogy női főszereplővel, de nem Latifah-val

Tyberius06 - 2020. 04. 30. 19:16

Van pár érdekes.
Clarice érdekelne, bár mivel ismerjük a karakter jövőjét (Hannibal film) így nagyon nem lehet érte izgulni.
The Equalizer és a Lincoln Lawyer jöhet illetve az Out the Door még jó lehet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz