login |

Emlékeztető: Különben dühbe jövök 1. évad

2020. 04. 24. 19:00 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:20. RTL Klub. Reef Break – 1×01 (pilotkritika + 1×02-kritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Sosem gondoltam volna, hogy az RTL Klub következő, főműsoridőben bemutatott sorozata egy Reef Break-kategóriás darab lesz. Értsd: nulla hype, itthon nem sokakat érdeklő, egy évados kasza és még csak nem is jó. Cserébe viszont a külsőségek akár még el is adhatják, meg aztán az, hogy nekem nem jött be, még nem jelenti azt, hogy ne lenne abszolút nézhető és/vagy szórakoztató lötyögés. Azonban annál szerintem a rajongók sem fogják többnek tartani.

A hivatalos leírás – van kettő is, az egyik az epizódé, de abba is belefoglalták az alapsztorit:

A gyönyörű és ravasz Cat (Poppy Montgomery) bárhol is jelenjen meg, mindig a figyelem középpontjába kerül. A csendes sziget, Reef Island is felpezsdül, amikor öt év után visszatér. Cat, aki egykor profi szörfösként volt népszerű, és a helyi szindikátus tolvajaként gazdag, most újra a habokba veti magát. Ezúttal a törvény oldalán szörfözik, és inkognitóban élő exférje, az FBI-ügynök Jake Elliot (Ray Stevenson), valamint a helyi rendőrség nyomozója, a jóképű Wyatt Cole (Desmond Chiam) segítségével feltárják a szigetet urainak sötét titkait.

Cat Chambers visszatér Reef Islandre, hogy egy feltételes szabadlábra helyezés ügyében tanúskodjon. Öt éve nem járt a szigeten, ahol profi szörfös volt és a Shorepound szindikátus tolvaja. Későbbi férje, Jake Elliot, FBI-ügynökként épült be a bűnszervezetbe, és még mindig a szigeten él. Visszatérése első napján Cat egyéjszakás kalandba keveredik a jóképű, frissen kinevezett nyomozóval, Wyatt Cole-lal, és részt vesz egy elrabolt lány ügyének megoldásában, ami után visszautasíthatatlan ajánlatot kap a sziget kormányzójától.

7 hozzászólás Ne habozz!

Florabell - 2020. 04. 24. 20:04

Úgy tűnik az egy évad után elkaszált abc sorozatok mostanában nálunk kötnek ki.Whiskey Cavalier,Grand hotel és most Reef break.Én mondjuk úgyis mindegyikre kíváncsi voltam szóval tökjó.A szinkron jónak tűnik,de a cím tényleg nagyon irritáló.

Tyberius06 - 2020. 04. 24. 20:15

A cím az nagyon szar. Viszont én bírtam az első évadot. Szórakoztató lötyögés, valóban. Nem több annál, de arra pont jó.

zagloba - 2020. 04. 24. 20:43

A főhős első feltűnésekor elveszett a sorozat. Valami rémes volt, és elég is belőle.

Pedig kíváncsi lettem volna, mert Ray Stevenson miatt kezdtem el.
Sajnos az ő megjelenését már nem bírtam kivárni.

lalakov - 2020. 04. 24. 22:05

Ez a magyar cím valami borzalom. Pár részig néztem, de aztán kaszáltam.

human - 2020. 04. 25. 03:37

szerintem anno kimaradt, de most belenéztem, úristen…

Fegyula - 2020. 04. 25. 10:47

Poppy még mindig remekül néz ki. Mást nem nagyon lehet mondani a sorozat első részéről.
Kasza.

Zsuzsi - 2020. 04. 25. 11:00

Én majd megnézem az első részt. Tegnap lemaradtunk róla, már csak a végére kapcsoltam oda, de a címe miatt a barátom azt hitte, hogy egy jó kis Bud Spencer filmet fog megnézni, de most nem én, hanem ő esett pofára… Jót nevettem az arcán, amikor rádöbbent, hogy ez nem hogy nem az, amire gondolt, de hogy még csak nem is egy feldolgozás!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz